nox15 26.01.07, 22:43 Które LO w Olkuszu jest lepsze - "jedynka", czy "czwórka"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: Które? 27.01.07, 14:36 Przez wiele lat była to jedynka, ale teraz to nie wiem. Odeszło tylu starych i dobrych nauczycieli, zaś została Wasilewska i jej przydupasy w stylu Butkiewicza. Trudno zatem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_log Re: Które? 08.02.07, 00:32 Bezapelacyjnie IV-te (mimo usilnych i nie udanych starań II-ki!), dzięki wyrównanej i aktywnie zaangażowanej kadrze dydaktycznej! Cwała im za to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Które? 05.04.07, 11:40 czwórka była lepsza w rankingu liceów, gdy brano pod uwagę zwycięstwa uczniów w olimpiadach przedmiotowych; od dwóch lat wyżej "stoi" jedynka, bo wyniki matur są dużo lepsze niż w czwórce; Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Które? 08.04.07, 01:30 Na coś się ta nowa matura przydała. Bo sądzenie o grupie na podstawie jej najwybitniejszych jednostek jest lekkim nieporozumieniem. Z drugiej strony, w liceach zwykle nie uświadczysz niczego rozwijającego intelektualnie jeśli na owe olimpiady jeździć nie będziesz. Nowa matura jest tutaj dodatkowym czynnikiem uniformizującym uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
nox15 Re: Które? 27.05.07, 18:06 A ja jednak idę do jedynki, o ile się dostanę. Nie chodzi tylko o rankingi, ale sporo złego słyszałam o czwórce od absolwentów tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś