znowuniedziela 12.02.06, 20:04 Szukam osób studiujacych na ww kierunku,jesli sa niech sie odezwa;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuniedziela Re: Religioznawstwo na UJ 13.02.06, 22:22 no jak z tymi student/kami?? Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Religioznawstwo na UJ 13.02.06, 23:21 ZnowuNiedzielka... coś mi się zdaje, że znowu szukasz odpowidzi na pytania na nieodpowiednim forum... może na Krakowie coś wiedzą i więcej albo cokolwiek powiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: Religioznawstwo na UJ 14.02.06, 13:40 gazeta.pl ma forum poświęcone edukacji i studiowaniu, są tam tematy dotyczące religioznawstwa Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Religioznawstwo na UJ 14.02.06, 13:56 hm...ja szukam konkretnej osoby z Chrzanowa kolezanki,konkretnej...a nie forum...bo adres forum to ja mam,a poza tym mam nadfzieję,ze osoba ,której szukam wreszcie sie odezwie(o ile mam komp)wiec stop nerw,poluzowac...i pytac znajomych;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Religioznawstwo na UJ 16.02.06, 22:12 ;) niestety owa dziewuszka nie odezwała się...moze tam zapytac ...zapytam... Odpowiedz Link Zgłoś