aniuta75 17.08.07, 21:41 A Ty nie masz jakiś kolegów, coby ich zaprosić na Loluma? Oczywiście myślę o takich fajnych ;PPP. No chyba, że chcesz być rodzynkiem <lol>. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: Galaxian :DDD 17.08.07, 21:47 Na pewno woli być rodzynkiem. W końcu nie każdy ma do dyspozycji swój prywatny harem wypełniony pięknymi kobietami Dlaczego miałby chcieć się z kimś tym dzielić? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :DDD 17.08.07, 22:04 Pewnie ze wole, a co ! Poza tym przeciez nie powiem kolegom w pracy, ze zamiast pracowac to czasami siedze ja jakis lolumach i innych pierdolach DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Galaxian :DDD 18.08.07, 14:44 galaxian1 napisał: > Pewnie ze wole, a co ! > Poza tym przeciez nie powiem kolegom w pracy, ze zamiast pracowac to czasami > siedze ja jakis lolumach i innych pierdolach DD No co ty Galaxian wstydzisz się swojej aktywności pozabiurowej???? <lol> Pochwal się chociaż kolegom ile masz wielbicielek na forach internetowych ;D Odpowiedz Link