Gość: Gosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 18:06 Ktos probowal, jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosialska Re: Szeptunka Marta 22.11.09, 21:17 No wlasnie, sama jestem ciekawa;-) Wypowiedzcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szeptunka Marta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 21:27 Ciężko jest skorzystać z osoby, która nawet na maile nie odpowiada.:) Nie wiem, czy to przeoczenie, czy celowość działań.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:32 Pani Marto, jest Pani jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:30 czy skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Szeptunka Marta IP: *.intershoes.com.ua 23.02.10, 21:24 Czy zajmuje sie tez urokami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 17:37 NIE KORZYSTAJCIE!!! ZBIJA TYLKO KASĘ I ZERO ODEZWU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_puchala Re: Szeptunka Marta 09.05.10, 21:44 Nie wiem jak było z Tobą ale ja nie dam na Panią Martę powiedzieć złego słowa. Mnie pomogła, doradziła, postawiła karty a przy tym była bardzo miła i ciepła. Robiłyśmy razem rytuał na znalezienie pracy. Znalazłam po tygodniu w miejscu, które mi wskazała. Pani Marto! Proszę nie słuchać takich głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta - złodziejka Re: Szeptunka Marta IP: *.chello.pl 10.10.10, 14:14 jasne, jasne. Ściema, ściema, ściema. Uważajcie na nią!!! ZŁODZIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Szeptunka Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 17:46 zwykła oszustka, wyłudza kasę, ale cóż przekonałam się, że to bujda i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: Szeptunka Marta 09.05.10, 20:29 Tak zajmuje się urokami. Dziwne opinie- mnie pomogła i bez problemu. Po kilku dniach odpisała, fakt pieniądze wzięła z góry ale kontakt trwał około miesiąca, powiedziała mi to co chciałam wiedzieć a i urok zadziałał prawidłowo. Poleciłam koleżance, jej też pomogła. P.S. Widać konkurencja nie śpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szeptunka Marta IP: *.chello.pl 09.05.10, 21:53 Jaka konkurencja? gdyby wywiązywała sie z tego za co bierze pieniądze nie byłoby takich opini tylko pochwały nie chce sie jej nic robic chodzi tylko o kase Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_puchala Re: uwaga, to sciemniara !! 09.05.10, 21:55 to dlaczego mnie pomogła? fart? Wątpię, za dużo wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: uwaga, to sciemniara !! IP: *.chello.pl 09.05.10, 22:00 nieodpisuje jak weznie juz kase? Odpowiedz Link Zgłoś
beladonna-pl ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:04 Nie wiem jak z rytuałami bo chciałam tylko wróżbę ale ja zapłaciłam, odpisała za jakiś czas i przysłała mi wróżbę ( 18 stron). Rzeczy o które pytałam sprawdziły się w 100% więc ja ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_puchala Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:06 dajcie spokój uczciwym ludziom!! Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:09 Nie denerwuj się bo to piękności szkodzi- tutaj wszystkich mieszają z błotem, takie forum:) My wiemy swoje i tyle a kto chce kogoś obsmarować albo zaszkodzić to i tak to zrobi i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_puchala Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:19 Wiem ale wkurza mnie to bo poznałam ją osobiście. Miałam naprawdę poważne problemy i zaprosiła mnie nawet do siebie. Zaczęła przez email ale coś było nie tak z energią i powiedziała, że muszę do niej przyjechać żeby mogła odblokować kanały energetyczne co zresztą zrobiła już za darmo. Byłam u niej dwa dni, dużo rozmawiałyśmy, poznałam jej męża i jedną z córek, która akurat u niej była. Wspominam to do dzisiaj bo to wspaniała i serdeczna kobieta- serce na dłoni. Co najważniejsze pomogła mi i nie było żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:23 Iwona daj sobie spokój, na chamstwo nie ma lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ja mam dobre doświadczenia 05.05.12, 11:24 Na czym polega odblokowanie kanałów energetycznych? Konkretnie, jak to się robi... Wiem, wiem że trzeba mieć dar, ale chodzi mi o samą technikę czyli jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ja mam dobre doświadczenia IP: *.chello.pl 09.05.10, 22:21 nikt za darmo nie zamierza szkodzic bierze pieniądze to niech sie wywiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:25 Nie? W takim razie nikt tu nie wywiązuje się ze swojej pracy, pozytywny post znaleźć straaaasznieeee ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ja mam dobre doświadczenia IP: *.chello.pl 09.05.10, 22:38 gdyby pomagała byloby ich wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: ja mam dobre doświadczenia 09.05.10, 22:39 Widzisz, mój jest i kilka innych również. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_freak Pani Marta jest świetna! 10.05.10, 18:18 Potwierdzam że Pani Marta jest dobra. Robiła mi oczyszczanie energetyczne no i zdiagnozowała mi kamienie nerkowe wahadełkiem. Nie wiem jak to zrobiła ale trafiła:) Zimą byłam u niej na warsztatach reiki, fajnie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 21:01 Ja zostałam przez nią oszukana. Wpłaciłam pieniądze i nie przesłała mi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
matu-sia Re: Pani Marta jest świetna! 10.05.10, 21:54 Przepraszam ale nie wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszustka Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 23:17 Zwykła oszustka, korzystałam i nie polecam, uważajcie na tą Martę, pseudoszeptuchę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.chello.pl 12.05.10, 16:45 mnie tez oszukała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:31 Nie pozwólcie ponownie jej się nabrać. Uważajcie dziewczyny, ja też zostałam oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUNIA Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.05.10, 17:45 Dokładnie, oszustwo. Przelew na niby męża w Dębnie i na tym koniec usług. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: Pani Marta jest świetna! 15.05.10, 00:01 A nie werbuje też przypadkiem do roboty do Grecji że niby do baru i masz załawić dwie koleżanki? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Pani Marta jest świetna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 09:52 Ja też skusiłam się i napisałam do Pani Marty, kontakt był świetny ale wróżby jeszcze nie otrzymałam... we wtorek mijają dwa tygodnie od momentu gdy Pani Marta otrzymała pieniążki... Liczę, że się odezwie...ale po tym co tutaj przeczytałam sama nie wiem co myśleć. Kontaktowałyście się z Panią Martą w sprawie tego, że wróżby nie otrzymałyście?? Odpisywała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu ZŁodziejka IP: *.chello.pl 10.10.10, 14:12 Ten śmieć, Marta, okrada ludzi. ja jadę do niej w najbliższym czasie, bo w końcu podała mi dane do przelewu i adres. Do zobaczenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:41 ale jak okrada? to miła starsza Pani. taka przynajmniej się do mnie odezwała... pieniądze na schronisko więc się zgodziłam na każda podaną przez nią kwotę. zresztą potrzebuję jej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:43 Buuu proszę Cię napisz mi w skrócie o co chodzi...pisałam do osób które się tutaj wypowiadają (zalogowane) ale te maile nie istnieją... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 15:12 Meile istniały by wypowiadać się pozytywnie o samejj sobie, lub negatywnie o konkurencji, tak zapewne bułp jest i będzie, choć bywają osoby prawdziwe. Mam podobny problem jak i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 15:28 Ja potrzebowałam jej pomocy ale widzę, że wszstkie osoby pozytywnie o niej piszące nagle skasowały maile gazetowe...ja nie wiem jak takie osoby mogą istnieć... wykorzystywać w ten sposób ludzi. to przykre! Odpowiedz Link Zgłoś
apatyt11 Re: ZŁodziejka 10.10.10, 19:37 witam, ja też mam złe doświadczenia. Niestety po wpłacie pieniedzy żadnej odpowiedzi nie dostałam. Dla mnie czyste złodziejstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 20:31 To robi ktoś dla kasy, na poście LILKI działa to podobnie. Wiele ników, nawet kiedyś ten sam odpowiadał sobie, nie przelogowała sie. Nic nowego pod słońcem, tylko boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:05 No właśnie...dokładnie boli. Masz problem szukasz, znajdujesz a tutaj co sie okazuje - OSZUSTKA! Przykre, nawet bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ZŁodziejka IP: *.chello.pl 12.10.10, 16:11 Bo to jest klamliwa szmata i złodziejka. Bierze pieniądze na pieski, suka jeba.... i nie odpisuje na maile. Świnia i łajza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:43 Słuchaj apodała Tobie adres i nazwisko faceta na ktorego konto masz wpłacić kasę (niby jej męża)? Bo ja planuję się z nim skontaktować, chcę też zadzwonć do schroniska czy faktycznie ktoś ich wspiera. Ja nie wierzę, że to oszukstka, no chyba że tak świetnie GRA a ja jestem NAIWNIACZKĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: ZŁodziejka IP: *.chello.pl 12.10.10, 20:42 Tak, dokładnie tak samo podała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ZŁodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:21 Ponoć ma misję do spełnienia?? Ta szeptunka Marta i może i inne szeptunki, a nawet i szeptuchowie? Finansową, moralną, pomocną? Oby ktoś był prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nienawidzę To nie człowiek IP: *.chello.pl 13.10.10, 09:47 Ma misję - kradzież!!! Jak można być pozbawionym uczuć, żeby tak niszczyć ludzi, dawać im nadzieję i radość, a następnie niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akuku Re: To nie człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:31 No tak, Marta złodziejka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: To nie człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 19:00 to się głupia dałam nabrać! a taka mił, współczująca i pomocna była! żal... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była klientka Re: To nie człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 07:19 Szkoda, że tak późno to przeczytałam. Mnie też oszukała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zemsta Zemsta będzie słodka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 22:34 Krętacz, matacz, szalbierz. Odpowiedz Link Zgłoś