Dodaj do ulubionych

Plecak dla nastolatka

12.12.16, 21:47
Mojemu synowi popsuł się właśnie plecak po 5,5 roku, więc w sumie miał prawo.

Potrzebuję kupić mu nowy. Czy możecie coś polecić? Ma mieć usztywnione plecy, zapinany na suwak.

Do tej pory miał cały usztywniony z ulubionym Zygzakiem McQuinnem. Ale już czas i pora by przejść na nastolatkowy.

Syna o zdanie nie zapytam. Jest dzieckiem niepełnosprawnym i swojego zdania w tym temacie nie posiada.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Plecak dla nastolatka 12.12.16, 22:55
      Mój ma z logo klubu piłkarskiego (Reala Madryt), czarny, usztywnione plecy, 2 kieszenie plus boczne małe, na zamek, grubsze szelki, o taki: www.planetasportu.com/PLECAK-REAL-MADRYT-2-RM-45-p134991/?ref=Google+Merchant+Center
      Trudno ocenić jego wytrzymałość, bo dopiero nosi od września, ale nie narzeka. I kupowaliśmy w supermarkecie, nieco taniej wink
      Sporo chłopaków ma też z Barceloną, ale to podstawówka jeszcze.
      • molik28 Re: Plecak dla nastolatka 13.12.16, 15:05
        Mój też ma tej firmy. Trochę inny. Kupiony w Smyku ale można też taniej w internecie albo innym sklepie. Dobra jakość. Trwały. Polecam.
    • betty842 Re: Plecak dla nastolatka 13.12.16, 07:50
      Hama coocazoo. Sama brałam go pod uwagę ale stwierdziłam, że dla 10latka moze być za duży. Zobacz sobie filmik na youtube prezentujący ten plecak. Jak dla mnie super tylko trochę za duży dla mojego jeszcze. Cena może niezbyt niska ale myślę ze plecak długo posłuży wiec warto.
      • izabela1976 Re: Plecak dla nastolatka 13.12.16, 13:46
        Plecak super, ale 4 kieszenie to stanowczo za dużo. Mój syn nie miałby co w nich nosić. Nosi drugie śniadanie, picie, piórnik, notatnik, zeszyt korespondencji, 2 cienkie zeszyty i teczkę A4...
        • betty842 Re: Plecak dla nastolatka 13.12.16, 15:19
          No to faktycznie za dużo kieszeni na taką ilość rzeczy...
      • tol8 Re: Plecak dla nastolatka 15.12.16, 08:30
        Mamy go trzeci rok.
    • kasia.madzia Re: Plecak dla nastolatka 16.02.17, 13:37
      Może któryś z tych Ci się spodoba, mój 16-letni syn ma go już od dwóch lat i nadal świetnie się trzyma jeansoriginal.pl/marki/marka-vans/plecaki-vans
    • kanna Re: Plecak dla nastolatka 25.02.17, 23:58
      >ulubionym Zygzakiem
      > swojego zdania w tym temacie nie posiada.

Trochę się to wyklucza , nie?

Toppgal ma niezłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka