maladanka 05.10.05, 23:25 Ja korzystam z intergeo - szkoda mówić, ręce opadają - a Wy? jak to jest z neostradą - chcę od stycznia przejść na ich usługi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rheeya Re: dostawcy internetu 06.10.05, 00:27 No ja tez korzystam z ich uslug, zaczyna mnie to wkurzac, dzisiaj caly dzien sie cos chrzani. na malo ktora strone moge sie dzis zalogowac. ciagle jakies ograniczenia. a przeciez od 20-tego wrzesnia miala byc poprawa na szybsze i niezawodne lacze. Zreszta co to za dostawca internetowy skoro nawet nie maja adresu mailowego zeby do nich napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: dostawcy internetu 06.10.05, 08:47 w Jaśle za taką cenę ma sie i kablówke i internet,od 4 lat słyszę,że będzie lepiej - a stronę maja ciągle w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: dostawcy internetu 06.10.05, 09:15 ja myśle że nie ma znaczenia co to bedzie - wszytko jest lepsze od INTERGEO ;) Też krzystałam z ich "usług" a teraz przeszłam na neo no i jest zdecydowanie lepiej. Przynjamniej bez problemu moge sie zalogować na swoje konto pocztowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
rheeya Re: dostawcy internetu 06.10.05, 12:00 Generalnie problem z logowaniem ulegl ogromnej poprawie, na chodzenie stron www ogolnie to nie ma na co narzekac, ale jest jeszcze pare innych spraw ktore irytuja. A jesli chodzi o neo, to jednak cena odstrasza, a tansze pakiety sa za wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
marucha_1 Internet radiowy 06.10.05, 22:15 A co myslicie o radiowym dostepie do internetu?? Odpowiedz Link Zgłoś
rheeya Re: Internet radiowy 08.10.05, 22:53 Przy malej ilosci uzytkownikow jak najbardziej, ale przy dluzej wszystko zaczyna wkurzac i chrzanic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: dostawcy internetu 10.10.05, 22:13 dziś reklama w skrzynce o super promocji sieci Intergeo- nie dajcie się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
rheeya Re: dostawcy internetu 11.10.05, 15:16 widzialam, smiac mi sie zachcialo... Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: dostawcy internetu 20.12.05, 16:39 przed chwilą znowu ulotka od intergeo =przyłacz 1 zł, abon.2 m-ce gratis - jak chcesz czekac jak ja na wejście na forum ok. 15 min. to skorzystaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rheeya Re: dostawcy internetu 21.12.05, 00:19 .. to u mnie nie jest az tak zle.... Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: dostawcy internetu 23.12.05, 14:54 maladanka napisała: > ... jak chcesz czekac jak ja na wejście na forum ok. 15 min. to skorzystaj! Współczuję. Ja korzystam z: www.magma.com.pl i jestem zadowolony. ;) Zapraszam do oglądania... :) my.magma-net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotobas Re: dostawcy internetu 30.12.05, 16:26 Wielką przyjemnośćiąjest wyzwolić się spod jarzma intergeo tfu tfu :-). Od wczoraj mam chello w Krakowie :-). Najsłabsza opcja za te same pieniądze hula tak z sześć razy sprawniej, a sąsiad, któy ma chello od 2 lat twierdzi, że raz zauważył przerwę w dostępie do sieci, a tak po za tym zero problemów.... :-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś