Dodaj do ulubionych

kto,co i ile jest winny na tym forum??

23.04.04, 05:35
1.Ellenai-5733(
2.Aleks44-1812-aleks niezle,wpadles na forum jak burza i niedlugo mnie
przegonisz,to sie nayzwa miec nowy narybek forumowy!
3.giks-1386 -ciagle w czolowce,ale brak jest strasznie.
4.Zawisza777-1398-ciut wiecej od giksia ale cos ostatnio malo aktywny.
5.Delifnek27-1156 doplywa do czolowki,byle nie odplynal na tuchow !
6.jacaaa2-940 -jacaa malo! pisz!
7.grekaaa-468
8lilly-418-tez jej ostatnio tu nie ma
9.szak-218-tyle postow z rownowaznikami zdan zamiescil tu nasz jaslanski
szaczek
10.kgr-164
11zolty_i_puchaty-114-byl tu kiedys taki ale cos zniknal
12roger93-111-tez go nie ma
13.basman73-93
14.0kowita-69-czyli kolejny szlachetny jaslanin z sasiedzkimi postami
15.korky-87-nasz najswiezszy narybek ze slupska nas niezle ozywil!
16.kapciuch1-86-spokojnie od czasu do czasu sie pojawia
17.ouimet-64-kolejny jaslanin!
18bwadas-74-pownien byc wyzej ouimeta ale nie chce mi sie juz skreslac i
poprawiac.
19.boski yaro-55-byl i zniknal
20.mr bodzio-50-wtlukl tajemniczych 50 postow i zniknal!
21.84aga-40-zawsze mile widziana,zna sie doskonale na psach
22.milennik-48
23dominux -49
24 sadowy nakaz platniczy-34
25.bqus-31
261gomez -26-nasz dostojny gosc z tarnowa
27,twelwe-25-niewiadomo kto to byl
28.efcia-23-zawsze sluzaca konkretnym postem!
29.sasiad_z_gorlic-10 postow
przepraszam unizenie II6!znowu mi licznik nic nie pokazal:)wrrrrrrrrrrrr
kto pominiety to ja cmok do ugody podaje,bo albo malo pisaliscie albo mi
licznik nie pokazal:)cmok
statystyka jest ku powszechej zadumie nad aktywnoscia poczczegolych czlonkow
forum cmok heheheh na opinie tez czekam :)
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 23.04.04, 10:58
      a to mnie zaskoczyłas,a tak nie dawno swiętowałem 1000 posta.
      to miłe,a mogłem miec znacznie wiecej gdyby mi net wczoraj nie padł.
      staram się jak mogę i to jest Twoja przede wszystkim zasługa.
      dzięki za "tabelke postową"
      • korky Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 23.04.04, 13:50
        co?! ja tak mało!? Muszę zaraz to nadrobić - dzisiaj do 00:00 będę na
        pierwszym :DDD

------------------
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
        Lecimy do Słupska :]
        • aleks44 Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 23.04.04, 16:16
          to pisz ,pisz, a ja popatrze przez okno bo ładne dziewczyny chodzą hi hi hi
          teraz to wiem ,że jest już wiosna he he
          • jacaaa2 Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 23.04.04, 18:12
            no no wiele sie pozmienialo od ostatnich moich obliczen na mojej stronie forum-
            qurcze nawet tysiaka nie mam trza to dzisiaj nadrobić:)
            • ellenai jacaa bo cie korky ze slupska 23.04.04, 18:14
              przegoni!cmok cmok
              • aleks44 Re:jak tu dzisiaj tłoczno 23.04.04, 19:26
                dobrze ,że napisałas ile licznik nam nastukał,to teraz możemy znowu zacząc pisac
                kiedy Ty to wszystko robisz ?????
                • ellenai Re:jak tu dzisiaj tłoczno 23.04.04, 19:32
                  siedzialam wieczorem przed kompem i robilam wyliczenia heheh i widze ze pomoglo
                  bo ludziska pisza dzis ,kazdy lubi wiedziec co sie na forum dzieje,super
                  • aleks44 Re:jak tu dzisiaj tłoczno 23.04.04, 23:19
                    wiesz co narobilas ?????
                    ze popatrzylem na ten licznik i tak sobie pomyslalem,popisze troszke i co ???
                    ten post ktory wlasnie teraz pisze jest moim 2005 postem ,a 16582 na naszym
                    forum,pamietaj ,ze najwiecej w tym Twijej zasługi
                    • ellenai Re:jak tu dzisiaj tłoczno 23.04.04, 23:52
                      aleks ty to zawsze mily dla mnie jestes wiec az sie chce pisac tutaj jak sie
                      czyta twoje mile posty,dziekuje:)bez ciebie to dawno by mnie tu nie bylo(no i
                      paru osob tez cmok)
                      • delfinek27 Re:jak tu dzisiaj tłoczno 24.04.04, 14:17
                        ja sie strasznie rozkreciłam jak widze - niezle - nie wiedziałam ze tyle
                        natłukłam
                        • ellenai Re:jak tu dzisiaj tłoczno 24.04.04, 16:41
                          delifnek bo to wciaga,strasznie wsyssa to forum ale dobrze, niech was wsysa co
                          to tylko ja mam byc uzalezniona?
                          • aleks44 Re:jak tu dzisiaj tłoczno 24.04.04, 17:36
                            kiedyś już to napisałem ,ale powtórze to Wy płec piękna powodujecie to ,
                            że chce się z Wami tu siedziec i pisac,ale ....... to do pewnego czasu bo:
                            jesli wyjdziecie za mąż to niestety,ale pisanie się skonczy(mamy przykład
                            mężatek)które po prostu chyba mają mniej czasu na tego rodzaju rozrywkę.
                            Więc moje drogie panie piszcie jak najwięcej ,bo 22 lipiec już bardzo blisko.
                            • ellenai Re:jak tu dzisiaj tłoczno 24.04.04, 17:38
                              heheheh aleks ,nie przewiduje wiekszych zmian po 22 lipca hehehhehehehhehehhe
                              • aleks44 Re:jak tu dzisiaj tłoczno 24.04.04, 17:57
                                zobaczymy hi hi hi
                                • ellenai heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 18:04

• s_z_a_k Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 18:28
                                    Aleks ma racje :)))
                                    • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 18:36
                                      szaczku jak dobrze ze sie tu znow pojawiles,smutno bez ciebie bylo:(
                                      • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 19:17
                                        tak szak ma racje ja wiem co mówie

dobrze ze jestes z nami,zawsze to jedem "chłop" wiecej
                                        • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 19:20

aleks z twoimi opiniami tez sie zgadzam heheheh:) no pewno ze czym nas wiecej
                                          to lepiej,i kazdy jest swoj!
                                          .... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
                                          a tu na Nowy Sacz!
                                          • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 19:50
                                            to miłe,ale tak jest i powinno się bardziej rozkręcić,nasze spotkania na forum
                                            dla jednych są regularne dla innych sporadyczne wiec jakoś się to kreci,ale to
                                            też zasługa tych ,którzy wpadają do nas na chwilke,ale zawsze coś nowego do nas
                                            wniosą,nie będe wymieniał ,bo zostali przez Ciebie wymienienina początku posta.
                                            ale w sumie jest OK.
                                            • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 20:10
                                              wlasnie goscie przychodza i odchodza, ale najwazniejsze ze jest zwarta grupa
                                              ktora zawsze pisze cmok
                                              • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 24.04.04, 20:48
                                                no własnie to zalezy od grupy,jaka jest prężna
                                                • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 00:56

a nasza jest nie do pobicia heheh

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
                                                  a tu na Nowy Sacz!
                                                  • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 01:22
                                                    tak ale jak by bylo kilka osob to troszke by sie posty mieszaly ,ale licznik
                                                    by zwariowal hi hi hi
                                                  • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 01:28
                                                    hehe no i tak tylko grono wybrancow nadaza za tym co sie tu dzieje hehhe
                                                  • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 01:52
                                                    a mnie reka od pisania zaczyna cierpnac hi hi
                                                  • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 02:11
                                                    ojej niedobrze!!!!!!!!!!!!! mnie nie, ale ja to wprawe mam hehehehhe ja chyba
                                                    juz jakis miesien sobie wyrobilam ! hehehehehhe
                                                  • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 02:33
                                                    widocznie ja takiego miesnia nie mam hi hi
                                                  • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 02:36
                                                    heheh, sluchaj ,to tylko kwestia czasu, naprawde, posiedzisz do switu i
                                                    zalazek juz bedzie!
                                                  • aleks44 Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 02:48
                                                    he he he gdzie to do switu jeszcze ciemno jak w ....nocy hi hi
                                                    ale miesien popatrze rano
                                                  • ellenai Re: heheh no wlasnie n/t 25.04.04, 02:49
                                                    pomysl jaki predki bedziesz w pisaniu na klawiature,nikt cie nie pobije w
                                                    okolicy na te umiejetnosc!
                                                    a powiedz mi o ktorej u was zaczyna switac teraz?
    • patrick78 Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 30.04.04, 17:10
      Statystyka jest niezla,tylko musze czesciej tu zagladac,bo mnie Ellenai
      pominela w wyliczeniach.
      • giks Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 30.04.04, 17:13
        ho ho ho hooooooo kto tu zawitał patrick już myślałam, że nas opuściłeś ;)
        • patrick78 Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 30.04.04, 17:16
          Nie opuscilem giks,czasu niestety nie zawsze mozna znalesc,zeby z wami
          posiedziec.Pozdrawiam ciebie milo.
          • giks Re: kto,co i ile jest winny na tym forum?? 03.05.04, 21:18
            a dziękuję bardzo za pozdrowienia :) Tak to jest niestety. Ja choć mam już net
            w domu to ostatnio też prawie nie mam czasu co by z niego skorzystać :(((
            pozdrawiam i Ciebie cieplutko w ten chłodnawy wieczór ;)
      • ellenai o rany faktycznie!!!! przepraszam juz sie poprawie 30.04.04, 19:38
        i zaraz policze!
    • ellenai patrick78 339 postow 30.04.04, 19:40
      no i sorry ze cie tak pominelam ale i tak przychodz czesciej tutaj!cmok
      • patrick78 korekta Ellenai-465 napisalem postow 30.04.04, 21:51
        Nie szkodzi ze mnie ominelas, sam sobie jestem winny,powinienem czesciej tu
        przychodzic i pisac!
        • ellenai Re: korekta Ellenai-465 napisalem postow 01.05.04, 02:12
          Wyrozumialosc to rzadko spotykana cecha ludzka-dziekuje:)
        • giks Re: korekta Ellenai-465 napisalem postow 03.05.04, 21:29
          w tym roku masz na liczniku 97 a w zeszłym prawie 400 ;) pisz pisz choć czasem.
          A nie wiesz co się stało z lilly???
          • zuberek_z Re: I jeszcze pisze zuberek_z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.04, 13:52
            • giks Re: I jeszcze pisze zuberek_z !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 19:07
              statystyki dosc mocno nieaktualne... ale zawsze można zrobić nowe, pytanie
              tylko dla kogo? Dla Ciebi i mnie?? Poza tym biorąc pod uwagę liczne klony to
              właściwie cieżko stwierdzić ile kto napisał...
              • zuberek_z Re: Wreście dotarło do ćiebie że większość to klon 15.10.04, 19:10
                • giks chciało by się rzec: i kto to mówi..... 15.10.04, 19:22
                  teraz to mnie obraziłeś.....
                  • zuberek_z Re: chciało by się rzec: i kto to mówi..... 15.10.04, 19:25
                    nie kumam ?
                    • giks boś nie żaba..... 15.10.04, 19:29

• giks Re: chciało by się rzec: i kto to mówi..... 15.10.04, 19:39
                      naprawde masz mnie za takiego głupka???
            • giks Re: I jeszcze pisze zuberek_z !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 19:24
              na chwile obecną na tym forum 40 postów ale z każdą chwilą coraz mniej aktualne
              zapewne piszesz teraz 41 :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka