Gość: zuza IP: 109.243.84.* 07.01.10, 17:21 czy ktoś może polecić jakąś wróżkę z łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happyy1 Re: wróżka łódź 07.01.10, 17:31 Witam ja jestem z Łodzi .Słyszałaś o wrózce Niestracie przyjmuje na Starym Rynku ? Odpowiedz Link Zgłoś
happyy1 Re: wróżka łódź 07.01.10, 17:42 happyy1 Gazeta.pl napisz jak chcesz to dam ci numer do niej .Ona przyjmuje w domu bierze 50 zł wrózy z kart klasycznych ,run ,numerologia .Powiem szczerze znajomym i rodzinie wszystko się sprawdziło a ja to żebym do najlepszej poszła wróżki to lipa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: wróżka łódź IP: *.retsat1.com.pl 24.08.10, 13:51 witam. czy mogę również prosić o numer do tej wróżki? dużo o niej słyszałam, mąż był u niej, ale zgubił numer a bardzo chciałabym się dostać do Pani Niestraty. z góry dziękuję. p.s. proszę o info na maila: radistkat@mail.ru pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zoli.banaszyk Re: wróżka łódź 13.08.14, 10:38 witam, proszę o kontakt do wróżki Niestraty na marzena146@o2.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kamil3130 Re: wróżka łódź 30.10.13, 19:38 mogę prosić o do wróżki, która przyjmuje na starym rynku w Łodzi mój adres monia_mala83@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wróżka łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:41 A czy mogłabym poprosic o podanie numeru? byłam juz u niej i jetem bardzo zadowolona ale nigdzie kontaktu nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: wróżka łódź 02.10.10, 09:13 Jak ktoś ma to poproszę o namiar na panią Niestratę, też u niej byłam rok temu i jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka łódź IP: *.146.173.221.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.10.10, 14:20 > A czy mogłabym poprosic o podanie numeru? byłam juz u niej i jetem > bardzo zadowolona ale nigdzie kontaktu nie mogę znależć.........................A gdzie ci wróżyła chyba nie na Górniaku ,więc idz tam i nie udawaj niezaradnej dziewczynki co nie radzi sobie z prosta rzeczą -adres wróżki .Dobre wróżki nie zmieniaja adresu ja od 7 lat wróże i ciągle w 1 i tym samym salonie.Dziwi mnie niektórych bezradność" Jakiego mnie panie Boze stworzyłes,,,,,,,,,,,,,,takiego masz"Moje klientki jakoś ciagle maja i nie gubia mojego telefonu ,ktory od 14 lat mam ten sam jak jestes inteligentna to własciwie odczytasz moj post Wrozko Niestrato ...(czy jakos tam podobnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wróżka łódź IP: 212.160.215.* 24.08.10, 14:09 Akima podobno jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś