Dodaj do ulubionych

Słabsze wyniki Prokom Software

18.05.05, 04:01
A mnie to cieszy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ccc Re: Słabsze wyniki Prokom Software IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:47
      Kolos na glinianych nogach polityki zaczyna trzeszczeć. Lepiej późno niż wcale.

• Gość: Andrzej III Biznespospolita ustępuje miejsca IV IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 09:52

III Biznespospolita ustępuje miejsca IV. IV to ludzie bez układów za to z know-
        how.
    • Gość: Marcin Re: Słabsze wyniki Prokom Software IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:40
      Tylko w krajach trzeciego świata powstają wielkie firmy które robią niewiadomo
      co, są kierowane przez ludzi bez kompetencji i działają za nie swoje pieniądze,
      najlepiej podatnika. Komputeryzacja ZUSu nadaje się do księgi Guinnessa i w
      cywilizowanym kraju zmiotła by firmę z rynku. Mam nadzieję że takie firmy
      kiedyś u nas nie będą miały racji bytu.
      • Gość: ygrek znający się na rzeczy IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.05, 22:23
        Kolejny "oczytany" który nie ma pojęcia o czym pisze - a jaki system przetwarza
        w tej chwili twoje wpłaty na emeryturę? I robi kilkadziesiąt milionów operacji
        księgowych miesięcznie? Uważasz, że nie ma działającego systemu? No jeśli tak
        myślisz to emerytury też nie dostaniesz, bo wpada do czarnej dziury i co nie
        boisz się?
        Może się dowiedz jak wygląda podobny system, który miał powstać na Węgrzech, a
        buduje go wielka, renomowana firma światowa. Porównaj wyniki jak jesteś w
        stanie, a potem się wypowiadaj. Podpowiem ci, że podobno z Węgier jeżdzą
        wycieczki z ich ZUS'u oglądać, jak działa system u nas.

• gobi03 Re: Słabsze wyniki Prokom Software 18.05.05, 12:57
      PROKOM to oszukańcza firma. Nie mieli prawa zataić specyfikacji Płatnika. Jestem
      przekonany, że zrobili to pod groźbą Billa G. Za samo to powinni być wykluczeni
      z udziału w przetargach dla instytucji z udziałem skarbu Państwa.
      • Gość: ixi Umowa IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.05, 22:28
        Kwestia źle skonstruowanej umowy - ZUS o to nie zadbał, że protokół ma być
        upubliczniony i po ptakach. Swoją drogą ci co SIWZ'y mogliby grochę więcej
        pogłówkować.
    • stachu44 W Agorze maja powod do zadowolenia - jakie to ... 18.05.05, 13:43
      polskie. Sasiadowi spalilo stodole - dobra nasza!
    • Gość: baraja Słabsze wyniki Prokom Software IP: *.net.autocom.pl 18.05.05, 15:33
      znajomości się skończyły zaczęły się schody. Powodzenia wyzyskiwacze :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka