dunajec1 29.08.09, 23:19 Spiewac rekwije? Mysle ze jeszcze nie, a gdzie Rita? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: To co, mam..... 30.08.09, 21:21 W opactwie benedyktyńskim w Tyńcu na herbatce byłam i nie tylko bo i na deserze pielgrzyma i uśmiechu mnicha. Tak łażę bez celu i podziwiam nasza Wisłę. Spakowałeś tornister ? Do szkoły trza będzie sie wybrać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: To co, mam..... 30.08.09, 23:32 Tornistra to nie spakowalem, ale do szkoly jezdze,zn. podwoze chlopaka,tak ze kontakt ze szkola zapewniony Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: To co, mam..... 01.09.09, 22:50 To ciągłość szkoleniową masz jak w banku ;) A czy też jeździcie razem na jakieś zajęcia pozaszkolne. Jest tam coś takiego ? Jak tam szkoła wygląda Dunajec ? Ja już kompletnie nie wyznaje się w tych nowych polskich zasadach szkolnictwa i w ocenach i tak w ogole. Jedno co widze to wypakowane tornistry na plecach dzieciaków, a cięzkie jakby worek cementu niesli. To się nie zmieniło. ----- Kto jest teraz pod, a kto nad ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: To co, mam..... 02.09.09, 04:01 Dzialalnosc szkoly po lekcjach jest duza, tylko zalezy jaka szkola, panstwowa jest darmo ale niewiele sie dzieje,prywatne dzieje sie jak zaplacisz,w wakacje to samo,masz eciepecie,dzieciak moze miec zajecie.Podstawowa to 8-m klas,potem srednia 4-y lata a potem to roznie,sa jak kiedys pomaturalne dwu letnie,ale to prawie nic nie daje,no i studia minimum 5 lat, po tym mozna i prace znalesc,oczywiscie jak trafisz z zawodem ktory bedzie poszukiwany akurat wtedy no i pieniadze tez,a co do tornistrow, o jesssu tu tez czasem tyle wlecze na grzbiecie ze hej. A co do tego kto pod a kto nad, ja zawsze pod, hehe. A tak na marginesie, nie moge zlikwidowac sygnaturki, mozesz mi pomoc usunac? jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_32 Re: To co, mam..... 05.09.09, 17:04 ???? 8 klas podstawowki? A gdziez to? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: To co, mam..... 08.09.09, 20:01 Tak jest w USA, a tak było w Polsce przed reformacją. Ja do tej pory nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego szkolnictwa i do tego chaosu. Pamiętacie jak podręczniki kupowaliśmy od młodszych kolegów za parę groszy ? Teraz , nie do pomyslenia, co szkoła to inny program, inne podręczniki. Myślę, że za pare lat dzieciaki do szkoły z laptopami będą szły, a nie z wypchanym tornistrem Odpowiedz Link Zgłoś