Dodaj do ulubionych

co robi straż miejska

28.02.05, 01:13
Właśnie, zastanwómy się po co jest i co robi wielicka straż miejska? Bo jakoś
nie zauważyłem przejawów ich działalności.
Czy można zażyczyć sobie raport z Urzędu Miasta na temat działalności straży
m?
Obserwuj wątek
    • ab7777 Re: co robi straż miejska 01.03.05, 17:18
      no właśnie co robi ?nic,najwyżj parę rundek po mieście lub relaksują sie pod
      magistratem..a stare lumpy i nieodmiecione chodniki trwają niezmiennie...
      • pzarych Re: co robi straż miejska 02.03.05, 14:20
        Co robi? Dba o swojego nowego Opla Combo. Po co dba? By bezplatnie wozic tylki
        urzednikow. Po co wozic? Wlasnie. Po co? - A poza tym nic nie robia. W ogole
        dziwne pytania zadajesz. Powinienes raczej zapytac, czy straz jest w ogole
        potrzebna.
        • plusiminus Re: co robi straż miejska 17.03.05, 14:24
          JAK TO CO: ŁADMIE WYGLĄDAJĄ W SWOIM NOWYM OPELKU. KRĄŻĄ PO MIESCIE CZYMAJAC SIE
          ZA RĘCE I POZDRAWIAJA PRZECHODNIÓW SŁUŻBOWYM UŚMIECHEM.
          • krakus111 Re: co robi straż miejska 19.03.05, 22:43
            Lepsze to niżby mieli lepić mandaty za parkowanie nie tam gdzie trzeba, tylko
            pytanie gdzie zaparkować w centrum Wieliczki np w sobotę w południe?
            Ja się przyznam że korzystam z parkingu koło Biedronki chociaż tam akurat nie
            kupuję bo duże kolejki i ciasno.
    • gocha710 Re: co robi straż miejska 31.07.15, 20:42
      A ja dzisiaj byłam bardzo zaskoczona i to pozytywnie działalnością straży miejskiej w Wieliczce!! Zobaczyłam kundelka na środku skrzyżowania na Krakowskiej który się wywracał i mało go ludzie nie rozjechali. Trąbili zamiast zwolnić. Zaparkowałam szybko, ściągnęłam psiaka na pobocze i zadzwoniłam do SM. Dosłownie po chwili przyjechała młoda dziewczyna z młodym gościem i zabrali psiaka do weterynarza. Pies okazał się staruszkiem głuchym który wygląda na to że nie potrafi wrócić z racji wieku do domu. Trafił w dobre ręce. Teraz będzie w Hoteliku (nie trafił do schroniska!) Mam z nim kontakt, pomocna dłoń ze Straży Miejskiej w tym wypadku okazała się ZBAWIENNA!! I tu chciałam podziękować za szybką interwencję i okazaną pomoc "zwykłemu kundelkowi" i mi oczywiście bo nie wiem co miałabym dalej z nim zrobić.
      • tacian14 Re: co robi straż miejska 06.08.15, 12:18
        Ja rownierz chce pochwalic SM Wieliczka za zajecie sie gniazdem os gniezdzacym sie na moim balkonie Przyjechali szybko i pomogli rozwiazac problem Dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka