kamu2 Re: sala weselna - polecam 18.04.07, 13:36 polecam sale bicajo( nie wiem czy dobrze napisałam nazwe) na Lwowskiej,byłam tam na weselu przyjaciółki bardzo mi się podobało.Jedzenie pyszne,sala klimatyzowana,duże i czyste toalety,bardzo ładne patio. Sala weselna "gracja" ładny wystrój,dobre jedzenie,patio.Dobre opinie słyszłam tez na temat sali "rick" oraz "grek-bis" Odpowiedz Link
iisiia Re: sala weselna - polecam 18.04.07, 14:07 poleca sale EPSILON ;-) pycha jedzienie i duza sala ;-) Odpowiedz Link
olaola50 Re: sala weselna - polecam 05.05.07, 14:26 Z salami jest tak,że każdy szuka czegoś innego, ma inny gust, inną liczbę gości i oczekiwania. Ja byłam, sprawdziłam i polecam: BEATA- do 200 osób duża sala, klimatyzacja supersprawna,jedzenie pierwsza klasa- nic starego ani zimnego www.weselnasala.pl Gracja-do 120 to max. ciepły klimat, pomarańczowe wnętrza, super podjazd z fontannami i duży parking.jedzenie jak z najlepszej restauracji i często gorące posiłki.nie jest to jednak zbyt duża sala.kłopotów z właścicelami nie ma, są młodzi i ugodni Greg-biss.sala mała w czarnym lesie.mało miejsca do tańczenia więc na małe przyjęcie.jedzenie średni-nie warto zwracać uwagi kelnerom bo rózne wpadki się zdarzają z nimi. KLEOPATRA-mieszkam niedaleko niej.z autopsji wiem ze jeśli są bogaci goście-no i państwo młodzi z rodzicami to się starają ale pochlebnych nie ma o nich opini. jedzenie okropne, choć sala gigantyczna.nieprzyjemna obsługa i właścicelka płata bardzo często młodym figle tylu cukier podrożał więc trzeba dopłacić po 10 zł za osobe:) Odpowiedz Link
ona10001 Re: sala weselna - polecam 15.06.07, 18:02 ja polecam "GRACJE" na Huculskiej i "LEE" w KUznicy Odpowiedz Link
mozg3 Re: sala weselna - polecam 26.07.07, 11:51 ja sali LEA nie polecam wlaściciel to cwaniak, sala ladna nie mozna mowic ze brzydka ale nie wierzcie wszystkiemu co mowi wlasciciel.widac ze chce sie szybko dorobic udzym kosztem. Odpowiedz Link
prezes1970 Re: sala weselna - polecam 23.09.07, 11:13 zgodny jestem z twoją opinią, że dom weselny Epsilon na ulicy Wirażowej 36 w Czestochowie, to sala duża, pomieści około 150 osób, byłem tam na weselu, już 3 razy i raz na sylwestrze, powiem szczerze, gdybym miał robic jakąś imprezę, to tylko tam ,jedzenia FULL, bardzo smaczne, zespół EPSILON na czele z szefem sali, grają dobrą muzykę dla każdego i to w dodatku bezpłatnie, są dobrymi wodzirejami, obsługa super, nie trzeba się o nic ich prosic, sami wiedzą co wdanym momencie trzeba donieśc ,na zewnąrz piękne altany dla gości weselnych w których urządza się grile. Cóż na zewnątrz w godzinach 22.00 do 06.00 obowiązuje cisza nocna ,ale na sali można się wykrzyczec do woli ,nawet z zespołem zaśpiewac w stylu karaoke, mają fajnego kamerzystę, filmy robią zaje..... mają wiele elementów gratisowych, można wybrac 3 i za nie nie zapłaci się ani złotówki, korzyśc niesamowita przynajmniej ze 4000 zł wychodzi wesele taniej .Bardzo polecam. Odpowiedz Link
likam1 Re: sala weselna - polecam 25.07.07, 19:44 Ja niedawno byłam na weselu w Domu Przyjęć Okolicznościowych "Kinga" na ul. Stanisławy 3. Lokal klimatyzowany, palarnia na patio, na jednej sali stały stoły a na drugiej tuż obok parkiet do tańczenia, a więc orkiestra nie zagłuszała jak ktoś chciał porozmawiać, miła obsługa - kelnerzy uwijali się i nie zapominali o specjalnych "życzeniach" typu herbata czy kawa (jak to mi się już kiedyś gdzieś zdarzyło), jedzenie bardzo dobre, ładny wystrój sali. Teraz we wrześniu idę na wesele, które odbędzie się na sali w Czarnym Lesie, ale nie pamiętam która to sala :/ Odpowiedz Link
brysiabi Re: sala weselna - polecam 25.07.07, 22:02 ASTORIA NA KRAKOWSKIEJ, NIC NIE DO RóWNA KLIMATOWI JAKI TWORZY TA RESTAURACJA!!! Odpowiedz Link
agaf11 Re: sala weselna - polecam 27.07.07, 11:27 byłam w tym roku w 1) Kleopatrze, sala jak najbardziej przestronna,klimatyzowana super natomiast jedzenie bardzo do bani 2)Gracja- sala mała,ale przyjemna i jedzonko bardzo dobre co jakieś 2h posiłek gorący super, 3) Karczma przede wszystkim lecą na wystrój, nadaje się na małe wesele nie było co jeść ogólnie nie polecam, i jeszcze w tym roku odwiedzę greg-bis i scouta więc będę miała ogląd sytuacji :) Odpowiedz Link
klarav Re: sala weselna - polecam 27.07.07, 22:22 z greg biss bedziesz baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Odpowiedz Link
dyrektor77 Re: sala weselna - polecam 19.09.07, 14:48 Ja tez polecam sale LEA w kuznicy sala ladna jedzenie pyszne i nawet szef obslogiwal rink bar gratis!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mozg3 Re: sala weselna - polecam 19.09.07, 15:05 moze i sie deklaruje ze bedzie stal ale pozniej wychodzi co innego i jak chcesz drinka to zrob go sobie sam. Odpowiedz Link
lukbas Re: sala weselna - polecam 19.09.07, 16:21 klarav napisała: > z greg biss bedziesz baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. moze Ty bedziesz ale goscie nie :D Bylam tam niedawno na weselu i jedzenie jest tragiczne, niby duzo, ale jakby policzyc tylko to, co jest zjadliwe - to wychodzi bardzo malo... kawa i herbata podawana w szklankach bez zadnych uszek, nalana do polowy zeby moc zlapac za gorna czesc i sie nie poparzyc. Jedzenie wygladalo jakby lezalo juz na stole ze 3 dni. Za to nie rozumiem jak ktos moze pisac, ze nie bylo co zjesc w Karczmie, rowniez bylam tam na weselu calkiem niedawno i jedzenie bylo pychotka, wystroj sali i klenerzy na wysokim poziomie. Ogolnei bez porownania Odpowiedz Link