Dodaj do ulubionych

Wózek GRACO - pilne!

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 22:31
Co sądzicie o spacerówkach Graco: City sport ,Metro sport i City sport
Plus.Która z nich jest najlepsza? Zależy mi na b. lekkim wózku.Czy warto kupić
docelowo dobrą i drogą spacerówkę? Czy lepiej tańszą spacerówkę ,a potem
parasolkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: anma Re: Wózek GRACO - pilne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 23:07
      Kasiu! I tu sie spotykamy!
      Jeśli chodzi o spacerówkę to moje zdanie jest takie. Takiej całkiem taniej to
      nie opłaca się kupować, bo może się okazać, że będziesz musiała kupić drugą bo
      ta się popsuje. Moja koleżanka kupiła tani polski wózek-spacerówkę za 180 zł i
      po miesiacu wygięła się rączka. W sklepie miała problem z reklamacją, bo
      zarzucono jej że użytkowała wózek niezgodnie z instrukcją, bo...wjeżdżała na
      krawężnik nie podnosząc całego wózka tylko naciskała za mocno na
      rączkę...wyobrażasz to sobie?
      Ja kupiłam też polską spacerówkę, ale trochę droższą 365 zł (wiosną 2000 r.)
      kiedy mój synek miał 10 m-cy. Byłam z niej bardzo zadowolona, była solidna,
      rozkładała się do leżenia i miała przekładaną rączkę, co moim zdaniem jest
      ważne,bo możesz mieć dziecko przodem do siebie lub przodem do kierunku jazdy.
      Przodem do siebie warto wozić malucha do około 1,5 roku, kiedy dziecko lubi
      widzieć że jesteś, a i ty widzisz co ono robi, co bierze do buzi, czy się nie
      opluło...(to moje doświadczenia). A starsze dziecko chce jechać przodem do
      kierunku jazdy bo lubi obserwować. A poza tym przekładasz sobie rączkę np. jak
      bardzo wieje wiatr. Tego wózka używałam do poprzednich wakacji kiedy to mały
      skończył 2 latka. Wtedy kupiliśmy parasolkę, ale taką z usztywnionym oparciem,
      paskami do przypięcia i rozkładaną do leżenia (165 zł). Po prostu jazda w
      poprzednim wózku była już uciążliwa i niebezpieczna. Mały wsatwał w czasie
      jazdy,a wsadzać i wysadzać z wózka trzeba go było za każdym razem bo
      poprzeczka z przodu utrudniała mu wykonanie tego samodzielnie,a było już co
      dźwigać.Teraz jeździmy parasolką i jestem bardzo zadowolona, synek może sam
      wsiadać i wysiadać, kiedy trzeba mogę go przypiąć i wiem że nie wypadnie. No i
      jest to dużo lżejszy wózek, jeśli np. jeździsz autobusem czy tramwajem z
      dzieckiem to łatwiej jest wsiadać. A i w samochodzie zajmuje mniej miejsca.
      Pewnie jak na każdy temat i na ten zdania będą różne ale jeśli moje na coś sie
      przyda, będzie mi miło....
      Pozdrawiam.
    • Gość: alga Re: Wózek GRACO - pilne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 22:25
      Ja kupiłam mojemu rocznemu dziecku Graco. Nie jest to tani wózek ale chwalę
      sobie. jest lekki, bardzo wygodny w prowadzeniu, super lekko się składa. Też
      myślałam o taniej spacerówce, ale w sumie - różnica cenie nie jest aż tak
      wielka - za spaceówkę - jako tako wyglądającą trzeba dać 380 zł a ja za GRACO z
      naprawdę fajnymi gadżetami dałam 490 zł
      • Gość: kasia Re: Wózek GRACO - pilne! - do algi IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:03
        droga Algo, jaki to model wózka?
        • Gość: Alga Re: Wózek GRACO - pilne! - do algi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 22:44
          Ale mnie zaskoczyłaś. Muszę poszukać w papierach - ale to już jutro . Tak
          opisowo : pacerówka Graco z ocieplaczem, koszem pod wózkiem, półeczką na napoje
          za główką , półeczką na przodzie , z budką z szyberdachem - rozkłada się i
          składa jednym pociągnięciem. A - i ma sześciopunktowe szeleczki - super-
          bezpieczne, dziecko w życiu nie wypadnie.Jutro znajdę gwarancję i podam ci
          model. Myślałam też o kupnie fajnego aluminiowego wózka Pierra Cardena bodajże
          - superlekki ale zdobycie części do niego było niemożliwością i nie prowadził
          się tak lekko. A wózek kupiłam w lutym i póki co - sprawdza się przy każdej
          pogodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka