IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 23:40

Interesuje sie tematyka ezo od dawna bedac zagranicą spotkałam sie z dobrą jasnowidz i ona powiedziła mi .....o Polskiej MEDIUM
Powiedziła ona dziła w tym od lat od jakiegos czasu ujawniła sie szerszej grupie osób to znana i doceniania ezoteryczka ale poki co ona na razie nie ujawnia sie ze jest MEDIUM jest zbyt dobra ,ma ogromne wsparcie z góry powiedziłabym ze jest nie tykalna .wiele osób bedzie ja chciło zniszczyc ale są glupi poniewaz kazdy atak na nia wzmacnia ja a tego którey atakuje wyssysa z niego energie.To kobieta o wielkim sercu i swietlistej energi .Medium dzila jako wróżka ale tak naprawde jest prawdziwym MEDIUM jej mozliwosci sa ogromne" to byly słowa jasnowidz

Jestem bardzo ciekawa kim jest ta pani o której wspomniła jasnowidz
wiadomo tylko tyle ze jest kobieta ze pracuje jako wrózka :)ze od lat sie tym zajmuje natomiast od jakiegos czasu jest bardzo znana i lubiana i ma specyficzna energie ,energetyke białą swietlistą czystą dobrą

Czy ktos z was wioe kto to taki?
jesli tak prosze o opinie bardzo mi zalezy by trafic do tej pani tylko nie wiem kto to :(
Obserwuj wątek
    • oliv.ia Re: MEDIUM 17.01.10, 23:48
      Jak sama napisałaś, ona na razie nie ujawniła, że jest medium i że posiada takie
      zdolności, a my mamy wiedzieć, kto to taki? LOL.:D
      • Gość: szukam _info Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 23:51
        Ujawnic sie jako Medium, nie ale ta jasnowidz powiedziła z e ludzie od razu wiedza ze to nie jest zwykła wróżka tylko cos wiecej ,moze faktycznie nie zdaja sobie s prawy z tego ze to Medium
        poz a tym powiedziła z e sie nie ujawniła na szeroka skale ale mzoe małe gronu sie ujawniła :)
        • toola-roola Re: MEDIUM 18.01.10, 16:00
          Tia, jak Ty umiejętnie budujesz tutaj tajemniczy fundamencik z
          dreszczykiem pod reklamę jakiejś wróżki-medium.
          Heh, za chwilę walnie ktoś adres e-mail i www. tej pani medium co to
          niby tak się ukrywa.
          Czlowieku,przede wszystkim gdyby to co tu opisujesz było
          autentyczne, nie pisałbyś o tym na tym forum. Na tym forum żadna
          taka ( autentyczna ) osoba na pewno by się nie ujawniła.
          Lepiej wykup link reklamowy, będzie uczciwie i czarno na białym :-)
    • bartek-32 nie dajcie sie nabrać! 18.01.10, 16:40
      Weź się człeku nie ośmieszaj!
      Świetlistą energią od lat katuje ludzi niejaka Bucardi i wszyscy
      wiedzą że to oszustka. Klienci uciekli to znalazła nowy image?
      będzie teraz udawać że jest medium???

> powiedziłabym ze jest nie tykalna .wiele osób bedzie ja c
      > hciło zniszczyc ale są glupi poniewaz kazdy atak na nia wzmacnia
      ja
      > a tego którey atakuje wyssysa z niego energie.To kobieta o wielkim
      se
      > rcu i swietlistej energi .

hehehehe! Bucardi też uważa sie za nietykalną, wręcz świętą! ;-PPP
      tak, tak i zawsze straszy że jak się na nią coś złego powie
      (zaatakuje świętą niewinność Bucardi ;-PP) to ona go zniszczy czarna
      magią (wyssie energię jak wampirzyca) hehehe !
      I że potem wszyscy atakujący ją, świetlistą Bucardi, będą padać
      przed nią na kolana i błagać o litość. To są słowa frau Marii
      Bucardi - mam to na piśmie.

Zresztą jak ktoś o wielkim sercu i świetlistej energii może wysysać
      z drugiego człowieka energię? normalnie tylko Pani Bucardi jest do
      tego zdolna :-D

• Gość: szukajaca_info Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 23:25
      Nie robie tutaj nikomu reklamy
      Maria beluci to to nie jest bo on a robi rytuały a ta jasnowidz powiedziła z e osoba która robi magie rytuały ma zaburzona energie i to napewno nie jest osoba tego pokroju.
      Nie bede tu pisac co powiedziła o osobach które zajmuja sie magia i zlecaja magie bo ten watek tego nie dotyczy
      • toola-roola Re: MEDIUM 18.01.10, 23:34
        Jej, wybacz, ale tutaj gros osób (z 90%) to reklamówki, człowiek
        staje sie wyczulony.
        Co do Marii Beluci vel Pucardi, to rzeczywiście jak ktoś tam wyżej
        zauważył podobny styl: świetlista energia, nietykalność, a jak
        tkniesz to Ci dokopie .
        Całe szczęscie że to nie kolejne wcielenie Bucardi, bo tego byłoby
        już za wiele... :-/

Skoro nie zajmuje się ta osoba magią, to może szukaj na forum
        ezoteryka i bioterapia? może wróżka ale i uzdrowicielka?
        • Gość: szukajaca_info Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 23:43
          magia nie ma swietlistej energi wrecz przeciwnie ona tylko moze stwarzac takie pozory.Zreszta ta jasnowidz mówiła ze magia jest zła.
          Powiedziła ze ta medium jest wrózka stawia karty ale ludzie samio widza w niej cos wiecej tak jak by on a uwazala sie tylko z a wrózke a ludzie sami wyczuwaja ze to cos wiecej powiedziła "specyficzna energia" sam kontak z nia jest juz niesamowity i wyjatkowy jej słowa sa jak balsam na zranioną dusze.
          Dlatego tak bardzo zalezy mi na poznaniu tej pani
          • oliv.ia Re: MEDIUM 19.01.10, 00:02
            Gość portalu: szukajaca_info napisał(a):

> magia nie ma swietlistej energi wrecz przeciwnie ona tylko moze stwarz
            > ac takie pozory.Zreszta ta jasnowidz mówiła ze magia jest zła.
            > Powiedziła ze ta medium jest wrózka stawia karty ale ludzie samio widz
            > a w niej cos wiecej tak jak by on a uwazala sie tylko z a wrózke a
            > ludzie sami wyczuwaja ze to cos wiecej powiedziła "specyficzna energia
            > " sam kontak z nia jest juz niesamowity i wyjatkowy jej słowa sa jak
            > balsam na zranioną dusze.
            > Dlatego tak bardzo zalezy mi na poznaniu tej pani

No już bez przesady. Ja znam kilka osób tego typu - czyli kobiety (bo to akurat
            tylko panie są), od których wyczuwam "coś więcej" niż tylko zdolności wróżebne.
            Nie twórzmy tu drugiego Sai Baby.;)
            • Gość: Marta Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 10:57
              oliv.ia piszesz, że znasz kilka takich osób - czy mogłabyś podać kogo masz na
              myśli, bo ja kogoś takiego właśnie szukam
              • oliv.ia Re: MEDIUM 19.01.10, 20:23
                Gość portalu: Marta napisał(a):

> oliv.ia piszesz, że znasz kilka takich osób - czy mogłabyś podać kogo masz na
                > myśli, bo ja kogoś takiego właśnie szukam

Wybacz, ale nie. Nawet mailowo.

Gość portalu: lol napisał(a):

> ojej, faktycznie, aby się z kims skontaktowac z zagranicy to trzeba wiele
                > tygodni dorozka jechac...

:) Dobre, punkt dla Ciebie.:)
          • Gość: w Re: MEDIUM IP: *.147.234.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.10, 06:45
            To idz do tej jasnowidz niech powie ci cos wiecej szukasz nie w tym miejscu tak
            na marginesie zapytalam tarota nikt taki nie istnieje i sama wiesz w jakim celu
            to napisalas tu na forum nie powiem ci o tym jak znajdziesz ta cudotworczynia to
            pochwal sie a dobry balsam dostaniesz w dobrym sklepie
            • Gość: szukajaca_info Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 14:23
              Co ci powiedział ze w Polsce nie istnieje żadna Medium?
              nie mam mozliwosci spotkania sie z ta pania jasnowidz bo on a mieszka za granicą :(
              • Gość: lol Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 15:05
                ojej, faktycznie, aby się z kims skontaktowac z zagranicy to trzeba wiele
                tygodni dorozka jechac...
    • Gość: gość Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:02
      Ciekawe kto to?
      Wiemy już, że jest kobietą, wiemy, że nie zajmuje się magią, a więc już kilka
      osób możemy wykluczyć.
      Ciekawe czyja ta reklama
      • Gość: szukajaca_info Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:24
        ludzie czy wy na tym forum wszyscy jestescie juz stuknieci i macie jazdy czy co
        nie robie nikomu relamy tylko sie pytam
        czy to tak trudno zrozumiec
        • Gość: tekla-0 Re: MEDIUM IP: *.ed.shawcable.net 20.01.10, 21:36
          No tez zauwazylam ze sporo osob porownuje chyba siebie samych do innych osob. Co
          ktokolwiek napisze czy jest od razu mysli...ale mysli chyba po sobie ze tym
          wlasnie jest!! tak jak pisze..i poronuje siebie do innych!
          Nie wiem kiedy to sie moze zmienic na lepsze oczywiscien ale nie zanosi sie ze
          zmieni sie tak szybko na tym forum. A szkoda!!
          • toola-roola Re: MEDIUM 24.01.10, 12:24
            Nie, nigdy się nie zmieni , bo swoją postawą sama masz wielki udział
            w kreowaniu wizerunku tego forum jako miejsca bijatyk i wojen.
            Moja rada: tak, jak wyemigrowałaś ciałem z Polszy, tak i wyemigruj z
            tego forum ze swoim poczuciem wyższości i pouczania każdego kto
            pisze coś nie po Twojej myśli. Wtedy jak sądzę dość szybko na tym
            forum zapanuje ład i spokój.

Odnośnie ogółu tego co tu skrobiesz - muszę rzec, że nie pojmuję
            ludzi , którzy zachłysnąwszy się kilkoma dolarami rzuconymi im jak
            psu na pociechę , wykazują postawę lekceważącą do starego kraju
            (kraju pochodzenia) - "ach , w tej Polsce nic się nie zmienia!"
            hohoho, oby Tobie kiedys te poczucie wyższości nie wyszło bokiem :-/

A jak się Tobie na tym forum nie podoba, to nie pisz tu - wszak
            Hollywood czeka ! ;-)
            • utka65-1 Re: MEDIUM 24.01.10, 14:52
              No no,Toola,az nie wierze w to co czytam,

> ludzi , którzy zachłysnąwszy się kilkoma dolarami rzuconymi im jak
              > psu na pociechę ,
              Z ogromna arogancją oceniasz ludzi.Zniesmaczyłaś mnie kobieto a ton
              bijacy z Twojej wypowiedzi,hm,zacytuje "hohoho, oby Tobie kiedys te
              poczucie wyższości nie wyszło bokiem :-/"
              • toola-roola Re: MEDIUM 24.01.10, 15:23
                Jakież u mnie poczucie wyższości? uważasz, że to syndrom poczucia
                wyższości bo osmieliłam się zauważyć, że co poniektóre osobistości
                będące na emigracji traktują z góry rodaków? Patrzy taka wielka Pani
                z Ameryki przez pryzmat zmywaka i co? Nagle Polska i Polacy są
                niezmienni w swej głupocie i zacofaniu! bynajmniej... :-/

De facto, to nie było do Ciebie, ale do Tekli za całokształ (nie za
                jeden przypadkowy post) wypowiedzi na tym forum . Miłego.
                • utka65-1 Re: MEDIUM 24.01.10, 17:38
                  Patrzy taka wielka Pani
                  > z Ameryki przez pryzmat zmywaka i co?
                  Toola,ja nie wiem czy Tekla pracuje na zmywaku czy nie,ale wiem
                  jedno-ZADNA UCZCIWA PRACA nie hańbi a Ty w tym momencie ubliżasz
                  Tekli i nie tylko.Nie chcę być niemiła ale odnosze wrażenie,że to
                  Twoje posty pomyliły forum,to jest o wróżbiarstwie a nie o
                  emigracji.I na tym skończe dyskusje z Toba jeśli pozwolisz:)
                  Pozdrawiam
                  • toola-roola Re: MEDIUM 24.01.10, 20:02
                    Tekli, a może Tobie? ;-) Tak, ja też uważam że nie powinnyśmy ze
                    sobą rozmawiać. Tym bardziej, że nie wiem z kim ja rozmawiam? z
                    Tekla czy Utką?
                    Masz rację, to jest forum wróżbiarstwo, a nie forum przebieralnia...
                    Pozdrawiam.
                    • utka65-1 Re: MEDIUM 24.01.10, 21:44
                      Toola,to nie jest przedszkole,to jest forum,a Ty zachowujesz się jak
                      dziecko pisząc"nie rozmawiam z tobą".Użyłaś niewybrednych epitetów w
                      stosunku do Tekli,potraktowałaś ją z wielką arogancją i chamstwem
                      niemalże choć Tekla sobie niczym na to nie zasłuzyła.I powiem Ci
                      jedno-do pięt jej nie dorastasz bo kiedy Tekla sie zdenerwuje w
                      jakimś poście to przeprasza wszystkich dookoła.Ucz się kultury
                      przebywania na forum Toola.A co do Twoich rewelacji-ja mieszkam w
                      Anglii,Tekla zdaje się w Canadzie,łatwo to sprawdzić po IP:)))) I
                      pisze to tylko ze względu na Tekle,bo ja osobiście te Twoje
                      dziwaczne wnioski mam w nosie szczerze mówiąć:))
                      • toola-roola Re: MEDIUM 25.01.10, 00:48
                        Skoro masz te , jak twierdzisz, dziwaczne rewelacje w nosie, to
                        dlaczego z takim namaszczeniem się tłumaczysz? Tylko winni się
                        tłumaczą...
                        • utka65-1 Re: MEDIUM 25.01.10, 01:56
                          Problemy z czytaniem ze zrozumieniem tekstu Toola?j.w:))
                          • toola-roola Re: MEDIUM 25.01.10, 10:18
                            Utka, wyzywasz mnie od chamów, arogantek, przedszkolaków, zarzucasz
                            mi brak kultury, zarzucasz nieumiejętnosć czytania ze zrozumieniem.
                            Ja o Tobie takich rzeczy w ani jednym poście nie napisałam, nigdy
                            nie użyłam żadnych z tych niezwykle "kulturalnych" słów wobec Ciebie
                            ani Tekli - kimkolwiek jest.
                            Nie ucz mnie więc kultury, bo sama swoimi wypowiedziami udowodniłaś
                            tutaj kim jesteś.... Pisz, pisz, ośmieszaj się dalej :))
                            • Gość: Piotr Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 10:24
                              Zakończcie panie już tą wymianę zdań, bo często tak jest, że widzi się
                              ździebełko w czyimś oku a belki w swoim nie. Nie warto oceniać innych.
    • po.prostu.ona Re: MEDIUM 21.01.10, 13:06
      Gość portalu: szukajaca_info napisał(a):

>
      > Interesuje sie tematyka ezo od dawna bedac zagranicą spotkałam sie z d
      > obrą jasnowidz i ona powiedziła mi .....o Polskiej MEDIUM
      > Powiedziła ona dziła w tym od lat od jakiegos czasu ujawniła sie szer
      > szej grupie osób to znana i doceniania ezoteryczka ale poki co ona na
      > razie nie ujawnia sie ze jest MEDIUM (...)
      > Czy ktos z was wioe kto to taki?

Skoro ta uznana i doceniana ezoteryczka jak dotąd nie ujawnia, że jest
      medium, to obawiam się, że nikt z nas, prostych forumowiczów nie jest na tyle
      dobrym jasnowidzem, by to odkryć :-(
      Tak jak ktoś przede mną - sugeruję zwrócić się do źródła tej informacji. Świat
      stał się obecnie globalną wioską, ponowne dotarcie do zagranicznego jasnowidza
      nie powinno stanowić problemu.
      • Gość: zainteresowana Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 23:42
        a jaka jest różnica miedy Medium a ezoteryczką (wróżką )?
        • Gość: Piotr Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 10:27
          Medium to ktoś więcej niż wróżbita.
          • tw_tc Re: MEDIUM przykładowo 25.01.10, 10:42
            medium szybko wyczuje że ktoś uderza słowami nie po to żeby obrazić ale
            zaingerować w energie, oczywiście w celu negatywnym.
            A wróżka taką informację prędzej znajdzie w kartach niż wyczuje /odczuje/.
            • Gość: moja opinia Re: MEDIUM przykładowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 00:08
              Ja chyba juz wiem kto to taki, pomógł mi w tym ostani wpis .Korzystam z usług pewnej wrózki (znane nazwisko ale tak jak ktos tu wyzej napisał jest znana przede wszyskim jako wrózka )I ona faktycznie wiele rzeczy mówi bez kart ,poza tym jak z nia mam kontak to ogarnia mnie spokój odprezenie itp podczas kontaktu z nia czuje ze wszelkie zlo mnie opuszcza i jeszcze coś ta pani podczas jednej z wrozb powiedziła mi ze widzi i czuje (to było bez kart) przy mnie moja mame (zmarłą) ze ona w waznych momentach mnie chorni ze przyrzekła mi to na łozu smierci i obietnicy dotrzymuje. Byłam w szoku poniewaz faktycznie moja mam zmarła ,chorowała ale przed smiercia powiedziła ze bedzie mnie chronić i tak tez jest podczas waznych wydarzen mimo iz ja nie widze czuje ze jest ze mną ,czytałam ze Medium potrafi nawiazac taki kontak z osoba ktora jest po drugiej stronie ze ona widzi takie dusze energie. Wiec ja wiem kto to ,zadzwoniłam dzis do niej i zapytalam sie czy jest medium .A ona mi odpowiedziała skupiam sie na pracy wrózki to jest u mnie droga na ten czas.
              Wiec jak widac ta pani napewno nie chce by wiedział ktoś ze tak naprawde nie jest tylko wróżką tylko Medium wiec ja tez nic nie zdradze na temat tej wrózki powiem tylko ze jest kobietą i wróżką jest naprawde swietną :)
            • Gość: gość Re: MEDIUM przykładowo IP: 212.160.234.* 16.02.10, 09:18
              Na takiej zasadzie jak opisujesz,to każdy z nas jest medium...
              Znam wiele osób które potrafią wyczuć że ktoś przykładowo obraża aby
              zmącić energię (potocznie mówiąc "namieszać"),a nie po to aby
              powiedzieć komuś samo obraźliwe słowo.
              Tak,jest róznica między kimś kto wyzywa bo ktoś mu na odciska
              nadepnął,a kimś kto wyzywa,złorzeczy aby komuś zmącić
              energię,aurę,wzbudzić negatywną energię,doprowadzić do jakichś złych
              stanów tejze osoby etc.
              Nie jest więc niczym nadzywczajnym wyczuć czyjeś prawdziwe intencje.
              Wystarczy być średnio wrażliwym i średnio empatycznym... ;-)

Co do wyczucia obok siebie duszy zmarłej osoby-również nie jest to
              sztuka zarezerwowana dla "wybranych".Myślę że z 80% naszej populacji
              miało taki kontakt ze zmarłym,wyczuwało że obok jest zmarła bliska
              osoba.

• Gość: moja.opinia Re: MEDIUM przykładowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:05
                wiec w takim razie niech ktos dokładnie opisze jakie sa róznice miedzy wróżką -jasnowidzem a medium w jakis sposób mozna ocenic ze mamy do czynienia z wrózką a nie medium
              • utka65-1 Re: MEDIUM przykładowo 16.02.10, 13:20
                > Tak,jest róznica między kimś kto wyzywa bo ktoś mu na odciska
                > nadepnął,a kimś kto wyzywa,złorzeczy aby komuś zmącić
                > energię,aurę,wzbudzić negatywną energię,doprowadzić do jakichś
                złych
                > stanów tejze osoby etc

Zgadzam sie,mnie to własnie w tym wątku spotkało,dostałam
                taki"prezent"myśląc że wdałam sie w zwykłą dyskusje i właśnie wróżka
                mi uswiadomiła skąd moje fatalne samopoczucie.Swoja drogą ciekawe
                ile jeszcze osób ta pani tak "obdarowała"jak mnie?
                • Gość: gość Re: MEDIUM przykładowo IP: 212.160.234.* 16.02.10, 14:57
                  Myślę że taki "podaruneK"można dostać nawet w kolejce po mięso i
                  gdyby każdy miał się tym przejmować,brać do siebie,to wiecznie tkwił
                  by w depresji.Trzeba być wobec ludzi gruboskornym,odbijać od siebie
                  emocje.Mowiąc brzydko-ludzie po których takie sprawy spływają jak
                  woda po tłustej gęsi,są zdrowsi i weseli.

Powiem jednak że mnie się też coś takiego zdarzylo.W świecie
                  rzeczywistym.Mam sąsiada desperata,ponoc sie we mnie kocha.Mniejsza
                  o to.
                  Pewnego dnia pokłóciłam się z partnerem.Ogromna kłótnia która
                  wynikła dosłownie z niczego,od słowa,do słowa po niemal wyrzucenie
                  go z domu.Zdarzenie na tyle irracjonalne że ja mówiłam jakbym nie
                  była sobą.
                  Na drugi dzień odsłaniam rano rolety a tam na ulicy stoi mój sąsiad
                  i z uśmiechem triumfu patrzy mi się w okno.
                  Czary?ech,nie,nie,raczej właśnie wysłanie przez sąsiada takiej
                  energii złej,niszczącej,mącącej aurę.Tyle że nie słowami,ale zapewne
                  poprzez intensywne myśli.
                  O swoim samopoczuciu wolę nie pisać.
    • Gość: wnuczka.medium Re: MEDIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 00:53
      Moja babcia była medium ,przeprowadzała dusze na drugą strone poza tym była jasnowidzem.Bez problemu wyczuwala ludzi ich energie myśli jednym slowem wzyscy byli dla niej jak otwarte książki.
      • Gość: możliwości medium Re: MEDIUM IP: *.tktelekom.pl 19.05.13, 14:11
        eioba.pl/a/2spy/seans-spirytystyczny-ktory-wstrzasnal-swiatem medium o ile dobre ma spore możliwości
    • agrentowy4321 Re: MEDIUM 04.03.23, 12:46
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: MEDIUM 23.04.23, 22:46
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: MEDIUM 24.04.23, 12:11
      To zadawane
    • irona.sonata Re: MEDIUM 24.04.23, 16:30
      O jezu
    • irona.sonata Re: MEDIUM 02.05.23, 21:56
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się