Dodaj do ulubionych

Czy ktoś ma wózek PegPerego Venezię?

IP: *.koniecpol.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 14:06
Czy ktoś ma Venezję firmy PegPerego?
Jak wam się on sprawuje?
Czy nie ma za małych kółek, jak tapicerka, i ogólnie plusy i minusy tego
wózka.
Chcę kupić ten wózek używany, czy warto?
A może ktoś ma do sprzedania?
Pozdrawiam Kasia
abdzim@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • boroweczka1 Re: Czy ktoś ma wózek PegPerego Venezię? 24.03.03, 14:47
      Witaj! Mielismy, tzn mamy, ale odstawiony w stan spoczynku smile Polecam bardzo!
      Nasz synek urodzil sie 1 maja, wiec wozek na poczatku sluzyl za "gleboki", a
      potem byl spacerowka. Same plusy: lekki, po zlozeniu "maly", tapicerka sciaga
      sie bardzo latwo (pranie), przekladana raczka z dodatkowa mozliwosia ustawienia
      jej nachylenia, kolka, ktore w zaleznosci od polozenia raczki mozna bylo
      blokowac lub nie. Upatrzylam go sobie przed porodem i na prawde bylam
      zadowolona. Niestety mielismy jeden "wypadek", ktory chyba warto wspomniec -
      dosc nieporadna "niania" przy wjezdzaniu na kraweznik z moim sporym juz bobasem
      (jakies 15kg) nie odciazylam wozka przechylajac go do tylu, ale caly ciezar
      dziecka przeniosla na raczke i ja ulamala! Ale i tu firma Peg Perego nie
      zawiodla, zamowilam raczke, przyslali i maz wymienil. Jak wspomnialam, sluzyl
      ponad 3 lata bez przerwy, teraz stoi i moze sie "doczeka". Polecam. Nad
      sprzedaza sie nie zastanawialam, mieszkam za granica, wozek jest w Polsce.
      Gdybys miala jakies konkretne pytania pisz odpowiem chetnie. Pozdrawiam!
      • Gość: dagny Re: Czy ktoś ma wózek PegPerego Venezię? IP: *.otosf.com.pl 26.03.03, 12:30
        ja też bardzo polecam ten wózek. teraz, gdy mój synek już podrósł mam zamiar go
        zmienić na parasolkę, już jest za duży na taki wózek. Mam zamiar sprzedać ten,
        który mamy. jest w kolorze jeansu, w stanie dobrym. chcę za niego ok 300.
        jestem z Warszawy. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka