s_z_a_k 12.03.04, 22:38 Chodzi o minimalizacje kosztów :))) Przepraszam zbieram tylko info.... BO..Wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 12.03.04, 23:18 nie wiem ale ,próbowałem na niemiecką D2 i mimo to ,że z niemieckiej strony to i tak nie dochodziły.strasznie to zakręcone.Ale polecam karte POP bo do niemiec puszczam duuuuzo smsow właśnie ze strony idea i nie obciąża odbiorcy.mogę też doładować kartę z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 13.03.04, 02:04 zbieraj info,zbieraj,przy okazji cos nowego sie dowiemy,cmok,ja nie wiem jak smsowac do irlandii cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 13.03.04, 09:08 a na rosyjską komórke??? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 13.03.04, 09:38 gdzieś w sieci jest bramka sms międzynarodowa z której możn wysłać sms do chyba każdego prawie kraju bez problemu ale nie mogę odszukać linku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Bramki 13.03.04, 14:40 Oto kilka bramek za granice , nie wiem czy wszystkie na dzien dzisiejszy dzialaja: Świat www.quios.com/ www.mtnsms.com/ www.worldsms.com/ www.mailsurf.com/ www.mybegin.com/ www.sms.ac Australia www.mobilealert.com.au/ www.mobilealert.com.au/ www.vodafone.com.au/ www.optus.net/products/telephony/mobile/index.html/ Austria www.mobilkom.at/ www.maxmobil.at/ Belgia www.proximus.be/ www.orange.be/ www.mobistar.be/ Chorwacja www.tel.hr/ www.vipnet.hr/ Dania www.telebesked.dk/ Finlandia www.radiolinja.fi/ Francja www.netitnow.com/sms/ www.tatoo.tm.fr/html/messgratv3.html/ Grecja www.telestet.gr/ www.panafon.gr/ www.cosmote.gr/ Hiszpania www.navegalia.com/ Holandia www.kpn-telecom.nl/ www.libertel.nl/ www.telfort.nl/ www.dutchtone.nl/ www.ben.nl/ Izrael www.mivzak.com/cgi/smsg.exe?/ www.cellcom.co.il/ www.pele-phone.co.il/ www.orange.co.il/ Jugosławia www.mobtel.co.yu/ www.promonte.com/ Kanada www.page-me.com/ epage.arch.com/ www.txt.bellmobility.ca/ Niemcy www.sms.3box.de/ www.eplus.de/ www.snafu.de/snafu/service/sms_send.html www.netitnow.com/sms/main.html/ www.mafiaboy.de/ www2.vector.de/ www.vlf.net/ sms.barmenia.de/ www.free-sms.com/ www.sms.de/ Norwegia www.netcom.no/ www.telebesked.dk/no/ Portugalia www.sms.inocity.com/ www.jump.to/freesms/ www.telecel.pt/pt/sms/sms.asp/ Rosja www.technical.nwgsm.ru/ www.mts.ru/sms/ www.sms.beeline.ru/sms/ Słowacja www.internet.eurotel.sk/ www.globtel.sknet.sk/ Szwajcaria www.ericsson.ch/2/sms_online.asp/ www.hautne.com/pratique/sms_bas_2.htm/ sms-kostenlos.btn.de/ www.surfway.de/ Szwecja www.telebesked.dk/no/ Turcja www.turkcell.com.tr/ www.telsim.com.tr/ Ukraina www.gt.com.ua/ USA messaging.nextel.com/cgi/mPageExt.dll?buildIndAddressPage&entry=1/ www.enotez.com/ www.app.airtouch.com/index_send_text.html/ www.messaging.airtouch.com/paging/sendpage.html/ paging.acswireless.com/ epage.arch.com/ Węgry www.mtnsms.com/ www.quios.com/ Włochy www.ciaoweb.it/ www.freestreet.it/ www.gsmbox.com/ www.sms.it/ Wielka Brytania www.3g.co.uk/ www.locust.co.uk/ www.orange.co.uk Pozdrowionka 4All Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Bramki 13.03.04, 18:18 dominux-Dzieki:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))super robota! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: jak co znajdzesz szaczku to daj znac n/t 13.03.04, 22:00 ellenai napisała: > Jak tylko coś wyszperam z netu masz jak .. Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 18:11 szak jak dorwe na Irlandię to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 18:14 dominux napisał: > szak jak dorwe na Irlandię to dam znać. Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 18:28 Szak specjalnie dla Ciebie www.vodafone.ie/myvodafone/services/logon.jsp?pageid=1035360316856 Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 19:42 dominux napisał: > Szak specjalnie dla Ciebie > www.vodafone.ie/myvodafone/services/logon.jsp?pageid=1035360316856 Dzięki :) tylko jak do tego się zabrać :( Cienias jestem :( Może mała podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 19:52 Szak nie wiem.Nie sprawdzałem tego.Może ktoś inny pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Jak wysłać SMS do Irlandi ?) są jakieś sposob 14.03.04, 20:01 dominux napisał: > Szak nie wiem.Nie sprawdzałem tego.Może ktoś inny pomoże. ..mimo to WIELKIE DZIĘKI :)) niech Ci BOZIA w dzieciach wynagrodzi :))) To tylko powiedzenie dziękczynne :)) Bez podtekstów :) pozdrówka i jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś