Dodaj do ulubionych

How to Get Away With Murder

28.09.14, 23:11
Czyli nowość od Shondy Rhimes, tym razem serial kryminalno-prawniczy i muszę powiedzieć, że mnie zaintrygował. Będę oglądała smile. A trafiłam na niego całkiem przypadkiem smile.
Ktoś się jeszcze skusi? suspicious
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 29.09.14, 00:20
      mozliwe, ze ja smile
      • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 12.10.14, 00:37
        Bardzo, bardzo, bardzo fajne - polecam !
        • sil.wen Re: How to Get Away With Murder 13.10.14, 06:19
          Obejrzałam dwa odcinki i faktycznie nieźle się ogląda.
          • piegucha Re: How to Get Away With Murder 16.10.14, 23:45

Tez obejrzalam 2 odcinki i niezle bajkitongue_out Ktos ma wybujala wyobraznie co do tego jak sie studiuje w Stanach. Od kilku lat tu mieszkam, pracuje i studiuje na tutejszej uczelni, nie na prawie, ale tak to nie wyglada.
            Jako serial rzeczywiscie wciaga, ale nie wiem czy bede ogladac. Bardzo mnie tez razi glowna bohaterka, wiem, ze dobra aktorka, ale jak ona wyglada? Jak ona nawet chodzi? sad Zero kobiecosci.
            • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 17.10.14, 19:07
              a to prawda, mnie zupelnie glowna bohaterka nie podpasila - nie tylko ma koszmarny sposob bycia ale i rownie beznadziejnie sie prezentuje a jej gra aktorska pozostawia sporo do zyczenia, w mojej ocenie....
              • sil.wen Re: How to Get Away With Murder 18.10.14, 20:35
                Heh, gdyby seriale powstawały bez wybujałej wyobraźni twórców to kto by je oglądałsmile
                Ostatni sezon Mentalisty chyba też nie do końca pokazywał prawdę o pracy w FBI, a komu to przeszkadzało! No mnie tam na pewno niebig_grin
                Ale baba faktycznie beznadziejna, i jeszcze co chwila zbliżają te jej paskudne usta... Przez cały pierwszy odcinek miałam nadzieję, że to ona w dywaniku, ale niestety...
                • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 19.10.14, 00:04
                  sil.wen napisała:
                  Przez cały pierwszy odcinek miałam nadzieję, że to ona w dywaniku, ale
                  > niestety...
                  >

dobre ! LOL !
                  • sil.wen Re: How to Get Away With Murder 24.10.14, 23:27
                    Jak kto myślał do tej pory, że baba wygląda okropnie, to co powiecie po ostatnim odcinku?
                    M-A-S-A-K-R-A
                    • piegucha Re: How to Get Away With Murder 24.10.14, 23:32

Eeee, przeciez juz tydzien temu zdjela peruke, sztuczne rzesy i cala tapetetongue_out
                      • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 25.10.14, 01:11
                        czy ona jest wogole jakas znana aktorka ??? bo w mojej ocenie jej gra aktorska jest beznadziejna... a na obcasach chodzi jak na szczudlach.... jest po prostu KOSZMARNA....
                        • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 25.10.14, 01:11
                          ale serial jako taki bardzo mi sie podoba big_grin
                          • piegucha Re: How to Get Away With Murder 25.10.14, 01:57

Chyba niczego innego z Viola Davis nie widzialam albo po prostu nie zapadla mi w pamiec, ale ponoc to dobra aktorka, 2 nominacje do Oskara, 2 do Zlotych Globow, plus inne nagrody wygrane i kilka nominacji, wiec chyba umie grac. Choc moze nie tu?
                            Mnie tam bardziej w tym serialu podobaja sie role pozostalych aktorow, ona jakos nie jest powodem dla ktorego ogladam.
    • piegucha Re: How to Get Away With Murder 21.11.14, 05:06

No to wiemy kto zabil! Ale jeszcze lepsza byla koncowka! Szkoda tylko, ze kolejny odcinek dopiero 29 styczniasad
      • aniuta75 Re: How to Get Away With Murder 22.12.14, 23:15
        A to nie był koniec już??????? Byłam pewna, że to finał big_grin.
        • piegucha Re: How to Get Away With Murder 22.12.14, 23:28

No co Ty? Jeszcze 6 odcinkow!
    • aniuta75 Re: How to Get Away With Murder 22.12.14, 23:12
      Skończyłam w dwóch rzutach cały sezon.
      Pani prawnik koszmarna! Nie lubię takich babo-chłopów. A w scenie jak zmywa makijaż i odkleja rzęsy byłam pewna, że się okaże, że facetem jest big_grin. Wszyscy pozostali wykreowali super postaci, wkurzał mnie tylko synek sędziego i chłopaczek-lista oczekujących tongue_out.
      Ogólnie serial bardzo dobry, trzymający w napięciu a zakończenie miodzio smile.
    • magdakingaklara Re: How to Get Away With Murder 01.03.15, 18:40
      no i jak po 1 sezonie??
      • piegucha Re: How to Get Away With Murder 01.03.15, 19:27
        Juz sie skonczyl? Jakos obejrzalam pierwszy styczniowy odcinek i nie mialam ochoty na kolejne, moze za jakis czas nadrobie.
        • lenkaaa Re: How to Get Away With Murder 03.03.15, 08:29
          Dobre zakonczenie i obietnica drugiego sezonu juz jesienia ! Tylko, ze ja myslalam do ostatniej chwili, ze kto inny zamordowal, a nie ta osoba, ktora pokazali, ha ! I kapcie spadly jak zobaczylam ostatnia scene....zal mi bylo troche....
    • torciak Re: How to Get Away With Murder 24.04.24, 14:59
      Fajny serial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka