amarian2 03.04.12, 17:43 Z społecznych środków um zlecił wydanie i rozprowadzenie nowej gazetki. Strach, głupota czy tylko lekceważenie publicznych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Bez komentarza 03.04.12, 17:55 Lekceważenie publicznych pieniędzy. Nihil novi jak mawiają starożytni Rudzianie. Mam troche takich gazetek jeszcze z lat poprzednich,na kredowym papierze,rozdawanych w pewnym stowarzyszeniu. Na makulaturę nie chcą przyjmować tego kredowego papieru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Bez komentarza 03.04.12, 18:14 i dlatego powstało hasło „Odnowa”. Jeżeli nadal jest tak samo to mamy … Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Bez komentarza 03.04.12, 18:16 hepik1 napisał: > Lekceważenie publicznych pieniędzy. > Nihil novi jak mawiają starożytni Rudzianie. > Mam troche takich gazetek jeszcze z lat poprzednich,na kredowym papierze,rozdaw > anych w pewnym stowarzyszeniu. > Na makulaturę nie chcą przyjmować tego kredowego papieru ;) Hepik to przynajmniej, ta kreda sie weż. Ale tak szczerze, lubię Cię, facio w dechę i ta filozofia. Wtedy łoni teraz my, gratulacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Bez komentarza 03.04.12, 18:28 waple napisał; "Wtedy łoni teraz my, gratulacje" Kilka wyrazów a cała prawda o obecnej władzy. Brawo waple. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Bez komentarza 03.04.12, 18:41 waple napisał: >Wtedy łoni teraz my, gratulacje. Bez żadnej gwarancji,że ci nowi(?) nie beda robic dokładnie to samo. A nawet wręcz przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Bez komentarza 03.04.12, 20:29 Nie ma jeszcze śladów nowych i nie mają na sztandarze wypisane Odnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.boleklolek Re: Bez komentarza 03.04.12, 20:49 Wafel Wy jesteście "POobracani" na początku się ciepiecie jak karpie bez wody. A gdy zostają wypuszczone prawdziwe informacje to znów pretensje. Wam dogodzić to chyba nie można. Ale gratuluje tekstu w gazetce o zaprzyjaźnianiu się. Przypomnę w pracy chodzi o to by pracować a nie zaprzyjaźniać się. Nie bronię nikomu przyjaźni ale na początku praca w pracy potem przyjaźnie w pracy czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej [...] 03.04.12, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Bez komentarza 03.04.12, 21:57 Bolulek jesteś po audiencji czy po wizycie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Bez komentarza 03.04.12, 18:13 o jedno jestem spokojny , tam gdzie dotarli nasi od zbierania podpisów do referendum , to bardzo wątpliwe żeby ta gazeta tam dotarła , poza tym zwyczajnie żałosne marnotrawienie naszych podatków , długo się nie dowiemy kto to wydał i na czyje polecenie , to stara taktyka propagandowa z niedawnej upadłej epoki ........ Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz [...] 03.04.12, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss [...] 03.04.12, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
von-cymbergaj Re: Bez komentarza 03.04.12, 23:24 Z tego co się dowiedziałem to są pozostałości Kuriera Rudzkiego, który miał byc wydany z początkiem 2011 roku pod innym tytułem i był składowany w piwnicach UM. Znaleziono go przy wiosennych porządkach i postanowiono rozdać mieszkańcom( tak jak wtedy zresztą). Ponoć do rozdania jest jeszcze kilka ton różnych książek,albumów i informatorów o mieście,rudzkiej oświacie ,służbie zdrowia i organizacjach pozarządowych. Unikatem jednak jest książka o Bzykaniu czyli wiersze nie dla dzieci. Ma być rozdawana dopiero po referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Bez komentarza 04.04.12, 18:54 jak kłamać potrafią oDNOwieni pod przewodnictwem grażki wszyscy wiemy , będą produkować szmatławce , nie powstrzymają się nawet przed rozdawaniem ich niepełnosprawnym intelektualnie, - to pokazali w swojej kampanii wyborczej-,,pojechali na kłamstwach,, ale myślę że nikt po raz drugi nie da się nabrać i teraz mieszkańcy wybiorą, bo takie ich demokratyczne prawo, dobrego gospodarza tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś