Dodaj do ulubionych

moltke ?utumno?boski-yaro?

05.08.04, 09:27
Co to za ludzie ? może ludziki ? FENOMENY z MARSA !Stworzyć sobie gazetkę i
pisać !bo macie talent!A od ELMERA się ODP...............!
Obserwuj wątek
    • utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 09:30
      A ty kto? Krewny, czy tylko przyjaciel Królika ?
      • zombi40 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 09:36
        Mieszkaniec Gorlic !Takich ludzi jak ELMER powinno być więcej w Gorlicach !Widzę
        go już na stołku BURMISTRZA !Ty dużo piszesz ale mało robisz !CWANIACZKU !
        • moltke Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 15:01
          zombi40 napisał:

> Mieszkaniec Gorlic !Takich ludzi jak ELMER powinno być więcej w Gorlicach !
          Widz
          > ę
          > go już na stołku BURMISTRZA

zeby tylko stolek sie nie zlamal pod ciezarem wybitnego redaktora "szmatlawca
          gorlickiego"
    • utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 09:38
      Albo może... Eeee, to nieprawdopodobne... Ale może jednak. Wiecie co? przyszło
      mi na myśl że może to sam E. nawiedził to Forum.
      "Na kolana, chamy..."
      • zombi40 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 09:54
        Zimno !zimno ! Pan Stanisław siętak nie zniża . Pachołki SLD
        • utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 10:27
          Słusznie. Dlaczegóż boski i nieomylny miałby się zniażać nad kalwiaturą aby
          wystukać te parę słów dla motłochu którym jesteśmy ;-)
          Osobiście skarciłeś utumno tak starszliwie że złożył po sobie swoje ośle uszy i
          umyka potykając się o ogon.Bu, buuu, buuuuuuuu , leży i buczy.
          • zombi40 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 10:34
            Macie problemy to proszę się przejść do redakcji GORLICKIEJ .Pisać za plecami
            każdy potrafi .Ujawnić pyski ! Mieszkaniec Gorlic !!!!!!
            • utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 10:44
              Najbliższy pysk znajdziesz zaglądając w lustro.
              A słyszał ty w ogóle coś o wolności słowa ?
              Z problemami raczej nie chodzę do Gorlickiej, więc i tym razem nie skorzystam.
              Druga sprawa że to ty masz jakiś problem, natury emocjonalnej, zapewne. Masz
              jakieś argumenty na poparcie pana E. i jego Gorlickiej to spokojnie napisz a
              komisja złożona z "pysków" boskiego yaro, moltkego i utumno rozpatrzy, a może
              nawet i uzna jakieś twoje argumenty...
              No skoro jednak apelujesz tak gorąco o ujawnianie się to się wreszcie ujawnię:
              mieszkaniec Gorlic. Buhahaha !
            • basman.gorlice Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 12:53
              zombi40 napisał:

> Macie problemy to proszę się przejść do redakcji GORLICKIEJ .Pisać za plecami
              > każdy potrafi .Ujawnić pyski ! Mieszkaniec Gorlic !!!!!!

Jak bym miał pysk to bym go ujawnił, ale w tym miejscu to ja mam twarz, i jest
              raczej znana w mieście, kanałami nie chodze ;-).

Miałem kiedyś, dawno temu, przykre przejście z redaktorem E. Młodziakiem
              jeszcze wtedy byłem. Nawet nie ja miałem to przejscie, bardziej moja Babcia.

No i oczywiście poszedłem do Red Akcji, żeby sprostować sytuację, i poprosić o
              zamieszczenie tekstu tłumaczącego... A skąd. Nie będe się wdawał w szczegóły,
              bo po co, ale to zdarzenie mnie nauczyło, że wdawać się z Red Aktorem E w
              jakąkolwiek polemikę sensu nie ma.

I od tej pory nie oczekuję tekstów polemicznych w czasopismach z udziałem pana
              E, a tym bardziej sprostowania obraźliwej, oszczerczej, nie sprawdzonej
              informacji.

I dlatego nie czytam od dłuższego czasu GG, bo po co się denerwować...
              • mombik Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 21:44
                I bardzo dobrze *basman* że nie czytasz bo to nie gazeta dla takich dzieci jak
                ty !!!!! Czytaj Swierszczyk ! Tak czymac Panie e
                • moltke Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 03.09.04, 00:40
                  o qrde!!!! przegapilem najnowsza reforme jezyka polskiego i ortografii. mambik,
                  podziwiam cie, masz bardzo swieze informacje, z jakiej strony je wziales??
                • basman.gorlice Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 03.09.04, 10:46
                  mombik napisał:

> I bardzo dobrze *basman* że nie czytasz bo to nie gazeta dla takich dzieci
                  jak
                  > ty !!!!! Czytaj Swierszczyk ! Tak czymac Panie e

Świerszczyki się ogląda a nie czyta, hehe.

Zadziwiające, jak wielką kulturą osobistą, atrakcyjnością argumentów i
                  literackim bogactwem wypowiedzi charakteryzują się obrońcy czci i godności
                  redaktora naczelnego ;-).

• utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 10:31
          Aha no i zapomniałem dodać (choć takie prymitywne obelgi nie są w moim guście)-
          ty zapluty karle reakcji, pachołku Elmera !
          • zombi40 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 10:40
            Może Ty jesteś redaktor Dziubina ? A może Owczarz ? Pachołek ! dobre.
            • boski_yaro Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 19:23
              nie no takiej sieki sie nie spodziewalem Przyznam szczerze że zombi40 jak na
              zombi jest dośc żywotne. Szkoda tylko że merytoryczny poziom rozmowy czy też
              monologu owej postaci zniżył sie do mało wybrednych epitetów bo co jak co kiedy
              myśmy z utumno wymieniali poglądy obyło sie bez wszelkich pachołków i innych
              takich No ale cóz wolność słowa Dobrze że w naszym mieście nie ma więcej
              redaktorów wiec krąg podejrzanych dla zombii zaciesnia się no chyba że być może
              poszerzymy potencjalnych kandydatów o red. Bochatkiewicza ;-))
              Co do wizytowania redakcji Gorlickiej to muszę powiedziec że dosć czesto tam
              bywam I chciałbym zaznaczyć że z uwagi na wiek Pana Stanisława a co za tym
              idzie dzielącej nasz róznicy lat nie wypowiadam sie negatywnie o jego pracy z
              naciskiem na kwestie że i owszem obecny styl gazety mi się nie podoba i
              życzyłbym sobie w niej wiele zmian natomiast zacnemu Panu Elmerowi życzyłbym
              spokojnego odpoczynku i wielu dni zabaw z wnukami na dawno już zasłużonej
              emeryturze
              • jacaaa2 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 05.08.04, 19:30
                jejuś ale sie porobiło hehe biedny (bogaty) pan E....
    • asasello1 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 11:04
      zombi40 napisał:

> Co to za ludzie ? może ludziki ? FENOMENY z MARSA !Stworzyć sobie gazetkę i
      > pisać !bo macie talent!A od ELMERA się ODP...............!

a może tak troszku kultury? żenada....
      • bogna1 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 12:29
        Elmer burmistrzem ? No tak, demokracja to rządy ludu, a lud.... Ale skoro
        lepper ma poparcie i Giertych...

najwyższy czas uciekać z Gorlic.....
        • utumno Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 12:38
          Niektórzy nie mają gdzie uciekać. Niektórzy nie chcą uciekać. Ja zaliczam się do
          jednych i drugich, ale bardziej do drugich.
          Ucieczka zresztą nigdy nie jest dobra (no chyba że wobec fizycznego zagrożenia i
          przewagi liczebnej) bo zawsze możesz dostać nóż w plecy (dosłownie i w przenośni).
          Nie obawiam się akurat jakiegoś takiego wyniku wyborczego który sugerujesz. Nie
          tylko bowiem na tym forum ale i w "realu" słyszałem bardzo mało opinii
          pozytywnych (co będę ściemniał - w ogóle nie słyszałem) o kandydacie którego
          mamy na myśli.
          • basman.gorlice Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 12:46
            No ja też mam z tym problem, bo próbowałem w paru innych miejscach, i jakoś tak
            wyszło, że u siebie najlepiej.

Ale mimo wszystko jak patrze na pewne sprawy... To jak w tym miescie ma być
            lepiej ;-).
    • zocha45 Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 02.09.04, 20:58
      ZOMBI _______ ty to gość ! Te pluskwy z Marsa to wirusy w pomidorach cza je
      niszczyć !!!! Bo im tylko klonowanie w głowie ! :)
      • ixes Re: moltke ?utumno?boski-yaro? 03.09.04, 12:08
        ojej ZOCHA45 ale wazeliniarstwo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka