raczek1984 26.03.08, 21:56 Czy planujecie już wakacje,wspólne wyjazdy z dziećmi? Ja już się zastanawiam i chyba będzie to Polskie morze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: ???? 27.03.08, 09:32 oj to musisz sie pospieszyc bo podobno wszystko juz zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: ???? 27.03.08, 11:46 Oj tak. Mysmy juz zarezerwowali nad morzem. W Sarbinowie 2 tyg. W lipcu. Myśleliśmy o innym miejscu ale z 3-ką dzieci nie jest łatwo znaleźć coś co nam odpowiada. A chcemy zeby było b. blisko morza,. Teren zamknięty, czysty. Pokój z sypialnią bo mały sypia w dzień, Nikodem 3l też czasami. I z aneksem kuchennym. I w rezultacie po przejrzeniu wielu ofert wróciliśmy do Sarbinowa. Na mnie wrażenie zrobił ośrodek w Rewie przy samym cyplu rewskim. Zobaczcie w internecie z lotu ptaka. Ośrodek znajduje się praktycznie na plaży a kilkadziesiąt metrów dalej cypel. Chciałabym tam pojechać ale boję się, że nie upilnuję któregoś malucha więc może za 2-3 lata. W weekend majowy wyjeżdżamy na wieś na warmię do wsi Pareżki ale tylko z Alą. Tam nie ma za bardzo warunków żeby zabrać resztę. Będziemy mam nadzieję jeździć na rowerach i oglądać wracające bociany do Żywkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: ???? 28.03.08, 00:18 My tez juz mamy zaplanowane wakacje, tyle tylko że będa one w... maju. Miesiące typowo letnie odpadają w tym roku zupełnie. Na przełomie lipca i sierpnia pojawi się nowy członek rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: ???? 28.03.08, 07:25 my w czerwcu nad nasze morze, chyba tradycyjnie Władysławowo, no chyba że znajde cos ciekawszego... Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: ???? 30.03.08, 23:19 edzia.79 napisała: > oj to musisz sie pospieszyc bo podobno wszystko juz zarezerwowane. bez przesady! my z reguły szukamy czegoś ok. maja i zawsze coś się jeszcze znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś