Dodaj do ulubionych

Winchestery x 13

13.10.17, 23:24
Nikt jeszcze?
Dołujący ten początek.
To jak teraz Cas do nich wróci, skoro go spalili?
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Winchestery x 13 15.10.17, 09:30
      No właśnie... Dołująco strasznie. Myślałam że synuś Lucka ożywi Castiela a ten nic, matkę tylko po nodze posmyrał... Ciekawam po co Mary Luckowi potrzebna? Chce sobie drugiego dzidziusia machnąć i ułożyć na swoją modłę czy po prostu chce się wydostać? A tak właściwie to gdzie Lucek z Maryśką są? Co to za miejsce? Ono w ogóle zostało jakoś nazwane?
      • sil.wen Re: Winchestery x 13 15.10.17, 12:35
        Nie jest nazwane, bo to jest alternatywna rzeczywistość, jak w "Człowieku z Wysokiego Zamku". Tylko tutaj losy obu światów się rozeszły w momencie śmierci Johna, który w tamtej rzeczywistości zginął, a w tej nie, w związku z czym w tej urodzili się Sam i Dean i mogą do woli ratować świat, a w tamtej ich nigdy nie było, stąd ten totalny post-apokaliptyczny fuckup.

Lucek pewnie chce Mary niecnie wykorzystać, ale jak, to pewnie i sami producenci jeszcze nie wiedzą big_grin

Mam nadzieję, że skoro Młody sobie wybrał Cassa na tatusia, to go jeszcze jakoś sprowadzi, tylko w jaki sposób mu odtworzy to spalone ciało? I w ogóle mam nadzieję, że Młody nie przejdzie na złą stronę mocy, bo sympatyczny się wydaje, chociaż tak dziwnie patrzy spod oka...
    • lenkaaa Re: Winchestery x 13 19.10.17, 10:20
      Jak nie dodadza jakis aktorow to nuda bedzie wialo. Coraz mniej tej obsady jest.... Ja nadal nie moge przezyc, ze nie zobacze juz The King of Hell.......ani jego mamusi.... Gdzie te czasy gdy mielismy Bobbiego i tate Winczestera i Ruby i innych....
      • sil.wen 2 21.10.17, 00:00
        No nie no, dalej takie smutactwa.
        Niby jest nowy p.o. Lucka, ale gdzie mu tam do Crowleya... Król jest tylko jeden sad
    • sil.wen 3 28.10.17, 20:38
      Nikt nic nie napisze?
      Ja ciągle czekam, aż sie coś rozkręci.
      Może teraz, jak Cass ożył? Łącznie ze swoim prochowcem?
      Swoją drogą, jak ten płaszczyk przetrwał całopalenie?
      • lenkaaa Re: 3 30.10.17, 13:17
        Jakos nie chce mi sie ogladac....Takie nudy....
      • aniuta75 Re: 3 31.10.17, 22:58
        To był chyba taki przedsmak Wayward Sisters smile.
        No oprócz odcina co będzie, pod tym samym tytułem.
        A tak w ogóle to zdziwiłam się Missouri. Byłam pewna, zupełnie nie wiem dlaczego, że ona nie żyje... Cosik mi się pokićkało wink.
        No trochę nudy malutkie są, ale jakoś się nie zrażam. Po tylu latach trudno, żeby serial był świeżutki wink
        • sil.wen Re: 3 01.11.17, 18:10
          Ja też dzielnie brnę smile
          Rozczulają mnie zmarszczki Deana... Coraz słodszy się robi.
          Ja też się zdziwiłam Missouri, bo w ogóle nie pamiętałam, że ktoś taki był big_grin
          • aniuta75 Re: 3 01.11.17, 19:40
            Była, była big_grin. Pierwszy raz jak ojca szukali. Potem chyba jeszcze w jednym odcinku w ich domu z dzieciństwa. Świta coś? suspicious
            • sil.wen Re: 3 02.11.17, 08:39
              Nic a nic.
              Ale nic to, i tak już nie żyje big_grin
              • aniuta75 Re: 3 02.11.17, 09:48
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • aniuta75 4 03.11.17, 23:40

Mówcie (piszcie) co chcecie, ale ten odcinek był zajebisty tongue_out smile.
      • sil.wen Re: 4 04.11.17, 23:51
        No własnie chciałam nieśmiało i z nadzieją nadmienić, że chyba coś się ruszyło smile
        • sil.wen Re: 4 04.11.17, 23:52
          Tylko nie wiem, gdzie ten Cass przebywał i dlaczego wrócił.
          • sil.wen Re: 4 05.11.17, 08:35
            A najbardziej nie wiem, dlaczego wrócił w tym samym ciele i w tym samym prochowcu.
            Przecież zostały spalone!
            • aniuta75 Re: 4 05.11.17, 09:04
              Szczegółów proszę się nie czepiać tongue_out.
              Obudził się w Pustce. A obudził go Jack aka Damien swoja myślą o nim.
              • sil.wen Re: 4 05.11.17, 13:12
                Czyli że każdy zabity anioł trafia do pustki? razem z ciuchami? wink
                • aniuta75 Re: 4 05.11.17, 17:25
                  No tak powiedział Castiel bis wink. Oj z ciuchami, z ciuchami. Pewnie trafia w ostatniej znanej postaci wink. Castiel i jego prochowiec już niejedną śmierć przeżyli, więc mnie nie dziwi, że się mają cały czas dobrze big_grin.
                  • galaxian1 Re: 4 07.11.17, 22:23
                    A jak miał wrócić, jako złotowłosy cherubinek ? big_grin
                    Może w tej pustce został sklonowany i dlatego wygląda tak, jak powinien :
                    A może to wróciła sama dusza, bez ciała, ale jak ją mają pokazać?
                    Mnie coś się wydaje, że CAS jednak nie do końca będzie sobą.
                    A poza tym nie zrzędźcie tak, fajnie że chłopaki powrócili !
                    Zawsze to Supek lepszy niż większość nowych badziewnych seriali.
                    Dynastia?! To litości, to już jest dno dna.
                    • aniuta75 Re: 4 08.11.17, 16:19
                      Gdyby to był fejsbuń to bym normalnie lajka dała big_grin.
                    • sil.wen Re: 4 08.11.17, 19:58
                      Ja nie zrzędzę, tylko jestem żądna wiedzy big_grin
    • sil.wen 6 17.11.17, 22:14
      Miałam nadzieję, że jakaś fajna akcja z fajerwerkami będzie na powitanie Cassa, a tu tak się wszystko rypło. I teraz będą Jacka szukać do końca sezonu, czy jak? Nie prościej mu było jakiego yodę znaleźć?
      • aniuta75 Re: 6 25.11.17, 09:52
        No ale co? Libację alko z panienkami mieli zrobić? big_grin
        • sil.wen Re: 6 25.11.17, 13:49
          aniuta75 napisała:
          > No ale co? Libację alko z panienkami mieli zrobić? big_grin>

No chociażby big_grin
          A już na pewno jakaś długa poważna męska rozmowa do późnej nocy, przy piwku i z częstym poklepywaniem po plecach.
    • sil.wen 7 24.11.17, 22:03
      Ło, ale fajny odcinek.
      Się działo!
      Już sie nie mogę doczekać powrotu Roweny smile
    • sil.wen 9 09.12.17, 23:15
      Ale że jak?
      Nikt nie mówił, że tera będzie crossover z Jurassic Parkiem!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka