Dodaj do ulubionych

runista Arkadiusz..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:51
Czy komuś sprawdzaja się wróżby tego pana? I proszę tu nie oczerniać, tylko
merytoryczne uwagi wpisywać.
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: runista Arkadiusz-wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 14:29
      Napisalam do tego Pana i jego odp zrobiła mi straszny mętlik w głowie, aż spać
      nie mogłam :( Jakaś część napewno sie zgadza, ale wszystko jako całość się nie
      klei... Hmmm, mam mieszane uczucia...
    • Gość: jaga Re: runista Arkadiusz.. IP: *.182.103.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.10, 22:12
      ja nie polecam!!!
      skorzystałam na viversum z porady, prognoza Runisty Arkadiusza była zupełnie
      odwrotna od tego co się zadziało, zupełnie nic się nie sprawdziło, rozmowa
      przeciągana - z perspektywy czasu wiem ze przeciąganie oczywiście dla kasy,
      bardzo inteligentne podpytywanie o sytuacje obecną, a jak trafia w temat
      skutecznie go rozwija, dając nadzieję na coś co nie ma sensu, szkoda czasu,ze
      pogadałam nie żałuje,zobaczyłam ze sama więcej zdziałam niż z energetyczna czy
      runiczna pomocą Pana Arka
      owszem miły głos i to jedyne co pozytywnego można powiedzieć, bo straciłam sporo
      czasu przez niego, gdyby nie nadzieja jaka dał dawno zakończyłabym coś co nie
      miało już od dawna sensu - ale coz człowiek uczy się całe życie na błędach ;)

szczery to Pan Arkadiusz nie jest, ale dopiero teraz wiem ze na smutku czy żalu
      mozna robić kase, bo jego rola sprowadziła się do pocieszenia i dania nadziei co
      spowodowało ze skorzystałam drugi raz no i wtedy uświadomiłam sobie w czym tkwi
      szkopuł - on kasę robi na pocieszaniu, a tego zraniona kobieta potrzebuje
      wprowadza totalny chaos w życie swoimi słowami - masz rację mętlik - nie polecam
      - chyba ze ktoś lubi być mamiony obietnicami lepszej przyszłości

• Gość: anonim Re: runista Arkadiusz.. IP: *.158.216.198.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 12:44
        A ja polecam Pana Arkadiusza! Korzystałam z usług viversum i otrzymałam konkretną odpowiedź na moje pytania, bez przeciągania rozmowy. Dzwoniłam do różnych wróżbitów, może trochę z ciekawości, może trochę z niedowierzenia, na pewno część tych usług opiera się na poradach psychologicznych i myślę, że zdarzają się również doradcy lepsi i gorsi (ale nie chcę tutaj wymieniać, gdyż nie jestem fanką oczerniania nikogo).

Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle, że Pan Arkadiusz ma najwyższe noty, nie bez powodu i największa ilość wykonanych porad. To o czymś świadczy a nie sądzę, by prawie 3tys. ludzi dodawało "sztuczne" komentarze (czyli ustawione).
        Ja korzystałam z usług Pana Arkadiusza i wszystko przewidział, idealnie czasowo. Uważam go za profesjonalistę, gdyż nie ocenia, nie krytykuje, pokazuje drogi, możliwości, nakierowuje co dla nas będzie lepsze i zdecydowanie potrafi fantastycznie odpowiedzieć na nurtujące pytanie. Uważam, że ma dar.
        Nie mam z viversum nic wspólnego, nie robię nikomu reklamy. Korzystałam z wielu porad, również z innych doradców, zdecydowanie Pan Arkadiusz jest bardzo dobry. Ani razu się nie pomylił. Fantastycznie widzi czas, umie przewidzieć co się kiedy wydarzy, odczytuje bieżącą sytuację, uważam go za doskonałego profesjonalistę. I zdania nie zmienię.

Pozdrawiam
        • Gość: anonim Re: runista Arkadiusz.. IP: *.147.111.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 13:05
          Korzystałam również dodatkowo z usług Matheusa, również ma bardzo wysokie oceny, pomimo, iż małą ilość. Matheus dał mi cenne wskazówki, które zastosowałam w życiu i bardzo pomogło! Porady Matheusa są bardziej psychologiczne, ale też nie są "nadmuchane" i nierealne, pokolorowane ani bajkowe.

Uważam, że mądry człowiek potrafi w mądry sposób wykorzystać porady a mądry doradca to pokazujący jakąś drogę i możliwości wyboru. Warto też samemu postudiować astrologię, to pewna nauka, nie "wróżbiarstwo". Mam sceptyczne nastawianie do "wróżbiarstwa" przez telefon, nie nazwałabym tych usług "wróżbiarstwem" ale właśnie poradami na podstawie astrologii, numerologii, oraz oczywiście daru i talentu doradcy.

Jeśli ktoś ma chwile zwątpienia i nie wie jak postąpić, nie wie co myśleć o danej sytuacji czy osobie, cierpi, źle się czuje, potrzebuje wsparcia, warto zamówić oddzwanianie. Natomiast też zdecydowanie lepiej zamówić oddzwanianie niż dzwonić bezpośrednio (wychodzi dużo drożej i łatwo można zapomnieć o mijanym czasie chcąc znać odpowiedzi na nasze pytania).

Na pewno nie są to czysto psychologiczne porady, gdyż psychologia nie opiera się na dawaniu porad - lecz na dotarciu czego my chcemy. Porady viversum to kwestia talentu i daru doradcy, tak uważam. Mnie się wszystko sprawdziło idealnie, i mądrze wykorzystałam porady Matheusa i Runista Arkadiusz to zdecydowanie wielki talent!
        • Gość: Aluett Re: runista Arkadiusz.. IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.09.13, 18:24
          Witam, ja tez korzystam od roku z porad Runisty Arkadiusza i moge powiedziec, ze wiele sie sprawdziło. Zawsze kiedy pytam o jakas osobe to naprawde celnie opisuje jej charakter i osobowosc, a takze to jak sie potoczy nasza znajomość. Raz pytałam o pewnego nowo poznanego mezczyzne i dowiedziałam sie ze nic z teog nie bedzie, ze bede rozczarowana nim z czasem. Nie chciałma w to wierzyc, bo miałam nadzieje na te znajomosc, wiec uznałam, że Arkadiusz sie myli. Napisałam do innego doradcy, który przedstawił mi te znajomosc w jak najlepszych kolorach. Z czasem jednak okazało się, ze to Runista Arkadiusz miał rację i wszystko co pisał o tym cżłowieku się sprawdziło.
    • Gość: jawel Re: runista Arkadiusz.. IP: *.13-2.cable.virginm.net 08.03.14, 23:47
      Witam , ja od ponad roku rozmawiam i pytam sie Pana Arkadiusza i musze przyznac ze 90% ma skutecznosc mysle ze to jest bardzo duzo , Ja sie pytam o wszystko (o ludziach , rozprawach sadowych , naprawa auta itp) i mysle ze na prawde warto a jesli chodzi o energie , podczepy , klatwy i wszystkie sprawy powiazane z energia to daje 1000% trafnosci odpowiedzi !!!
      Naprawde polecem !
    • Gość: gość Re: runista Arkadiusz.. IP: *.colo.transip.net 09.03.14, 10:39
      runista arkadiusz to oszust.
    • Gość: lusia Re: runista Arkadiusz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:36
      mogę Ci polecić wróżkę sarę, zajmuje się wrózbami ale też wykonuje rytuały. wiele mi pomogła. kontakt do niej kobietamag@interia.pl
      • Gość: królewna Re: runista Arkadiusz.. IP: 82.160.207.* 15.04.14, 16:51
        u mnie się nie sprawdziło, a dzwoniłam dośc długo na pocxątku wierzyłam, potem na szczęście otwarły mi się oczy .... na początku pan arkadiusz przepowiedział, że mój dostanie bardzo dobrą pracę o którą się starał ale go niestety nawet na rozmowę nie zaprosili ......... potem na początku 2014 roku powiedział mi że w ciągu 7 tygodni mój mąż złoży pozew rozwodowy, teraz mamy połowę kwietnia i nic takie nie miało miejsca .... nie polecam
    • agrentowy4321 Re: runista Arkadiusz.. 05.03.23, 04:56
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: runista Arkadiusz.. 25.04.23, 14:14
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka