Dodaj do ulubionych

ZORNICA-rewelacja

10.07.08, 18:20
miałam właśnie wesele w Zornicy. jeśli komuś zależy na elegancji, świetnej
zabawie, pysznemu jedzeniu, przesympatycznej obsłudze to tylko impreza w
Zornicy. nie mam żadnych zastrzeżeń i na prawdę szczerze polecam.Pani Basiu
wielkie dzięki za tak świetnie zorganizowane wesele i tą rewelacyjną obsługę.
Obserwuj wątek
    • elka2712 Re: ZORNICA-rewelacja 11.07.08, 19:57
      A co z klimatyzacją? założyli? Byłam w Zornicy na weselu w ubiegłym roku w
      czerwcu i było okropnie duszno i gorąco na sali. Goście znaczną część wesela
      przestali w wejściu żeby się trochę ochłodzić- pogoda fatalna,lało. To zaważyło
      na ogólnym wrażeniu- mocno średnie
      • ala01234 Re: ZORNICA-rewelacja 12.07.08, 19:19
        jest już klima, jak decydowaliśmy się na Zornicę to wtedy klimy jeszcze nie było
        ale i tak żadne lokal inny nie był w stanie przebić Zornicy
    • m_msz Re: ZORNICA-rewelacja 03.08.08, 14:00
      Czy mogłabyś napisać na maila coś wiecej na temat wesela w zornicy. My mamy tam
      wesele za rok. Cos o jedzeniu, obsludze, platnosciach i umowie itd. Na maila
      macny@op.pl Pozdrawiamy M&M.
    • teri45 Re: ZORNICA-rewelacja 04.09.08, 19:45
      a powiedzcie mi ile tam się płaci od jednej osoby? i czy szwedzki stół to jakaś
      polecana przez nich forma na wesele? ja byłam tam tydzień temu. Sala polecana i
      z ciekawością poszłam. Ale więcej tam już nie pójdę. Kto wpadł na pomysł
      urządzania szwedzkiego stołu? Jedzenie owszem smaczne ale bardzo mało. Stoły
      puste - stały na nich tylko napoje i wódka,(3 sałatki, wędlina, śledz były na
      szwedzkim stole) którą bez przerwy dolewano - nawet jak upity był tylko łyk.
      Duchota straszna, maleńko miejsca do zabawy. i jaki był finish takiego wesela?
      większość opiła się bardzo szybko. Dużo niesmaku zostawił także zespół po sobie,
      który musiał być zmuszany do grania - niestety nie znam nazwy ale panowie byli
      ubrani w garnitury w białe paski, mieli kapelusze i śpiewała o wiele młodsza od
      nich krótkowłosa pani. no a muzyka lecąca z głośników na suficie nad stołami to
      już było kompletne nieporozumienie. Szkoda mi młodych bo większość gości uciekła
      tuż po oczepinach ( zaznaczę że do godziny 1 dostaliśmy o 19 obiad (bardzo
      dobry), o 20 lody o 21 mała porcyjkę mięska i 4 kopytka i o 24 tort, nic więcej
      nie podano do 2. może ktoś mi powie kto tu zawinił?
      • rybak.4 ZORNICA-na serio kiepsko! 17.07.10, 10:22
        Witam wszystkich, 4 lata temu miałam dylemat: Zornica czy Astoria, Wtedy
        wybraliśmy Astorię i dobrze się stało. W zeszłym tygodniu byłam na weselu i oto
        moje wrażenia: brak klimatyzacji! (jedynie 1 wyciąg nie załatwia sprawy przy
        33stoniach upału)Zornica nigdy nie założy klimatyzatorów z prawdziwego zdarzenia
        bo się drewno rozeschnie! Obsługa dość przypadkowa tzn. chłopcy dorabiają na
        weselach, a nie są profesjonalistami. Jedzenie - bez szalu ale byłabym bardzo
        wredna pisząc, że bardzo złe albo mało. Złe za to jest światło-jarzeniowe,
        odbiegające od klimatu sali. Obrusy i serwetki ze sztucznego(prawie
        plastikowego)materiału może nie przeszkadzają zimą ale przy wspomnianym upale
        kleiły się do nóg. Wesele było udane tylko dzięki gościom i zespołowi :) pozdrawiam
    • ola100 Re: ZORNICA-rewelacja 12.10.08, 11:12
      Czy możesz opisać coś więcej o przebiegu wesela? Ja myślę o
      zorganizowaniu wesela tam w przyszlym roku.
      Pozdrawiam
      • elka2712 Re: ZORNICA-rewelacja 14.10.08, 20:57
        byłam tam na weselu i dużej imprezie rodzinnej/70 osób/.W obydwu przypadkach
        niestety porażka. Zornica dobre czasy ma za sobą i w oszczędnościach posuwa się
        do absurdu. Obiecują super imprezę a wychodzi dziadostwo.I to nieznośne gorąco.
        NIE polecam na żadną imprezę.Nawet na obiad już tam nie jeździmy bo tak się
        pogorszyło jedzenie
        • karol2008 Re: ZORNICA-rewelacja 18.11.08, 16:32
          Ja byłem ostatnio na weselu w Zornicy koniec października jako
          gość.Było super.Jedzenie podawali co godzinę , zespół super ( goście
          tańczyli na stołach !!), obsługa wyśmienita.
          A na niedzielne obiady zawsze będę jeździł do Zornicy - bardzo dobre
          jedzenie, a że nowi kelnerzy? Ci starzy byli trochę zadufani w sobie.
        • m_msz ZORNICA - zadowoleni swiezo poslubieni :) 08.09.09, 21:04
          Kochani,

Chcialabym podzielic sie z wami wrazeniami z naszego wesela w Zornicy 5 wrzesnia
          2009.

Impreza byla znakomita, wszystko zorganizowane w dobrym smaku i guscie.
          Menagerka restauracji niezwykle profesjonalna, obsluga elegancka i mila,
          jedzenie fantastyczne.

Stoly cudownie przybrane, mozna wybrac wszystko, poczawszy od rodzajow
          kieliszkow, poprzez kolory swiec, ozdob i rodzaj kwiatow.

Do panstwa mlodych nalezy decyzja, gdzie chca byc usadzeni oraz to co znajdzie
          sie w stolach, a co w bufecie. My wybralismy opcje pol na pol, mianowicie czesc
          zimnej plyty (bardziej chodliwe przekaski) na stolach, czesc w formie bufetu
          oraz ciasta w bufecie - co okazalo sie swietnym pomyslem, gdyz zamawia sie o
          wiele mniej ciast, przewaznie bowiem jedynie okolo 25% jest spozywanych przez
          gosci weselnych.

Jest klimatyzacja.

Apartament nowozencow robi wrazenie - niezwykle przestronny i ciekawie urzadzony.

Wielkie wrazenie zrobil na nas zabytkowy Adenauer, ktory wiozl nas do slubu i na
          sale, cudowna przygoda - przejazdzka takim eksponatem, i to oczywiscie wliczone
          w cene.

W cene wliczony jest rowniez tort.

Pozdrawiamy cala zaloge Zornicy a internautom polecamy to miejsce!

Monika i Maciek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka