Dodaj do ulubionych

Sylwester inaczej

04.12.16, 20:37
Sylwestra spędzamy co roku z przyjaciółmi na kinderbalu dla naszych pociech: 5 lat, 6 lat i 7 lat. Co roku wszyscy się przebieramy, dekorujemy mieszkanie, organizujemy konkursy, zabawy, nagrody. Tylko mam wrażenie, że ta formuła już się wyczerpała i warto by zrobić coś nowego. Macie pomysły na ciekawie spędzony ten czas?
Obserwuj wątek
    • wro-tka Re: Sylwester inaczej 05.12.16, 07:47
      ja zostałam zaproszona na ... ognisko wink
      o ile pogoda dopisze to fajna sprawa. zrzutka na drewno. z atrakcji tańce, muzyka, ogień, kiełbaski - czas imprezy max 5 godz.
      rozważamy... właśnie temu, że inaczej niż zwykle.
    • michalek077 Re: Sylwester inaczej 08.12.16, 10:51
      Ja myślę spędzić sylwestra i kilak dni przed Sylwestrem na nartach. Bal sylwestrowy oczywiście normalnie z najbliższymi pod dachem smile ale poza balem cały czas na stoku! Wybieram się do Muszyny do Hotelu Activa - www.hotel-activa.pl/oferty-specjalne/sylwester/
    • sinceramente Re: Sylwester inaczej 08.12.16, 13:52
      Oczywiście: dziecko zapisane na zorganizowaną imprezę w klubie dla dzieci, a my idziemy do teatru. Wszyscy szczęśliwi i zadowoleni.
    • malami5a Re: Sylwester inaczej 10.12.16, 17:01
      Ognisko fajna sprawa. Musi być jednak pogoda.
    • blue_romka Re: Sylwester inaczej 16.12.16, 23:00
      Opcja wyjścia bez dzieci niemożliwa. Ognisko to fajny pomysł, tylko mieszkamy w bloku, a nikt nas nie zaprosił wink Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?
      • mama-ola Re: Sylwester inaczej 20.12.16, 10:57
        My chyba będziemy grać smile Mamy parę gier, które są fajne i dla dzieci, i dla dorosłych. Znajomi przyjdą, którzy też lubią grać. Poza tym normalka - zastawiony stół frykasami. Trochę się poje, trochę pogra, trochę pogada. I tak 8 godzin minie jak z bicza strzelił. To znaczy jak z petardy strzelił.
    • michalznak1111 Re: Sylwester inaczej 20.12.16, 09:39
      Byłem ostatnio na obiedzie weekendowy z dzieciakami w M Hotelu, mają połączony plac zabaw z jedną z sal restauracyjnych, więc może również na sylwestra będzie on dostępny. Podobna formuła do kinderbalu ale zawsze inne miejsce.
    • onkon40 Re: Sylwester inaczej 29.12.16, 08:42
      3 czy 4 lata z rzędu spędzaliśmy u różnych znajomych na takich imprezach sylwestrowych. Dzieci w przedziale 4-11 lat. Na jednym mieszkaniu było nas z 16 -18 os. W tym roku jedna z koleżanek znalazła na olx dom do wynajęcia.Znajduje się ok 70 km od naszego zamieszkania. Jedziemy 30 grudnia, wracamy 1 stycznia. Będą 4 rodziny. Razem nas 18 os. Dom ma 210 m2. Pod nosem mamy wędzarnię i miejsce na ogromne ognisko. Drewno już przyszykowane. Fajerwerki kupione. Impreza kosztuje nas 300 zł od rodziny. Mam nadzieję,ze będzie fajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka