wesola_kicia 14.12.05, 20:15 dlaczego na tym forum jest tak nudno czy nie wystarczy,że w Chrzanowie jest nudno i ponuro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: niech mi ktoś wyjaśni 14.12.05, 20:40 jak pisałam Tobie na gg - mało osób wie, z echrzanów ma na stronie gazet swoje forum, przez co wypowiadają sie zwykle te same osoby. Ale to nei znaczy, że jest tu nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: niech mi ktoś wyjaśni 14.12.05, 21:08 mówi sie trudno i kocha sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: niech mi ktoś wyjaśni 14.12.05, 21:10 ... bo nie ma rzeczy niemozliwych?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczesobie Re: niech mi ktoś wyjaśni 14.12.05, 22:15 nudno,nudno...paskudne osoby to nieobecne palczasto,które nie odwiedzają forum owego!!!Szukam ja kumpeli,szukam kolezanek,a one nie wpisują sie i jest przez to nudno też...ale my jestesmy za to aktywne9ja noca ostatnio...) Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: niech mi ktoś wyjaśni 14.12.05, 22:47 Pomysł z własna stronką i forum upadł :( A szkoda bo na pewno byłoby ciekawiej i milej wpisywać sie w "porządne" forum, które jest znacznie bardziej przejżyste od tego :D Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 Re: niech mi ktoś wyjaśni 18.12.05, 01:20 Witam A moze wystarczyloby troszke poreklamowac. Ja trafilem tu przez przypadek. Mysle ze mozna sprobowac dogadac sie z adminem www.chrzanow.pl zeby dodal chocby linka do forum. A moze nawet tam zalozyc forum. Gdy ludzie zobacza ze cos takiego istnieje to zaczna pisac posty. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: niech mi ktoś wyjaśni 21.12.05, 13:19 nocny 0 życze miłego dnia miłej nocy i miłych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 Dziekuje i sie odwdzieczam :) 21.12.05, 20:27 Wielkie dzieki Kiciu :) Tobie rowniez zycze milych, spokojnych i wesolych swiat. I korzystajac z podjetego tematu, Forumowiczom rowniez zycze udanych swiat :) Pozdrawiam Nocny0 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 Re: niech mi ktoś wyjaśni 15.12.05, 07:46 witaj wesoła_kiciu! dołączam się do forum. do tej pory podczytywałam, ale skoro narzekacie na brak "nowych" ;) to trzeba się ujawnić :) nie jestem z Chrzanowa, ale mieszkam kilkanaście kilometrów od. na regionalnych to forum było najbliższe mojemu miastu. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: niech mi ktoś wyjaśni 15.12.05, 20:18 Ja też dołącze się do pozdrowień :-) Może Olkusz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: niech mi ktoś wyjaśni 17.12.05, 12:40 Witam Kasię_ol1! 15km od chrzanowa, ale w którą stronę?;) fajne Maluszki masz:) mój Braciak w styczniu będzie miał ponoć Dziewczynkę... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 nie Olkusz :) 16.12.05, 12:41 ale możecie zgadywać. dzieli nas 15 km :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 Re: nie Olkusz :) 17.12.05, 12:54 dzięki za przyjęcie :) racja Chani-nr1, nie podałam kierunku. południowy-wschód od Chrzanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 Re: nie Olkusz :) 18.12.05, 20:21 Krzeszowice nie, bo to na wschód od Chrzanowa, a ja mieszkam nieco pomiędzy, tylko bardziej na południe :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ol1 Re: Alwernia 19.12.05, 16:06 tak, Alwernia. brawo dla moderatora forum! :) czytam tu o różnych "konfliktach" między miastami (Chrzanów, Trzebinia, Libiąż), a jaki jest stosunek do Alwerni? nie jestem zorientowana, bo w Alwerni mieszkam od niedawna i mam nadzieję tylko przejściowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Alwernia 19.12.05, 16:09 Libiąż nie ma zdania na temat Alwerni; Alwernia nie jest koło Libiąża, więc ich Alwernia nie obchodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Alwernia 19.12.05, 17:16 z tego co wiem to Chrzanów,nic nie ma do Alwerni ani do ludków z Alwerni Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Alwernia 19.12.05, 19:07 To się zgadza - Chrzanów nie ma nic do Alwerni :-) W sumie całkiem przyjemna okolica i "nietubylców" nie gonią z niebezpiecznymi przedmiotami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Alwernia 19.12.05, 21:13 widocznie nie jestem taka cienka w te klocki zwane "zgaduj - zgadula";P. Za to próba zidentyfikowania mnie w "K" coś utknęła...:) Pewnie dlatego, z eprzez te śniegi rzadko jeżdżę "K", a więcej zostaję w Kraq. pozdr. ps. ciągle szukam mozliwości rozreklamowania naszego forum, ale obecniem - wybaczcie - pracapracapracapracamniegoniimęczy. Odpowiedz Link Zgłoś