agamasia 20.10.07, 23:49 Dzisiaj wystąpiłeś na Lolumie jako Galaxian i jako Glx, nie możesz się zdecydować w której szatce Ci bardziej do twarzy? Bo taka jestem lekko zdezorientowana, raz sie rozbierasz, raz ubierasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Galaxian :D 21.10.07, 00:13 agamasia napisała: > raz sie rozbierasz, raz ubierasz Jak dla mnie, może być rozebrany non stop PP. Odpowiedz Link
wencyca Re: Galaxian :D 21.10.07, 00:34 aniuta75 napisała: > agamasia napisała: > > > raz sie rozbierasz, raz ubierasz > > Jak dla mnie, może być rozebrany non stop PP. To ja chyba zadomowię się na tym forum, skoro tu faceci nago paradują ;P. A ten Glx czy jak mu tam, to ma chociaż ładne cyce i całą resztę? ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 21.10.07, 00:47 A czy ja musze ciagle w tym samym łachu chodzic ? Pobrudzilo sie i dalem do pralni Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 21.10.07, 01:01 A Ty Galaxian vel Glx vel Derwin vel Mr Proper i kto wie co tam jeszcze zamiast przebieranki tu uskuteczniać przed obcymi babami to byś się za Supka wziął hmmm? P Odpowiedz Link
agamasia Re: Galaxian :D 21.10.07, 12:03 galaxian1 napisał: > A czy ja musze ciagle w tym samym łachu chodzic ? > Pobrudzilo sie i dalem do pralni No to dobrze, że się wyjaśniło, że to tylko przebieranki, rozbieranki, bo już zwątpiłam i myślałam, że jest was dwóch. Co nie byłoby takie złe, bo na lolumie jakoś tak niewiele męskich głosów można usłyszeć Odpowiedz Link
luczijka Re: Galaxian :D 21.10.07, 13:37 agamasia napisała: > No to dobrze, że się wyjaśniło, że to tylko przebieranki, rozbieranki, bo już > zwątpiłam i myślałam, że jest was dwóch. Co nie byłoby takie złe, bo na lolumie > jakoś tak niewiele męskich głosów można usłyszeć Dobrze gadasz Aga!!! Przydałoby się tu więcej chłopów...DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 21.10.07, 00:56 wencyca napisała: > Glx czy jak mu tam, to ma chociaż ładne cyce i całą resztę? ;D Nie wiem, jak z cycami, ale cała reszta jest całkiem, całkiem . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Galaxian :D 21.10.07, 01:41 haha nie wiedziałam, że tu na forum mamy takie ciacho Odpowiedz Link
luczijka Re: Rozdwojenie jaźni :DDD 21.10.07, 13:32 To samo sobie pomyślałam jak to zobaczyłam <lol>. Ba, nawet nie rozdwojenie a "roztrojenie", jeśli policzyć jeszcze Derwina ;DDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Galaxian :D 21.10.07, 13:34 aniuta75 napisała: > wencyca napisała: > > > Glx czy jak mu tam, to ma chociaż ładne cyce i całą resztę? ;D > > Nie wiem, jak z cycami, ale cała reszta jest całkiem, całkiem . A skąd o tym wiesz Delicjo??? Przeczucie???? ;P Odpowiedz Link
rodzynia Re: Galaxian :D 21.10.07, 13:46 czyli to nie jestem pewne? Czyli sam Galaxian musi nam na to odpowiedzieć Odpowiedz Link