22.04.03, 23:20
wiem dziewczyny ze to nie jest odpowiednie forum, ale moze ktoras z was
bedzie wiedziala...

W noc z niedzieli Wielkanocnej na poniedzialek przysnila mi sie babcia. Nie
bylo by nic
w tym dziwnego, tylko ze ona nie zyje od 6 lat(rocznica bedzie za 2
tygodnie). Snilo mi sie ze jechalismy zatloczonym pociagiem, ktos jej
ustapil miejsca i siedziala ze starszym malzenstwem razem scisnieta na 2
miejscach, jak sie nad nia nachylilam i spytalam czy wszystko w porzadku,
czy jest zadowolona, odpowiedziala ze tak i ja sie w tym momencie
obudzilam...
czy KTOS mi moze pomoc zrozumiec ten sen?
prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: sen IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 18:48
      no i? nikt?
    • marina2 Re: sen 25.04.03, 20:11
      Twoja Babcia prosi Cie o modlitwe?Moze o msze?M
    • Gość: anma Re: sen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.03, 21:54
      Wiesz co...ja miałam kilka razy taki sen związany tez z babcią, która nie żyje
      już 5 lat (7 maja będzie rocznica), ze do dzisiaj nie wiem czy to był sen czy
      nie...(to znaczy wiem, ze to był sen ale tak realny, ze aż się zastanawiałam
      czy aby na pewno to sen). W tym śnie babcia do mnie zadzwoniła i rozmawiałam z
      nią przez telefon, tak jak zwykle kiedy do siebie dzwoniłyśmy....Tylko, ze
      podobnie jak w Twoim snie rozmowa toczyła się na temat tego, czy babci jest
      dobrze tam gdzie jest i ona mówiła ze tak, jest jej bardzo dobrze tylko za
      nami tęskni. Powtórzył się ten sen kilka razy. Cztery, moze pięć. Pirwszy raz
      jakiś miesiąc po śmierci babci, ostatni około 2 lat później. A potem już nie,
      a szkoda, bo to był bardzo miły sen, to znaczy ja się po nim bardzo dobrze
      czułam, bo miałam wrażenie ze naprawdę rozmawiałam z moją ukochana babcią i
      była to bardzo miła i serdeczna rozmowa. Do dzisiaj tak naprawdę nie wiem co
      to oznacza, ale modlę się za dusze babci. I mam nadzieję ze naprawdę jest jej
      dobrze tam gdzie jest.
      Pozdrawiamsmile
      • antonina_74 Re: sen 25.04.03, 22:35
        Gość portalu: anma napisał(a):

> Wiesz co...ja miałam kilka razy taki sen związany tez z babcią, która nie
        żyje
        > już 5 lat (7 maja będzie rocznica), ze do dzisiaj nie wiem czy to był sen czy
        > nie...(to znaczy wiem, ze to był sen ale tak realny, ze aż się zastanawiałam
        > czy aby na pewno to sen).

Zabawne... ja ostatnio mialam sen o babci, ktora zmarla w grudniu ub. roku.
        Spotkalam ja pod jej domem, ubrana jak do podrozy, z bagazem. Zapytalam dokad
        idzie, a babcia odpowiedziala ze "juz odchodzi na dobre bo zalatwila wszystkie
        swoje sprawy". Tez wyjatkowo realne, bardziej wyraziste niz zwykle sny...
        Mysle ze albo rzeczywiscie (nie smiejcie sie!) COS jest po tej drugiej stronie
        albo to nasze umysly tak przepracowuja strate...
        A.
    • Gość: goa Re: sen IP: *.BMJ.net.pl 25.04.03, 22:53
      brrrr! aż mi ciarki przechodzą jak czytam o tych Waszych snach

w moim otoczeniu jakos tak się utarło, ze jeśli śni się komus zmarła bliska nam
      osoba to chce ans przed czymś złym ostrzec

ale mam nadzieję, ze to nie akurat o to chodzi może po prostu myślałaś o niej
      i tak jakos intuicyjnie, chciała Cie uspokoić, że z nią wszystko ok
      • Gość: melmire Re: sen IP: *.abo.wanadoo.fr 26.04.03, 11:24
        Mi kiedys snila sie moja zmarla babcia, i powiedziala mi ze udaje ze umarla na
        katar zeby miec swiety spokoj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka