• gianna00 Re: Wrozby 29.08.16, 10:43
      Witam serdecznie. Chcialabym sie dowiedziec jak bedzie wygladac moze zycie uczuciowe przez najblizszy rok. Asia 25.04.95
      • 88ula Re: Wrozby 29.08.16, 14:35
        DO GIANNA00
        Do końca października jestem poza domem, nie mam możliwości wróżyć.
        • gianna00 Re: Wrozby 02.11.16, 08:18
          Droga 88ula, jeżeli ma Pani już możliwość wróżyć to bardzo proszę. Pozdrawiam
      • ichrzo Re: Wrozby 11.09.16, 21:05
        tania wróżba tarot! pisz na ichrzo@wp.pl
    • greymoon Re: Wrozby 01.09.16, 07:34
      Witam smile
      Mam takie pytanie odnośnie Dariusza. Chciałabym zapytać czy w jakiś sposób go uraziłam? Nie mam pewności,ale wydaje mi się,że czuje do mnie niechęć,tylko nie wiem co może być przyczyną. A może to tylko moje urojenia i wszystko jest ok?
      Pozdrawiam-Agnieszka
      • 88ula Re: Wrozby 01.09.16, 11:43
        DO GREYMOON
        Do końca października jestem poza domem, nie mam możliwości wróżyć.
        • greymoon Re: Wrozby 01.09.16, 21:32
          Acha,ok,anuluje prośbę w takim razie smile pozdrawiam!
      • ichrzo Re: Wrozby 11.09.16, 21:05
        tania wróżba tarot! pisz na ichrzo@wp.pl!
    • awangarda200 Re: Wrozby 09.09.16, 11:18
      Witam Ulu.. Chciaøabym sie zapytac, o moje nowe miejsce pracy, w innym panstwie, czy sie odnajde, czy dlugo bedzie trwala aklimatyzacja,na conajbardziej zwrocic uwage? czy jest to miejsce dla mnie?
      Dziekuje.
      Pozdrawiam.
    • boberro007 Re: Wrozby 10.09.16, 22:17
      Hej . jesli mialabys chwile chcialabym zebys postawila mi karty na pewnego pana.
      Chcialabym wiedziec jak rozwinie sie relacja miedzy nami i jakie on ma plany wzgledem mnie.Pan ma na imie szymon.
      • boberro007 Re: Wrozby 10.09.16, 22:21
        To nie moj post.....
      • ichrzo Re: Wrozby 11.09.16, 21:06
        tania wróżba tarot! pisz na ichrzo@wp.pl!!
    • dorisss45 Re: Wrozby 10.09.16, 22:19
      Hej.jesli mialabys chwile chcialabym zebys postawila mi karty na pewnego pana.
      Chcialabym wiedziec jak rozwinie sie relacja miedzy nami i jakie on ma plany wzgledem mnie.pan ma na imie szymon.dzieki
    • tusiak89 Re: Wrozby 11.09.16, 16:25
      Dzień dobry,
      Na prośbę greymoon pytam inną osobę o moją wróżbę.
      Przytoczę tutaj moje pytanie do greymoon. Nie wiem czy jest Pani potrzebny rozkład greymoon.
      Bardzo dziękuję za pomoc.
      Bardzo proszę o wróżbę na temat "przyjaźni" Ja - Marta 19.09.1989 Krzysztof rok 1984 (skorpion chyba)
      Chciałabym by było coś z tego więcej. po pewnym wyznaniu zamilkł, a ja cierpię....
      • tusiak89 Re: Wrozby 11.09.16, 17:21
        "Do końca października jestem poza domem, nie mam możliwości wróżyć. "
        nie zauważyłam smile
    • ironfish Re: Wrozby 19.09.16, 13:32
      Droga Ulu mam pytanie, chciałam ją zmienić, miałam propozycję pracy, ale dziś dowiedziałam się, że nic z tego. W poprzedniej złożyłam wypowiedzenie, jestem pod ścianą...czy w obecnej pracy da się to wypowiedzenie odkręcić, czy może uda mi się znaleźć inną pracę?
      Nie chcę i nie mogę zostać bez środków do życia sad z góry dzięki za pomoc sad
      • kinkowiec Re: Wrozby 31.10.16, 13:26
        No cóż poczekam do Twojego powrotu sad Pozdrawiam
    • staramotocyklistka Re: Wrozby 02.11.16, 07:26
      Witaj Ulu smile
      Ja znowu z prośbą o wróżbę. Od pewnego czasu spotykam się z Krzysztofem. Co karty mówią na temat tej znajomości ? Czy jest szansa na stały związek ? Czy to będzie miłość ?
      Pozdrawiam smile
    • owieczka_1983 Re: Wrozby 15.11.16, 09:48
      Witam Pani Ulu!
      Czy Pani jeszcze wróży?
      Wysłałam dwie wiadomości na Pani dwa adresy mailowe i z obydwóch dostałam zwrot z informacją , że wiadomości nie dotrą ...
    • oyala DO WSZYSTKICH. 09.01.17, 01:15
      Na trochę dłużej zmuszona byłam odsunąć się od Forum i Tarota . Musiałam również zlikwidować swoje konto 88ula, czego konsekwencją obecnie jest brak możliwości administrowania forum "Tarot dla Ciebie". sad

Założyłam wiec nowe "Tarot odpowie", a mój nick: oyala.

forum.gazeta.pl/forum/f,254138,Tarot_odpowie_.html
      Mam nadzieje, iż ten okres "bezczynności", nie wpłynął negatywnie na rzetelność moich wróżb i kart. smile
      Serdecznie zapraszam i liczę, że dalej będę pomocna w waszych problemach, jak to było do tej pory.
      Proszę ponowić pytania na forum "Tarot odpowie" Dziękuję. smile

PS. Jeżeli odczuję u siebie brak weny i poprzedniego talentu do wróżenia (może tak się zdarzyć sad ), poinformuję o tym rzetelnie.
      • blue_kwiatuszek Re: DO WSZYSTKICH. 17.01.17, 23:39
        Oyala super forum , będę tutaj wpadać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka