Dodaj do ulubionych

Nadrabiam zaległości :)

07.07.18, 20:15
Miałam taki rok, że ledwie dozipiałam jakoś do wakacji, ale teraz postanowiłam sobie ponadrabiać. Trochę odnawiam mieszkanie, ale wieczorami ... wiadomo.
Nadrobiłam zapchajdziurę, Handmaid's Tale, Jamestown i The Crown.

Myślę o nadrobieniu Westworld, ale kurcze no, nic nie pamiętam z pierwszego sezonu, poza tym, że był mocno chronologicznie zakręcony. Drugi pewnie podobnież?

Było coś jeszcze, co trzeba by nadrobić (Supka i Walkersów leciałam na bieżąco)?
A coś nowego fajnego się pojawiło w wiosennej odsłonie?
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Nadrabiam zaległości :) 09.07.18, 18:34
      O nowościach się nie wypowiem, bo nie tykałam żadnej. Wypożyczyłam Killing Eve, bo ponoć wyczes, ale cały czas (podobnie jak Ty) nadrabiam zaległości. Część seriali porzuciłam niestety, bo jakoś straciłam serce do nich... Kiedyś mogłam mieć 15 seriali teraz ledwo z 7 się wyrabiam big_grin.
      A oglądam część z tych co w rozpisce.
      • sil.wen Re: Nadrabiam zaległości :) 09.07.18, 21:30
        Z rozpiski to 100 zarzuciłam, Quantico zarzuciłam.
        The Good Doctor mam zaliczony jeden sezon, a drugiego chyba jeszcze nie było?
        Colony chyba skończyłam dwa sezony i zapomniałam o nim, czyli musiałabym zerknąć do trzeciego.
        Originalsów nigdy nie próbowałam.
        Miałam nadzieję, że się pokaże nowy Outlander albo GoT, ale chyba są planowane na później.
        • lenkaaa Re: Nadrabiam zaległości :) 13.07.18, 16:01
          Mnie sie bardzo podoba Yellowstone z Costnerem kowbojem big_grin
          Succession tez ogladam z nowosci i 4 sezon The Affair teraz leci.
          • lenkaaa Re: Nadrabiam zaległości :) 13.07.18, 16:09
            Handmaid's nie przebrnelam dalej niz do 3 odcinka 1 sezonu wiec zostawiam to w spokoju. Westworld czeka w kolejce, ale ze nie ma w nim juz Hopkinsa to jakos nie moge sie zabrac za ogladanie..... Podobniez czeka na mnie 3 sezon Billions, The Durrels i Humans, 5 i 6 sezon The Americans, 4 sezon Bosch, SPN.....
            Killing Eve zaczelam i jakos nie moge skonczyc. Podbnie jest z Here and Now i Trust.
            Za to z Poldarkiem jade na bierzaco wink
            • sil.wen Re: Nadrabiam zaległości :) 13.07.18, 21:14
              Ci Durrelsowie wyglądają na ciekawych, postaram się też do nich zerknąć.
    • sil.wen Re: Nadrabiam zaległości :) 13.07.18, 21:20
      No i chciałabym wreszcie szafnąć Doktora Who, ale nie wiem, czy mi się uda. Tyle sezonów...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka