Gość: Sabi IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 16.09.03, 10:18 Czy sa na tym forum moze kolezanki z forum na Bajbusie ? Od roku nie mialam z Wami kontaktu i zzera mnie ciekawosc co u Was slychac ? Sabina z rocznym juz Maciusiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roma Re: exBajbusowiczki IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 11:57 Witaj ))) Jesteśmy na Maluchu, prawie wszystkie sie odnalazłysmy, chodź do nas. Sporo nowych bajbusowych dzieci sie urodziło. www.maluch.pl w razie czego pisz na priv roma52@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabi Re: exBajbusowiczki IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 16.09.03, 13:26 nie dziala mi ta strona. Automatycznie przekierowuje na www.koszty.pl. : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azalka Re: exBajbusowiczki IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.09.03, 18:01 Sabi troszkę jest też dziewczyny na staraniach. Ja za długo nie byłam na bajbusie i nie poznałam wiele osób , ale wiem, że część przeszła właśnie na starania. Jest super extra. Zapraszam www.starania.gery.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: exBajbusowiczki IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 19:44 Sabi podałam ci zły adres: www.maluch.com wyślę ci jeszcze sms z tym adresem w razie jakbyś tu nie zajrzała. Odpowiedz Link Zgłoś