Gość: dove IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 23:32 Poszukuje namiaru na dobrego neurologa dziecięcego (najlepiej oczywiście jakiś wybitny specjalista), obojętnie gdzie w Polsce. Chodzi o porażenie mózgowe u 10 letniego chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: DO DOVE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 10:26 Jest taki osrodek w Polsce leczacy porazenia mozgowe, ktory ma najlepsze wyniki w Polsce, ma 4 miejsce w Europie i 7 na swiecie. Lekarka stosuje niekonwencjonalny lek, ktory znacznie usprawnia sile miesni oraz poprawia myslenie, jest tam rowniez rehabilitacja. Mysle, ze gdybym miala takie dziecko juz bym tam byla.Sama rowniez mysle aby tam pojechac, tylko mam troche daleko do niej. Mysle, ze ona moze pomoc twojemu dziecku lepiej niz ten wybitny specjalista, nie polegaj na tytulach, bo czasami za nimi nie kryje sie az tak znowu duzo osiagniec.Jesli z tego skorzystasz prosze cie daj mi znac co o tym myslisz, bo ja szukam z kolei kogos kto pomoglby mi z moim dzieckiem, ktore ma potworne problemy z mowa, duzo z tylu za rowiesnikami. No cos jest nie tak , ale nikt nie moze nam powiedziec co. Osrodek jest w Mikoszowie kolo Wroclawia. Zycze poprawy zdrowia dziecka. Jesli mozesz napisz troche o nim, jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusma Re: neurolog dziecięcy-porażenie mózgowe IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.03.02, 08:03 Cześć Gorąco polecam Pania doktor Kułakowską, uwielbianą przez lekarzy z Instytutu Matki i Dziecka, autorytet rehabilitantów)Przemiła osoba ponadto.przyjmuje w fundacji Aga w Warszawie na ulicy Pogonowskiego 22a tel. 022 839 39 57.Jesli jestescie z poza Wawy słuze pomoca w dojeżdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: neurolog dziecięcy-porażenie mózgowe IP: *.polkomtel.com.pl 18.04.02, 09:01 Witam, Proponuję odwiedzić Elpis w W-wie. Niestety nie znam na pamięć adresu, w razie kłopotów ze znalezieniem kontaktu z nimi służę pomocą. Opierają się na metodzie Vojty (chyba tak to się pisze). Pewnie znajdziesz wielu "lekarzy" ze znanych szpitali, którzy będą Ci odradzać tę metodę (ja sądzę, że spowodowane to jest kompleksem niższości albo nieznajomością tej metoty i jej efektów). Życzę powodzenia, Marcin (marcin_l1@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś