klarci 22.01.12, 06:03 www.pierwszykontakt.org/2012/01/cykl-konferencji-pt-%E2%80%9Enowy-standard-w-poloznictwie-o-pozycjach-wertykalnych-pierwszym-kontakcie-i-wdrazaniu-dobrych-praktyk%E2%80%9D/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejsi Re: ktoś się wybiera? 23.01.12, 22:40 I ja sie zapisalam. dziekuje za wiadomosc. Odpowiedz Link
klarci Re: ktoś się wybiera? 24.01.12, 03:11 a któraś z Was będzie w Warszawie? może byśmy się spotkały. bo mam nadzieję dotrzeć. Odpowiedz Link
klarci Re: ktoś się wybiera? 24.01.12, 19:20 myślisz, że mogę przyjść z Młodym? będzie miał 4,5 miesiąca. myślę, że nikt nie będzie miał mi za złe nie wiem tylko co zrobić ze Starszakiem bo z dwójką to już przegięcie, tym bardziej z takim biegającym ... jak myślisz? może wiesz jak wyglądają takie konferencje (akurat na tego typu nie byłam nigdy). Odpowiedz Link
gos85 Re: ktoś się wybiera? 07.03.12, 20:07 Klarci byłaś? Z dwoma maluchami jednym w nosidle a drugim biegającym z plecakiem? Odpowiedz Link
klarci Re: ktoś się wybiera? 08.03.12, 16:58 ja znałam tam tylko Justynę Dąbrowską (w sensie kojarzę ją) i Anię z Mamanii. i poznałam dziewczynę, która z własnej inicjatywy bawiła się ze Starszym, co, nie ukrywam, szalenie mi pomogło - inaczej cudem dotrwałabym do końca wykładu Odenta Odpowiedz Link
klarci przy okazji 08.03.12, 17:02 zaprosiłam Cię na fb - Aneta. i czy umiesz mi podpowiedzieć kiedy będzie jakieś szkolenie w temacie doulowania? nie załapałam się na marcowe z fundacji - za późno się zainteresowałam Odpowiedz Link
gos85 Re: przy okazji 14.03.12, 20:12 przyjęłam jestem Twoim jedynym znajomym? zapytam dziewczyn czy na nasze stowarzyszeniowe można się zapisać jeszcze, chcesz? pozdrawiam Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 15.03.12, 09:54 PS a ktoś stąd wybiera się na kwietniowe stowarzyszeniowe szkolenie? Bo chyba o nim mowa Odpowiedz Link
gos85 Re: przy okazji 15.03.12, 20:22 ja już wyszkoliłam się w zeszłym roku i całym sercem polecam W kwietniu idę na kurs do centrum nauki o laktacji Odpowiedz Link
klarci Re: przy okazji 15.03.12, 20:56 a nie marcowe? ja bym chciała, ale niestety za późno sie zgłosiłam teraz czekam na kolejny termin Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 19.03.12, 08:13 Nie sprecyzowałam chodzi mi szkolenie Stowarzyszenia Doula w Polsce W kwietniu. Ciekawa jestem, czy ktoś stąd się pojawi Odpowiedz Link
klarci Re: przy okazji 19.03.12, 19:25 a możesz mi zalinkować? czy dotyczy ono także osób dopiero zainteresowanych? Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 20.03.12, 08:16 takie ło polskiedoule.blogspot.com/p/szkolenia.html Do dziś był termin wpłaty reszty kwoty, szkolenie jest za dwa tygodnie, więc może już być za późno, ale zapytać nie szkodzi, zainteresowanie kursem nie mogło być zbyt szerokie, skoro z planowanych dwu grup zrobiono ostatecznie jedną Może więc znajdzie się dodatkowe miejsce? Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 27.03.12, 08:16 Chciałoby się rzec, że choć jedna znajoma twarz, klarci, ale chyba byłoby to przesadzone twierdzenie Niemniej cieszę się bardzo! A skąd jesteś?? Bo ja jadę aż z lubuskiego Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 28.03.12, 08:37 Czerwony plastikowy kapelusz? Róża we włosach? Cholera, nie wiem, mam pieprzyk na policzku i to chyba jedyne, co mogę uznać za charakterystyczny element mnie Odpowiedz Link
klarci Re: przy okazji 28.03.12, 22:16 to możemy się nie rozpoznać, bo ja też mam pieprzyk na policzku a tak serio - ok, wypatruję osoby z pieprzykiem ja jestem dość wysoka i nieszczupła ciemne włosy. Aneta. Odpowiedz Link
luliluli Re: przy okazji 29.03.12, 08:08 Ja dla odmiany jestem kurduplem, do tego brunetką - Julita - na pewno będzie mnie wyróżniać pewien stopień zagubienia, bo od lat nie byłam w stolicy, a ostatnio sobie uświadomiłam, że nigdy jeszcze nie byłam w niej sama Więc równie dobrze może się okazać, że rozpoznasz mnie po spóźnieniu i torbie, bo pierwszego dnia pruję na szkolenie prosto z dworca... Odpowiedz Link
klarci Re: przy okazji 15.03.12, 20:54 no co Ty?! już chyba wiem, w czym problem - sprawdzę to zaraz Odpowiedz Link
klarci Re: przy okazji 15.03.12, 21:15 wysłałam jeszcze raz. nie wiem jakim cudem powstało mi drugie konto. ale to nic, niech sobie będzie nieużywane. teraz masz z tego, którego używam, też bez imponującej ilości znajomych - bo nie przyjmuję na masę Odpowiedz Link
klarci Re: ktoś się wybiera? 19.03.12, 19:26 www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/56,103132,11327827,Rewolucja_w_porodzie___6_zasad_rodzenia_po_francusku.html Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: ktoś się wybiera? 19.03.12, 21:40 fajny link mam co wysyłać znajomym dzięki klarci ! Odpowiedz Link