giks 17.12.04, 20:40 ... ma padać śnieg... i podobno umowieni jesteśmy na lepienie bałwana :) Może jeszcze uda nam sie w tym roku :)) A potem proponuje grzane piwo dla zmarzniętych, którego oczywiście nie pije ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegowaty_fiolek Re: podobno ..... 17.12.04, 20:54 a kiedy ma ten snieg padac? bo ja juz sie stesknilam ;) oby przynajmniej na swieta troszke poproszylo... Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: podobno ..... 17.12.04, 21:13 ja nie wiem dokładnie ale zdaje się że jutro czy jakoś tak :) Tylko nie wiem czy u nas :))) Może zjawi się tu ktoś bardzej doinformowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: podobno ..... 17.12.04, 21:58 z tego, co widze, to nici ze sniegu na swieta :( pogoda.interia.pl/miasta?id=11706 Odpowiedz Link Zgłoś
84aga Re: podobno ..... 18.12.04, 15:10 ...buu...a ja tak lubię śnieg, czyżby nie zapowiadała się w tym roku śnieżna zima :( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: podobno ..... 18.12.04, 20:59 niestety święta raczej nie będą białe :((( a przynajmnie u nas :(( Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: podobno ..... 19.12.04, 11:21 ja ciagle mam nadzieje... bo co to za swieta bez sniegu? :( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: podobno ..... 20.12.04, 11:01 No i mamy śnieg ale w ilości nie za wielkiej wiec trzeba oszczędzać a obawiam się że i tak moze braknąć do świąt.... No chyba że na gwiazdke sobie zażyczymy śniegu pod choinke i nie tylko :))) Odpowiedz Link Zgłoś