Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 18:53 Witam, Jestem tu nowa, nie wiem o co chodzi, ale poszukuję sprawdzonej wróżki. Proszę napiszcie na kogo można się zdecydować. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 19:35 >"nie wiem o co chodzi" ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: WRÓŻBY IP: *.146.145.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 20:42 J tu szukasz takiej informacji gratuluje pomyslu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:50 A gdzie mam szukać? W końcu to tematyczne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:35 Gość portalu: Marta napisał(a): > A gdzie mam szukać? W końcu to tematyczne forum. To sie tylko tak wydaje. W rzeczywistosci to niezly cyrk pseudowrozek bioracych sie wiecznie za lby, udajacych wlasne zachwycone klientki i ogolnie robiacych taka wioche, ze az zeby bola patrzec. Tematyczne mowisz...no tak, tematem glownym sa bijatyki slowne i pogrozki, ktorymi tu zabawiaja sie panie uwazajace sie oficjalnie za wrozki. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 22:51 Rzoumiem, stąd to moje 'nie wiem o co chodzi' Czytałam dużo, zajżałam tu bo słyszałam, ze mozna tu znajeźć kogoś, ale jeśli tak nie jest to zmykam szukać w reallu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: WRÓŻBY IP: *.146.145.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 22:57 To bardzo dobry pomysl,w twoim miescie na pewno ktos jest taki ,tu znajdziesz samych cudotworcow i naiwnych placacych po( rekordzisci)nawet 5000zl za spelnienie marzen...Zlota rybka miala spelnic marzenie a wpedzila w dlugi...Zycze ci szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:29 dzieki za pomoc. Również życzę szczęścia i powodzenia. 5000 zł - za wróżbę?? Ja myślałem ze się w 300 zł zmieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WRÓŻBY IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 00:17 są i tacy którzy wezmą za wróżbe 30 zł.... :) tylko trzeba dobrze poszukac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: WRÓŻBY IP: *.147.224.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.10, 06:32 I w dodatku czytac ze zrozumieniem chyba ,ze tez jestes nowy i nie zrozumiales tego co chcialam p.Renacie powiedziec ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 08:23 Ja jestem w stanie zapłacić nawet 300 zł, jeśli udałoby mi się znaleźć dobrą wróżkę, stron w internecie jest mnóstwo, ale chyba niektóre to czysty biznes. Poszukam i w końcu znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
poczatkujaca_tarocistka Re: WRÓŻBY 26.05.10, 08:34 300 zl to naprawde duzo zgadzam sie z widzem , tu jest duzo wrozek , ktore sie gryza nawzajem z soba , pisza jako klijenci itp 300 zl to duze pieniadze , wisz znajdz jakas w realu , popytaj znajomych moze poleca jakas dobra ? nic nie odda osobistego spotkania , nie patrz na to iz cena jest duza u wrozki wyzsza polka nie oznacza ta jakosciowa popytaj , z polecenia jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
olivvvcia.c Re: WRÓŻBY 26.05.10, 09:51 Ewentualnie pogadaj z wróżkami on line. Przecież nie musisz od razu decydować się na wróżbę. Fajne wróżki to : Ewa Janson, Carmilla, Sevra i był jeszcze taki jeden wróż, ale nie pamiętam w tej chwili nicku :( nawet tu kilka razy pisał. Nie wiem, czy nie coś na "T". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WRÓŻBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 10:01 to prawie jak horoskopy gazetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WRÓŻBY IP: 82.146.238.* 26.05.10, 10:04 Wolę chyba spotkanie osobiste, ewentualnie rozmowę telefoniczną. Skorzystam z usług tw_tc. Napisze co i jak, jeśli wróżka tego nie zabroni. Dzięki za rady. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś