scapular 11.05.04, 19:51 Nasi radni miewają bardzo głupie pomysły. Jak choćby sprzedaż alkoholu dziennikarzom. W ogóle są jackass!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Radni - jackass 11.05.04, 21:22 Już nie potrafisz się po polsku wysłowić? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Radni - jackass 11.05.04, 21:58 A co cię ubodło? Określenie jackass czy sprzedaż alkoholu dziennikarzom? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Radni - jackass 11.05.04, 23:09 Nic mnie nie ubodło. Nie rozumiesz prostego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Radni - jackass 12.05.04, 07:26 No,pewnie sprawę sprzedaży dobrze znasz. A jackass to takei modne ostatnio określenie, na kogoś kto robi wariackie rzeczy, bez obaw o konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Radni - jackass 12.05.04, 10:34 Znów brak zrozumienia. Mówiąc o problemach z wysławianiem miałem na myśli Twoje "jackass". Nie można było napisać "radni-osły"? A na temat alkoholu napisz więcej, bo nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Radni - jackass 12.05.04, 16:19 A nie wiem, tak słyszałam w Astrze, że jakiś radny sprzedawał lewy alkohol chyba naczelnemu Aktualności. Ale kto, kiedy i ile, to naprawdę nie wiem. Może kto inny wie, co i jak? Ten alkohol był ponoć techniczny z zawartością bezwonnego i niezapachowego rozpuszczalnika. Bueeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Radni - jackass 12.05.04, 16:43 No jeśli nielegalny alkohol i radny, to musi to być Muzioł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Radni - jackass 12.05.04, 23:19 W zasadzie to nasz alkoholowy rockefeler handlował spirytusem zanim został radnym, więc albo powinno być "Muzioł - jackass", albo musisz znaleźć inny przykład! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
yokerplus Re: Radni - jackass 13.05.04, 22:41 Czy radny pije nago a potem "na wiewiora"? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowiak Re: Radni - jackass 14.05.04, 07:24 Gdyby radny Muzioł opowiedział ci historię swojego życia, to wszyscy jackass popadliby w kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
miniu3 Re: Radni - jackass 14.05.04, 08:29 Drzewa w Zlotowie juz powycinali wiec nie ma na co skakac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik131 Re: Radni - jackass 15.05.04, 16:50 Ludzie przestańcie się zajmować głupotami.Złotów to fajnie i piękne miasto, naprawde takich miejsc jest niewiele, przejedźcie się po Polsce a zobaczycicie jakie są miasta zaniedbania i brudne...ale niestety wasza obrzydliwa małomiasteczkowość mnie odrzuca i cieszę się, że mieszkam w miejscu,gdzie ludzi nie obchodzi co ktoś ma ubrane na d...lub z kim się spotyka, bardziej zajmujecie się życiem radnych,niż własnym, dlatego chyba jesteście tak sfrustowani.A skoro tak uwielbiacie krytykować osoby,które mają "włdzę" to dlaczego sami nie zrobicie czegoś pożytecznego, np.zgłoście swą kandydaturę w przyszłych wyborach-zobaczymy, jak wy będziecie radzić sobie w tym całym bałaganie Odpowiedz Link Zgłoś
scapular Re: Radni - jackass 16.05.04, 12:59 Mówisz jak członek północnokoreańskiej partii. No jasne, ze Złotów od fasady jest więcej niż pięknym miastem. Lecz wiedz, że za tym miłym i fajnym wizerunkiem kryje się olbrzymie bezrobocie, z ktorym tak naprawdę nikt nie walczy w sposób skuteczny. Wiadomo nie od dziś, że gdyby nie saksy, to miasto dawno by obumarło. A radni... Dużo osób staje do wyborów, ludzi mądrych, z inicjatywą, pomysłami. Lecz cóż kiedy wyborcy i tak robią swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Radni - jackass 16.05.04, 20:29 Przecież to forum jest właśnie po to by wymieniać między sobą poglądy i opinie o tym co dzieje sie w Złotowie i wokół niego. Każdy ma do tego prawo, bez znaczenia jest czy są to czyjeś "małomiasteczkowe" spostrzeżenia czy Twoje wielkomiejskie pretensje. Nie dziw się, że tutejszych bardziej interesuje komu radny Muzioł sprzedawał lewy alkohol, niż Europejskie Forum Ekonomiczne w Warszawie, parada homoseksualistów w Krakowie, czy strzelanina w Łodzi. Ludzie tutaj żyją swoim życiem i mają swoje problemy. Nikt nie powinien uzurpować sobie prawa do pouczania tych ludzi, zwłaszcza ktoś kto przelotnie zachłysnął się wielkomiejskim trybem życia i myśli, że posiadł wszelkie rozumy... Odpowiedz Link Zgłoś