piegucha 23.10.17, 13:49 Dzis w nocy wrocily, a ja nie mam w domu nadal neta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: ZOMBIAKI 8 23.10.17, 22:06 Kurde... Boję się oglądać następnego odcinka... Odpowiedz Link
sil.wen Re: ZOMBIAKI 8 23.10.17, 22:37 Ja mam, ale i tak nic nie kumam! Te przeskoki czasowe wybijają mnie z rytmu I skąd ci walkersi zawsze tak idealnie o określonej godzinie wychodzili? Odpowiedz Link
piegucha Re: ZOMBIAKI 8 24.10.17, 09:04 Uff, wczoraj przyszedl facet i podlaczyl mi wreszcie net Hmm, trzesienia ziemi nie bylo, ale odcinek spoko. Mnie przeskoki tak nie denerwowaly, tylko co ten Rick tak sie szybko starzeje w stosunku do Michone? Myslalam, ze sa w podobnym wieku. Mnie tylko najbardziej zastanawia, nad czyim grobem on tak plakal???????????? Nastepny odcinek? Mnie Negan denerwuje, ale musze sie przyzwyczaic bo na dlugo z nami zostanie, chyba ze cos zmienia w stosunku do komiksow, ale chyba nie. Odpowiedz Link
sil.wen Re: ZOMBIAKI 8 24.10.17, 16:09 I czemu ma taką kretyńską brodę w tych idyllicznych przebitkach? Odpowiedz Link
sil.wen 2 30.10.17, 21:40 Buhaha... Morgan terminator To jak ja i słodycze - albo dieta, albo... wiadomo... każda czekolada moja Zapomniałam, skąd Rick ma kuszę? To nowa, czy odzyskana? I co to za Morales z Atlanty? Ktoś z tej pierwszej grupy? Odpowiedz Link
piegucha Re: 2 31.10.17, 09:23 Rick ma kusze? Jakos nie zauwazylam Morales jest z pierwszej serii, jak wszyscy po napadzie walkerow ruszyli do bunkra to on zabral rodzinke ze soba i pojechal w druga strone. Mnie tam ciekawi czyje to dziecko????? Chyba Negana, co? Przeciez tak chce zapladniac wszystkie zonki, ze chyba z ktoras mu sie udalo, tylko co z nia? Nie przezyla porodu??? Co do pierwszego odcinka, to tak mnie jakos natchnelo, ze w wizji przyszlosci nie ma Carla, wiec moze to nad jego grobem Rick plakal?????? Odpowiedz Link
sil.wen Re: 2 31.10.17, 20:19 > Mnie tam ciekawi czyje to dziecko????? Chyba Negana, co? Przeciez tak chce zapl > adniac wszystkie zonki, ze chyba z ktoras mu sie udalo, tylko co z nia? Nie prz > ezyla porodu??? A może Negan jest bezpłodny? I stąd u niego taka potrzeba podkreślania męskości? A dziecko jednej z jego żon - efekt skoku w bok? Bo tak sobie myślę, że z tyloma babami to tam powinno być całe przedszkole małych Neganków, a jakoś pusto. > Co do pierwszego odcinka, to tak mnie jakos natchnelo, ze w wizji przyszlosci n > ie ma Carla, wiec moze to nad jego grobem Rick plakal?????? No to by było okropne. Odpukaj. Odpowiedz Link
sil.wen 3 06.11.17, 23:41 Czy to był Gabriel, ten który pod koniec pocieszał Aarona? I jak niby wylazł z tej ciężarówki z Neganem? A jeżeli to nie Gabriel, to co, on dalej tam siedzi? I co niby robi tyle czasu? Odpowiedz Link
piegucha Re: 3 07.11.17, 21:35 No wiesz co? Przeciez zupelnie niepodobny do Gabriela, wyzszy, czarniejszy, etc. Chyba w kolejnym odcinku bedzie Gabriel, nie wiem? Nie podoba mi sie, ze ta cala walke rozciagneli juz na 3 odcinki. No ile mozna ogladac jak sie zabijaja wzajemnie???????? Boje sie tylko o Carol, bo w niezle tarapaty wpadla, ale musi sobie poradzic! Odpowiedz Link
sil.wen Re: 3 07.11.17, 21:46 No właśnie że podobny, nawet taką bródkę kozią miał. Musi się tam dziać w tej ciężarówce... ho ho ho.... Ale Daryl i Morgan, no no, dwa Ramba Dziwi mnie, że tak się jego wysokość dał podejść, niby miał wszystko obcykane, a tu takie coś... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 3 07.11.17, 22:14 Nie podoba mi się ten sezon. Jak mam ochotę na rozpierduchy, to wolę to Rambo ze Sylwestrem, albo Commando z Arnoldem. Ten serial ceniłem za klimat i ciekawą fabułę, a nie durne rozwałki z niekończącymi się magazynkami. A od scen z płaczącymi gejami robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link
sil.wen Re: 3 08.11.17, 20:06 I kto tu zrzędzi.... Rozwałki faktycznie rozwleczone i przydługie, ale jakby w jeden odcinek rozjechali wszystkich survivorów, to by nie było wiarygodne. Teraz już tylko rozwiążą sprawę grupy Carol i mogą zacząć znowu z ciekawą fabułą. Odpowiedz Link
piegucha 4 14.11.17, 11:23 No coz, chyba nie! Za tydzien ma byc Gabriel i Negan w "puszcce" takze chyba polowa sezonu to jedna bitwa. Bleee, mam juz dosc Szkoda tylko Shivy Odpowiedz Link
sil.wen Re: 4 14.11.17, 22:03 No, z Sziwą to była gruba przesada. Mogli Ezechiela zeżreć, a z Sziwą by się na przykład Daryl zakolegował. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 22.11.17, 07:33 Tak??? Znaczy nawet o tym nie pomyślałam. Bardziej o tym, że siedzą w tej przyczepie i zombiaki ich zjedzą zaraz... Ogólnie ciut cieniutki ten odcinek . Odpowiedz Link
sil.wen Re: 5 22.11.17, 13:47 No jak, już przecież wyleźli z przyczepy i są u Negana w domciu. Tylko nie wiem, czemu Gabryś taki rozgorączkowany, czy to od ugryzienia, czy udaje, żeby lekarza dla Maggie wykraść. Odpowiedz Link
aniuta75 6 27.11.17, 22:07 A ten durny Rick po cholerę poszedł do złomiarzy? I czy ja dobrze zrozumiałam, że te 6 odcinków to było 1,5 dnia???????? Odpowiedz Link
sil.wen Re: 6 27.11.17, 22:48 Ja sie już w ogóle zgubiłam w czasoprzestrzeni. I od początku siódmego sezonu nie minęło nawet tyle czasu, żeby Maggie musiała cokolwiek w pasie popuścić... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 28.11.17, 08:51 Nie wierzę, że Rick nagle stał się takim durniem. No weźcie no! Wierzycie w to ? Ten serial schodzi na psy, zachowanie bohaterów na poziomie kiepskiej telenowelki. Odpowiedz Link
sil.wen 8 12.12.17, 20:26 No żesz... To pozamiatali... Przemknęło mi to przez głowę, kiedy tam się siłowali z zombiakami razem z tym nowym, ale potem nic nie było, to przyjęłam, że mi się tylko wydawało, że tak jakoś głupio obciągał T-shirtkę... A tu klops Odpowiedz Link
piegucha Re: 8 12.12.17, 20:37 Kiepski ten sezon, serial staje sie meczacy w ogladaniu, ale widac, ze dobrze zrozumialam pierwszy odcinek, ze to Carl... Mam nadzieje, ze druga czesc sezonu bedzie lepsza! Odpowiedz Link
sil.wen Re: 8 13.12.17, 20:44 Miejmy nadzieję, że Carl, skoro nie ma już nic do stracenia, zabierze ze sobą resztę survivorów i serial będzie mógł wrócić na normalne tory. A co z tym helikopterem? Odpowiedz Link
piegucha 9 28.02.18, 13:36 No i po Carlu I jakos strasznie meczylam sie ogladajac, przypomniala mi sie Piesn o Rolandzie ze szkoly. Ze tez w czasie apokalipsy bohater ma czas na wszystko co sobie zaplanowal jak juz wie ze umiera. Hmmm.... No nic, miejsmy nadzieje, ze teraz nieco ruszy z kopyta. Zwlaszcza ze Carol i Morgan wzieli sie do roboty Odpowiedz Link