Dodaj do ulubionych

zakochana para..itd

26.11.15, 13:24
Ja juz chyba za stary jestem i ni epoamietam, ale kiedy pojawia sie pierwsza szczenieca milosc???

od pewnego czasu odbierajac mlodego ze szkoly musze sie od jego kolegow nasluchac, ze mlody calowal dzis S. albo S. pocalowala mlodego...

Wczoraj mlody zapytal czy S. moze do niego przyjsc..itd...

Przez telefon opowiedzial dziadkowi (mojemu) a swojemu pradziadkowi, ze ma dziewczyne... troche dziadka zatkalo smile))

Znaja sie od przedszkola..czyli jakis 5 lat juz smile)
Obserwuj wątek
    • jotde3 Re: zakochana para..itd 26.11.15, 15:49
      Gdzies w trzeciej klasie znajoma syna ze szkoly na fejsie zmienila status na " w zwiazku " , ale sie usmialismy wink
      Szczeniacka milosc to sie pojawia jak juz czuja " wole boza" ,poki co to zwykla dziecinada .
      • camel_3d Re: zakochana para..itd 27.11.15, 11:54
        jotde3 napisał:

> Gdzies w trzeciej klasie znajoma syna ze szkoly na fejsie zmienila status na "
        > w zwiazku " , ale sie usmialismy wink

a ja myslalem, ze face jest od 12 roku smile)
        • jotde3 Re: zakochana para..itd 27.11.15, 12:16
          Za dlugo w niemczech ? wink
    • rulsanka Re: zakochana para..itd 27.11.15, 14:18
      Taka wczesnoszkolna miłość zalicza się do miłości dziecięcej, bardziej przedszkolnej niż nastolatkowej.
      Mój syn ma 7,5 roku i jest obecnie w 5 związku od czasów żłobka. Taak, już w żłobku miał 3 dziewczyny. Pierwsza miłość zmieniła placówkę. W drugiej się zakochał "bo z nią rozmawiam", pomimo tego, że go biła i gryzła czasami. Trzecia dziewczyna była spokojna, wzięli ślub i planowali dzieci. Potem dzieci skończyły żłobek i się rozstały.
      W przedszkolu zakochał się mając lat 4, niestety tuż przed zmianą przedszkola. A też planowali dzieci. (Ile? 2, bo więcej to za duże zamieszanie...)
      Następna miłość była dopiero w szkole, zaczęło się od przyjaźni w zeszłym roku, ale teraz to już bardziej na serio. W sumie są razem półtora roku. Ostatnio w klasie pojawiła się druga para.
      Wkrótce zapewne etap miłości się skończy, pomiędzy 9-13 lat zazwyczaj chłopcy i dziewczyny się "nienawidzą".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka