anka9009 11.08.02, 22:19 nie wiem czemu. nigdy nie wjeżdżalam do miasta, zawsze przejazdem, a i tak nie bylam ze 2 lata. darze sympatia i juz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: lubie Olkusz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:50 anka9009 napisała: > nie wiem czemu. nigdy nie wjeżdżalam do miasta, zawsze przejazdem, a i tak > nie bylam ze 2 lata. darze sympatia i juz Może właśnie dlatego lubisz że byłaś tam przejazdem Odpowiedz Link Zgłoś
soto Re: lubie Olkusz 02.09.02, 20:32 ja tez bardzo lubie olkusz i niezamienilbym go na zadne inne mimo ze wieczorami jest tu troszke nudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: lubie Olkusz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 15:12 Ja nie narzekam.Wszędzie blisko i do sklepów,urzedów.lekarza. Z każdej strony blisko do lasów.Na grzyby, na rower,z pieskiem na spacer. I pola widać .Czy wasze dzieci wiedzą jeszcze jak żyto rośnie i skowronek śpiewa Co to sa kąkole,chabry i polne maki.I gdzie można zbierac dziką róże.? W każdy wtorek i piątek -targ czyli święto dyszla. Lubię tą atmosferę bo jest typowo Polska. Cudze chwalicie -swego nie znacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: lubie Olkusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 13:18 Ja też bo to miasto w którym urodził sie wielki polak redemptoreysta ks Tadeusz Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: lubie Olkusz 12.08.03, 22:30 nadal lubie. nie słuchjcie oszołoma, on ma czasem takie odchyły........... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_log Re: lubie Olkusz 25.11.03, 00:05 Jezeli jeszcze nie zdazyłas tu byc Aniu, to serdecznie zapraszam. jednak najpiekniej jest tu w maju - czerwcu (w samym miescie jak i okolicy).Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś