Dodaj do ulubionych

neurolog dziecięcy-porażenie mózgowe

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 23:32
Poszukuje namiaru na dobrego neurologa dziecięcego (najlepiej oczywiście jakiś
wybitny specjalista), obojętnie gdzie w Polsce. Chodzi o porażenie mózgowe u 10
letniego chłopca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: DO DOVE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.02, 10:26
      Jest taki osrodek w Polsce leczacy porazenia mozgowe, ktory ma najlepsze wyniki
      w Polsce, ma 4 miejsce w Europie i 7 na swiecie. Lekarka stosuje
      niekonwencjonalny lek, ktory znacznie usprawnia sile miesni oraz poprawia
      myslenie, jest tam rowniez rehabilitacja. Mysle, ze gdybym miala takie dziecko
      juz bym tam byla.Sama rowniez mysle aby tam pojechac, tylko mam troche daleko
      do niej. Mysle, ze ona moze pomoc twojemu dziecku lepiej niz ten wybitny
      specjalista, nie polegaj na tytulach, bo czasami za nimi nie kryje sie az tak
      znowu duzo osiagniec.Jesli z tego skorzystasz prosze cie daj mi znac co o tym
      myslisz, bo ja szukam z kolei kogos kto pomoglby mi z moim dzieckiem, ktore ma
      potworne problemy z mowa, duzo z tylu za rowiesnikami. No cos jest nie tak ,
      ale nikt nie moze nam powiedziec co. Osrodek jest w Mikoszowie kolo Wroclawia.
      Zycze poprawy zdrowia dziecka. Jesli mozesz napisz troche o nim, jak sobie
      radzicie?
    • Gość: magdusma Re: neurolog dziecięcy-porażenie mózgowe IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.03.02, 08:03
      Cześćsmile
      Gorąco polecam Pania doktor Kułakowską, uwielbianą przez lekarzy z Instytutu
      Matki i Dziecka, autorytet rehabilitantówsmile)Przemiła osoba ponadto.przyjmuje w
      fundacji Aga w Warszawie na ulicy Pogonowskiego 22a tel. 022 839 39 57.Jesli
      jestescie z poza Wawy słuze pomoca w dojeżdziesmile)
    • Gość: marcin Re: neurolog dziecięcy-porażenie mózgowe IP: *.polkomtel.com.pl 18.04.02, 09:01
      Witam,
      Proponuję odwiedzić Elpis w W-wie. Niestety nie znam na pamięć adresu, w razie
      kłopotów ze znalezieniem kontaktu z nimi służę pomocą.
      Opierają się na metodzie Vojty (chyba tak to się pisze). Pewnie znajdziesz
      wielu "lekarzy" ze znanych szpitali, którzy będą Ci odradzać tę metodę (ja
      sądzę, że spowodowane to jest kompleksem niższości albo nieznajomością tej
      metoty i jej efektów).
      Życzę powodzenia,
      Marcin (marcin_l1@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka