libuszanka 23.11.05, 19:20 Słyszałam, że w Amnezji sa fajne koncerty, jam session w każda sobotę. Nigdy nie mogę przeczytać plakatów czy ogłoszeń... Czy to prawda? Czy w każdą sobotę można sobie posłuchac fajnej muzyki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Amnezja-koncerty???? 27.11.05, 19:26 Prawda ale nie w 100% z tego co ja się orientuję t nie w każdą sobotę, ale dość często.. średnio co drugą :D wczoraj można było nawet potańczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
libuszanka Re: Amnezja-koncerty???? 27.11.05, 21:18 no tak, ale wczoraj akurat tam byłam, i cóz, taka muzyka mi nie odpowiada.... W Alcatraz (chyba tak się nazywa ten pub) był koncert reggae i ska a 10 grudnia ma byc punkowa kapela. myślałam, że w Amnzezji sa bluesowe koncerciki, mały jam session lub coś takiego pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
marta511 Re: Amnezja-koncerty???? 05.12.05, 19:58 To w Gorlicach ktoś jeszcze słucha takiej muzy jak punk czy ska????????? Odpowiedz Link Zgłoś
libuszanka Re: Amnezja-koncerty???? 09.12.05, 19:32 tak, są są...... ale cóż..... jutro jest koncert w alcatraz .... punkowy Odpowiedz Link Zgłoś
andzia211 Re: Amnezja-koncerty???? 09.12.05, 20:11 Ale to chyba tacy ludzie po 30-tce tego słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
libuszanka Re: Amnezja-koncerty???? 18.12.05, 20:52 byłam wczoraj w Amnezji - powiem szczerze , że jeszcze nigdy nie bawiłam się tak w Gorlicach... Grał zespół Pierwszy raz, który stworzył specyficzny klimat - ludzie śpiewali, tańczyli - bawili się po prostu świetnie.... Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.blues Re: Amnezja-koncerty???? 22.12.05, 13:36 Witam serdecznie!!! Pozdrawiamy Wszystkich, którzy byli na koncerciku zespołu "Pierwszy Raz..." w club "Amnezja" Mam nadzieję , że świetnie bawiliście się i , że jeszcze nie jeden raz zagramy tylko Wam!!! Pozdrawiamy serdecznie Janek "crazy" & "zespół "Pierwszy Raz..." wesołych świąt.... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia101 Re: Amnezja-koncerty???? 26.12.05, 08:56 WITAM SERDECZNIE!!! Byłam na koncercie zespołu PIERWSZY RAZ w "Amnezji" było po prostu rewelacyjnie!!!!!!!!!!! bawiłam się lepiej niż na koncertach Kropli Życia chociż ich barzo, bardzo lubię!!! podczas koncertu była taka fajna atmosfera że nie chciało się przestać słuchać i śpiewać razem z zespołem. chocaż nie umię tańczyć to i tak tańczyłam!! Prośba do właściciela lokalu NIECH JESZCZE ZAGRAJĄ!!!! pozdrawiam wszystkich bardzo , bardzo ,bardzo serdecznie!!! Agnieszka W. ps. buziaki dla Marka barmana z Amnezji!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fotobas Re: Amnezja-koncerty???? 30.12.05, 16:20 Chętnie bym zagrał w Amnezji z moją nową międzymiastową (perkusista z Rzeszowa, harmonijkarz z Krosna, Gitarzysta z Pszczyny a ja nie wiadomo skąd :-)) formacją bluesrockową o tajemniczej nazwie LOS AGENTOS :-). Z kim tam trza gadać, żeby sobie zagrać ? Odpowiedz Link Zgłoś