Dodaj do ulubionych

IV i V etap

15.10.08, 22:44
developer ogłosił na stronie że zaczyna od 2.11.2008 sprzedawać mieszkania z
IV i V etapu

ciekawe za ile ??????????
Obserwuj wątek
    • inneska80 Re: IV i V etap 17.10.08, 22:37
      nio szybko idzie! kolejne etapy??? a jeszcze zostało kilka mieszkań z etapie III
      • ash_74 Re: IV i V etap 18.11.08, 15:54
        bardzo szybko się uwijają... w III etapie zostało kilka większych mieszkań.
        Ostatnio byłam na budowie (kupiłam mieszkanko w III etapie)i byłam w kompletnym
        szoku kiedy zobaczyłam jak sprawnie i szybko budują kolejny blok..
        • inneska80 Re: IV i V etap 26.01.09, 08:41
          wiecie jak szybko idzie im budowa kolejnych etapów? w jednym budynku
          juz sa okna a drugi juz konczą
          • bziancol Re: IV i V etap 26.01.09, 18:04
            no, i jakie cenywink
            • krzycho2005 Re: IV i V etap 26.01.09, 20:33
              bziancol napisał:

> no, i jakie cenywink

nie dobijaj co ??
              nie dość ze franek skoczył to jeszcze mieszkania staniały
              rżyć nie umirać smile
              • inneska80 Re: IV i V etap 27.01.09, 18:36
                my mamy kredyt z złotówkach
                • anulla23 Re: IV i V etap 04.02.09, 14:52
                  witam... jak idzie budowa 4 i 5 etapu?? ktoś wie z mieszkających we
                  wczesniejszych etapach??
                  • bielik_83 Re: IV i V etap 05.02.09, 18:21
                    IV już prawie ocieplony, bardzo szybko im to idzie, niestety V nie
                    widzę z okna, więc się nie wypowiem
                    • 1muza20 Re: IV i V etap 27.03.09, 18:47
                      bielik_83 napisał:

> IV już prawie ocieplony, bardzo szybko im to idzie, niestety V nie
                      > widzę z okna, więc się nie wypowiem

a czy jest szansa że do pazdziernika bedą klucze? bo tak niby jest w
                      umowie. Ostatnia transza jest 30.09.2009
                      • inneska80 Re: IV i V etap 28.03.09, 10:27
                        oj nie nie licz na to że do listopada będą klucze.
                        • rosiczka-123 Re: IV i V etap 28.03.09, 23:09
                          Ja bym stawiała na grudzień, bo może być opóźnienie z prądem. Chociaż jak pare
                          tyg. temu byłam podpisywać umowę na mieszkanko z bloku C to stała już
                          rozdzielnia...
                          • inneska80 Re: IV i V etap 21.06.09, 21:16
                            ale mieszkania idą jak cieplutkie bułeczki!!! juz nie wiele zostalo do kupienia-
                            to moze deweloper podjalby sie budowy kolejki miejskiej do warszawy koro tak
                            szybko stawia budynki
                            • nedrax Re: IV i V etap 21.06.09, 22:24
                              Witam,
                              czy ktoś już zna konkretny termin oddania mieszkań?
                              • wykrzo Re: IV i V etap 22.06.09, 13:35
                                nedrax napisał:

> Witam,
                                > czy ktoś już zna konkretny termin oddania mieszkań?

cóż, widziałem już takich co w zeszły tydzień kartony do mieszkań w bloku B wnosili.
                                • miki407 Re: IV i V etap 22.06.09, 14:02
                                  Napisz jak to jest możliwe "wykrzo" Bo ja też chcę !!!
                                  • wykrzo Re: IV i V etap 23.06.09, 15:48
                                    a kto to wie?

Może wystarczy pójść i porozmawiać?

ja nie mam ciśnienia aż do września. potem nie mam gdzie mieszkać wink
                                    • miki407 Re: IV i V etap 23.06.09, 17:43
                                      Ciekaw jestem kiedy nasz etap tak naprawdę oddadzą do użytku.Pewno w grudniu tak
                                      jak zapewniał deweloper. Ciekaw jakie wy macie przecieki ?

piszcie !!!!!!!!
                                      • gutti79 Re: IV i V etap 24.06.09, 08:11
                                        Przecieków żadnych byłem w poniedziałek to zaczynają ocieplać , blok
                                        za budynkiem C . Idzie im niezle
                                        Kierownki budowy twierdzi , że prace mają zakończyć do końca
                                        wrzesnia budynków B i C .
                                        • inneska80 Re: IV i V etap 24.06.09, 08:52
                                          nie macie się co martwic oddanie bedzie w terminie- etap III też był tak oddany
                                          • miki407 Re: IV i V etap 24.06.09, 09:39
                                            To znaczy jak ? Pod koniec IV kwartału .Czy może tak jak niektórzy z nas mają w
                                            umowie w maju 2010 roku w najgorszym przypadku. Bo jest taki zapis w umowie
                                            przedwstępnej ????????
                                            • gutti79 Re: IV i V etap 24.06.09, 13:40
                                              ineska mam pytanie , jak przedstawiają się opłaty za gaz u was tak
                                              mniej więcej ?
                                              • wykrzo Re: IV i V etap 24.06.09, 16:11
                                                kolega z pracy mieszka w pierwszym bloku i jak pytałem to w zimie wyszło mu
                                                100zł/m-ąc. a latem nie przekracza 30zł za gas.
                                              • inneska80 Re: IV i V etap 24.06.09, 19:19
                                                wiesz my jeszcze nie grzaliśmy- ponieważ zaczynamy mieszkać dopiero od 29
                                                czerwca- pierwszy rachunek był 199 zł chyba za 4 miesiące czy cos takiego- jak
                                                coś źle napisałam niech któryś z sąsiadów mnie poprawi
                                                • gutti79 Re: IV i V etap 25.06.09, 06:52
                                                  dzięki
                                                  • miki407 Re: IV i V etap 02.07.09, 17:39
                                                    Witam wszystkich mieszkańców Osiedla Reymonta .Znalazłem super ekipę
                                                    wykańczającą. Robią wszystko od glazury i terakoty poprzez
                                                    wyburzenia i stawianie ścianek z karton-gipsu .Są bardzo solidni a
                                                    przy okazjii niedrodzy.

Uwaga!!!!!!Jedyna ekipa na rynku która jest abstynentami i
                                                    wywiązuje się z terminów !!!!!!!!!

ROBERT DUBICKI I ANDRZEJ DUBICKI

TEL : 697-268-311 ORAZ 664-457-643

ZAPRASZAM MIKOŁAJ !!!!!
                                                  • bess_76 Re: IV i V etap 21.07.09, 11:50
                                                    A nie wiesz ile oni sobie liczą za wyburzenie ściany? Bo firma developera chciała 150 zł za metr (!), więc zrezygnowałam i szukam właśnie kogoś tańszego...
                                                  • miki407 Re: IV i V etap 21.07.09, 15:48
                                                    Witam właśnie rozmawiałem z chłopakami .Cena jest zależna od tego czy ma to być
                                                    z wywozem gruzu czy też nie .Czy na fakturę czy nie .Jaka ma być powierzchnia
                                                    ściany ? Najlepiej to do nich zadzwoń tel 697-268-311

Pozdrawiam Mikołaj !
                                                  • wykrzo Re: IV i V etap 21.07.09, 16:25
                                                    a ja ściane wywalam sam.
                                                    gruzu się pozbędę na jeden raz. zamawiasz pojemnik KP-5 i po kłopocie.
                                                  • bess_76 Re: IV i V etap 21.07.09, 17:03
                                                    Sam? Hmm... Też bym chętnie sama załatwiła sprawę, ale boje się, że jak walnę kilofem (albo czym to się tam robi), to się razem ze ścianą cały blok posypie wink Chyba jednak lepiej będzie, jak oddam sprawę w męskie fachowe ręce smile)) Zadzwonię do chłopaków i dopytam o ceny - dzięki, Mikołaj.
                                                    Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka