ellenai 06.01.04, 15:14 bo widze ze na tlenie pisze ,ze masz wene kulinarna, to ciekawa jstem co robisz?tiramisu? ja po tym swoim tiramisu przytylam chyba z tone,zgroza:) ale sie od jutra odchudzam hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 15:25 chciałaby, żeby to było tiramisu ale niestety mam brak produktów a do sklepu się raczej nie wybieram ;) za zimno. Dziś klopsiki toskana nie wiem co to ale robie :) zobaczymy czy bedzie dobre. Mam chrapke na coś słodkiego ale w lodówce jeszcze leży tzw. zakurzone ciasto którego nikt się nie chwyta no i raczej nie ma szasn na coś nowego :((( ehhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 15:31 a to fajnie,ze sobie pichcisz cos fajnego,po tiramisu strasznie przytyjesz heehhehe:) ja mam ochote na cos nieslodkiego,bo za duzo slodyczy juz bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 17:31 Gisik znou dzis szefowa kuchni! Czyzby sie tak spelniala przy gotowaniu? Cos za czesto widze tu temat jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 17:33 zarcie to podstawa egzystencji bez tego zawisz kaput! ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: giks co gotujesz>? 07.01.04, 14:29 wrong! zarcie podstawa egzytencji??? no sorry...! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 co to? 10.02.04, 21:00 no własnie co to jest "tiramisu"?? -jakem kucharz ale nie wiem być może to cos znanego ale w jakiejś egzotycznej nazwie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co to? 10.02.04, 21:04 jacaa to taki deser jak sernik,tylko ma dodany smak kawy,aj zrobie kawalek i cie zapraszam:))))))cmok,to jest pycha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co to? 10.02.04, 21:11 musisz sobie zrobic kiedys ten rarytas, naprawde warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks aleście starocie wywlelki ;) 10.02.04, 21:15 he he he he aż się zdziwiłam :) przez chwile myślałam, że mam jakieś omamy i zwidy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: aleście starocie wywlelki ;) 10.02.04, 21:17 jakie tam starocie -to tylko czysta ciekawosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aleście starocie wywlelki ;) 10.02.04, 21:20 no i swiadczy o tym ze sa tacy co czytaja to forum cmok jacaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aleście starocie wywlelki ;) 10.02.04, 22:41 Czy Wy myslicie , że życie tylko na jedzeniu polega..... Chciałbym znowu ważyc 90 kg. he he Aby do wiosny ------------------------------------------- > pozdr aleks44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aleście starocie wywlelki ;) 11.02.04, 00:15 oj mniam,ja tam lubie jesc,wlasnie gotuje zupe krem z ziemniakow :_) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 16:52 mniam,az zglodnialam jak czytam o waszych smakolykach,ide do kuchni za czyms sie rozgladnac do jedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 18:55 ja caly dzien cos zuje,to sie zle skonczy ,ja wam to mowie! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 19:31 ...a ja myśle o kanapkach...jeszcze tylko kilkanaście minut... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a czemu nie dluzej? 06.01.04, 19:34 ale masz czas myslenia sprecyzowany,kurde zebym ja tak mogla a ty mysli bladza po lepetynie jedna za druga,wiruja jak ta rybka w moim tanku hehehehhehe a tu prosze milennik taka samodyscypline myslowa sobie wyrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: giks co gotujesz>? 06.01.04, 20:15 hi hi hi ale się narobiło :) Zawisz no wiesz to nie tak. Ja czasami mam poprostu natchnienie i zaczynam wymyślać dziwne rzeczy hi hi hi zaraz będę robić jeszcze śledziki po węgiersku, cygańsku czy w czerwonym sosie jak kto woli bo to to samo ;) mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai te sledzie co je bedziesz robic to sa 06.01.04, 20:45 nie po wegiersku,cygansku ale "po mojemu" kurdeeeeee dawaj sledzia! ja kupilam sloj sledzi w sosie winnym i jem od rana,tylko takie mozna tu dostac, i tylko ja kupuje te sledzie hehehe w jedym sklepie takim:) cmok, teraz po tiramisu i czekoladach to mi na kwasnice przeszlo) hm sledzik!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: giks co gotujesz>? 07.01.04, 14:30 fajnie fajnie :D to moze sie w koncu kiedys zalapie ! ;) Jakos sie glodny zrobilem!? aaaaa wiem pora obiadowa :D Odpowiedz Link Zgłoś