pillar9 07.01.04, 13:33 w jakim rejonie latają para- i motolotniarze z Gorlic? czy jest jakieś stałe lądowisko, gdzie można ich znaleźć przy "lotnej" pogodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: lądowisko w Gorlicach 07.01.04, 14:48 Coz ja nie jestem za bardzo w temacie alE wiDZIaleM KIEdyS W sEkoWEj (wies pod G.) na dawnych polach PGR....a w stale lotnisko watpie chociaz... Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: lądowisko w Gorlicach 07.01.04, 17:04 tak jak zawisza777 pisze w sekowej jest wyciagarka paralotniarska nastomiast moto lotnia to nie w gorlicach to conajmniej trzeba do Gladyszowa jechac ale watpie a najblizej krosno. w Gladyszowie jest tez wyciagarka paralotniarska. w gorlicach startuja czasami w ropicy tam gdzies w kirunku nowego krzyza ale nie wiem nie bylem nigdy tam. jezeli chcesz wiedziec moge zdobyc kontakt do wlasciciela wyciagarki w sekowej bo znam. 3maj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pillar9 Re: lądowisko w Gorlicach 07.01.04, 22:47 dziękuję za info i bardzo proszę o kontakt do kolegi-paralotniarza.. czy jest to Henryk Mikowski? Odpowiedz Link Zgłoś