Dodaj do ulubionych

Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam

19.11.03, 00:52
i poczulam sie jakbym byla w domu.Taki jest jeden ze smakow mojego
dziecinstwa.Babcia zawsze przywozila te bezy nam z Gorlic.Bossssssssh to tyle
juz lat temu.Dzis jak zobaczylam te bezy to sie lezka w oku zakrecila i forum
wasze i wy przyszliscie mi na mysl,eh:)))))))tyle rzeczy w smaku
zawarte,cudne prawda?
Obserwuj wątek
    • giks Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 19.11.03, 00:57
      ja z dzieciństwa pamiętam smak mandarynek kupowanych z trudem na święta B.N i
      Lentilky teraz już ich w Polsce nie widuję ale ostatnio Mat przywióżł takie
      0,5 kr ze Słowacji mmmm super! ale było obżarstwo. Kiedyś gdzies widziałam
      jakies pdróbki ale to zupeńie co innego fee nie dobre jak nie wiem jakaś
      sztuczna czekolada .. Te są jedyne w swoim rodzaju od Nestle ;)
      • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 19.11.03, 01:04
        hmmmmm nie znam tych Lentilkow, szkoda,bo pewno dobre, mozliwe ze na Slowacji
        mozna je ciagle dostac, ja pamietam mdlawo mleczy smak slowackich
        czekolad,nie pamietam nazw,ciotka z Bratyslawy je wozila dla krewnych:)))))))
        acha,jeszcze pamietam z dziecinstwa sezamki,takie ciastka,alez mi wtedy
        smakowaly:)))
        • giks sezamki pycha! 19.11.03, 01:14
          kiedyś ich niedoceniałam dziś je uwielbiam ;) ale takie zwyklaski nie jakieś
          tam w czekoladzie czy kokosowe ;)
    • lilly Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 17:39
      jejku ,ja tez lubie bezy.Czytajac watki wstecz na tym forum,mozna sobie narobic
      smaka na rozne rzeczy hihhih:)
      • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 17:57
        Jak sie kobietki zeszly to musialy byc i przepisy !
        Troche sie tego uzbieralo wiec mozna cos upichcic z przep. forum. Autorzy mam
        nadzieje biora odpowiedzialonosc za zdrowie potencjalnych konsumentow?
        • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 17:59
          no to przeciez trzeba zywic meska populacje swiata,cobyscie nie umarli z glodu
          heheheh:))))
          • lilly Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:00
            fakt,ale bezami sie nie mozna najesc:)zaslodzili sie by panowie nam!
            • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:06
              racja, oni juz slodcy sa po czesci:))) slodyczy wiecej nie potrzebuja:(chyba?)
              • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:41
                "co za duzo to nie zdrowo" - czyli przesadzac ze "slodzeniem" tez nie mozna
                drogie panie bo to sie roznie moze skonczyc...;)
            • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:23
              ale jak by sie nie zaslodzili to co Wam po gorzkich?! ;)
              w sumie to jak dziekuje pomimo aktywnosci ruchowej to nie mam zamiaru rosnasc
              na szerokosc!
              Slodzcy faceci to sa ale w inny sposob ;) heh
              • lilly Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:26
                hihi wy i tak sie podlewacie raczej piwem niz slodzicie slodyczami.Gorzko
                wiec czasem smakujecie:(((((hhihiih
                • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:28
                  sluszna uwaga lilly, i ty myslisz ze za te gorycz to piffffko odpowiedzialne??
                  hmmm ciekawa hipoteza, co ty na to zawisz?/
                  • lilly Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:29
                    zawisza zaprzeczy,jestem tego pewna,oni sie nie przyznaja do rzeczy oczywistych!
                    • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:38
                      zaprzecze a jak inaczej moglbym!
                      Ale to z powodu takiego: "kto sie podlewa ten sie podlewa" :)
                      Ja sie tam rzadko podlewam srednio raz/miesiac nie z tego powodu ze nie mam
                      okazji ale piwko to srednio u mnie wyglada a pozatym zawsze jestem(prawie)
                      kierowca i nie ma mowy wtedy. Nawet jak sie jedzie na kulkito cos innego sie
                      sączy...tj. drink lub sok ;) A widzicie jakies roznice "w smaku" po spozyciu
                      piwka przez plec meska?
                      • patrick78 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:41
                        ja tez zaprzecze zawisza, jakas solidarnosc meska musi byc ,bo panie nas
                        zdominuja,a to dobrze nie rokuje dla nas:)
                        • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:47
                          A jak Patrick musi byc ;) eeehh holercia musze isc kolezanka w potrzebie wroce
                          za 1 H pa
                          • patrick78 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:52
                            wracaj,bo co ja sam tutaj zrobie?dwie na jednego?ciezko bedzie!
                            • ellenai patrick nie badz strachliwy:))))hehe 09.12.03, 18:57
                              my nie takie straszne jestesmy jak by sie wydawalo:)))
                              • patrick78 Re: patrick nie badz strachliwy:))))hehe 09.12.03, 18:58
                                ale sily sa nierowne ,to musisz przyznac!
                                • lilly Re: patrick nie badz strachliwy:))))hehe 09.12.03, 18:59
                                  bedziemy grzeczne,slowo honoru:)hihihihi
                                  • patrick78 Re: patrick nie badz strachliwy:))))hehe 09.12.03, 19:00
                                    oby tylko,trzymam za slowo:)
                      • lilly Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:42
                        no popatrz elle , oni zaprzeczaja i to dwoch ich jest:))))hihiii,co do smaku
                        piwa?nie,no dla mnie nie ma roznicy,smakuja gorzko jak diabli:(od czasu do
                        czasu mozna jednak sprobowac:)
                        • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 18:44
                          nas tez dwie jest w tym momencie,rowna sila,tez mozemy zaprzeczyc:))))))
                          hehehhehe,pifffffffko to ja lubie,czy smak rozrozniam?//e nieeeeeeeeeeeeee, nie
                          rozrozniam zawisz:))))ja kobieta jestem,my rozrozniamy smaki bezow hehhehe i
                          takich innych temu podobnych ale p iffffffffka nieeeeee:)))heheh
                          • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 19:46
                            co jak co ale kobiet powinny od razu poznawac czy Facet pił czy nie :D a jak
                            nie rozpoznajecie to widocznie(na szczescie) nie mialyscie doswiadczen :D
                            Elle "...my rozrozniamy smaki bezow hehhehe ..."- c0 mialas na mysli?
                            • ellenai Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 19:51
                              hehe mialam na mysli wszelakie slodycze:)))))ja osobiscie zero doswiadczen z
                              rozpoznawaniem mialam i fajnie!!
                              • zawisza777 Re: Kupilam dzis w sklepie bezy:))))))))))mniam 09.12.03, 20:10
                                acha oki i bardzo dobrze ale chyba zeszlismy troche z tematu bezow :D
                                Ja wlasnie wsuwam sernik na zimno ::D:D jak dla mnie to ostatnio "rzadzace"
                                ciacho - jak jakas kobietka mi go zrobi to jestem "jej" ;)
                                • ellenai kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 09.12.03, 20:55
                                  dawaj wielki kawal tego sernika na zimno!!!!,bosssssssh jak za mna slodycze cos
                                  dzis "chodza" a sernik to moje ulubione co nieco:)))))
                                  • zawisza777 Re: kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 10.12.03, 10:45
                                    Mailem czy sobie przez FTP sciagniesz? zawsze mozesz zrobic tam
                                    jakas "imitacje" sernika oczywiscie nie ze wzgledu na Twoje umiejetnosci ale
                                    jaskosc skladnikow :D
                                    • ellenai Re: kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 10.12.03, 15:36
                                      hehehehhehe, wiesz co? zeby download nie byl za dlugi bo sie jajka zepsuja ok?
                                      hehehehhehe zreszta nie wiem,chyba mail lepszy,nie uwazasz?
                                      • zawisza777 Re: kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 10.12.03, 18:11
                                        nie FTP ale nie wiem czy przejdzie...a bylbym zapomnial nie masz juz co sciaga
                                        c :)) wszystko dzis juz zeszlo ...tak to bywa ;) moze innym razem zjesz! :)
                                        • ellenai Re: kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 10.12.03, 18:18
                                          no to co???smakiem sie obejsc musze???a ja sobie dzis zrobie pierogi z miesem,
                                          amen!!! choc tyle!
                                          • zawisza777 Re: kurdeeeeeeeeeeeee:)))))) 11.12.03, 11:56
                                            Dobre i co ! chociaz te pierogi, w sumie mozesz tez sobie sernik zrobic - Giks
                                            ma chyba przepis zagadaj Ja ! a tak wogole to dalej jej nie ma! wrrrrrrrr
                                            • ellenai do pierogow ..... 11.12.03, 17:49
                                              to sie nie dopchalam ,wszystko zostalo zjedzone, ehheh tak lubia:))))) za to
                                              ciastka mi sie udalo obronic i zjadlam troche!
                                              no wlasnie giks!! sernik pleaseeeeeee:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka