agaaa.k 23.03.09, 14:54 Szukam dj na wesele, które ma się odbyć w lipcu 2010, opinie oraz oferty prosze kierować na mejla agaaa.k@poczta.fm dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remix-1 Re: szukam dj na wesele 21.04.09, 16:19 Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub remixkluczbork freehost.pl . Utwory mp3 w załączonym pliku. Tel. 0/608 559 607. Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i kosztami dojazdu. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dj_stefan2 Re: szukam dj na wesele 25.11.09, 17:01 W odpowiedzi na zapytanie polecam WWW.djstefan.glt.pl Dj prezenter muzyczny Dj wodzirej prowadzenie roznych zabaw i kontakt z goscmi. Zapraszam na strone ciekawe informacje i nowości Moje gg:4844783 Mój e-mail:optymiści@wp.pl Odpowiedz Link
anusaka Re: dj na wesele 10.02.10, 10:49 Dj na wesele - poprawiny imprezę okolicznościową , firmowa , bankiet , studniówkę. Profesjonalne prowadzenie każdej imprezy karaoke zabawy konkursy oczepiny to wszystko przy najlepszej muzyce z lat 60,70,80,90 klimatach dancingowych , biesiadnych , współczesnych 15 letnie doświadczenie pozwala mi dopasować muzykę dla każdego pokolenia zabawa i szaleństwo murowane. Posiadam sprzęt i oświetlenie tel. 504732428.Wszystko mozna dogadac i uzgodnic pozdrawiam. Odpowiedz Link
agencjaprestige Agencja 13.02.10, 21:09 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą Agencji Muzycznej Prestige! www.prestigemusic.com.pl Posiadamy jeszcze wolne terminy w sezonie 2010 oraz atrakcyjne ceny! Propnujemy również spotkanie przy aromatycnej kawie, gdzie przedstawimy Państwu naszą ofertę! Odpowiedz Link
mef1910 Re: szukam dj na wesele 20.06.10, 18:27 Siemka ja ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam wam tel- myśle że się nie obrazi.607305445 Odpowiedz Link
szumel Najbardziej sprawdzona baza muzyczna w sieci. 21.06.10, 10:02 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na www.agencjamuzyczna.eu Odpowiedz Link