ammeux 29.06.05, 09:32 Podpowiedzcie proszę. Zostaliśmy zaproszeni na urodziny do 14 latka. Nie mam pojęcia co mu kupić. Książkę? Grę? Mogę wydać max. 80 zł. (chętnie mniej). Pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
archi_joa Re: Prezent dla 14 latka???? 29.06.05, 21:56 proponuję: -komiks..ale taki dla starszych, nie typu kaczor donald...może np. garfielda, albo cos sensacyjnego -ksiażke..jakas sensacyjna, kryminał...moze popularny teraz kod leonarda da vinci -gre, moze jakies wyscigi samochodowe albo rpg -albo zegarek, taki dobrej jakosci, sportowy -w takiej cenie mozna kupic dobra płyte kompaktowa, ale trzeba sie orientowac czego chłopak słucha -mojej znajomej (21 lat) przyjaciele kupili taki model motoru-harleya z wbudowanym budzikiem..który budzi odgłosami motoru..mysle, że 14-latkowi to może sie spodobac Odpowiedz Link Zgłoś
fotokids Re: Prezent dla 14 latka???? 12.07.05, 00:39 Zalezy czym sie chlopak interesuje jesli sportem to moze nalezy pomyslec o czyms z akcesoriow czy pilce lub koszulce reprezentacji. Gry jakie chlopcy w tym wieku ubustwiaja to pewnie jakies "mordownie" typu doom 3 czy counter strike, ale tu zalezy czy ma dobry komputer ... ksiazka chyba nie jest odpowiednia bo wyladuje na polce chyba, ze bedzie to ksiazka typu "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" bogato ilustrowana ten wiek . Jesli bym mial doradzac to bym prosil o wiecej szczegolow trudno wyczuc i zaszuflatkowac co nastolatek w wieku 14 lat moze lubic. Odpowiedz Link Zgłoś