Dodaj do ulubionych

Dywinacja 1/37

12.06.24, 20:37
Pytanie: Jak rozwinie się moja sytuacja w związku z dzisiejszymi informacjami z wyników badań?

Odpowiedź: 1.2.4 / 37

Znajdę się w niebie ze swoją rodziną? ;)
A tak poważnie to nie odebrałam tej wróżby jakoś źle, lecz może się mylę. Ktoś pomoże w odczycie?
Obserwuj wątek
    • transwizje2 Re: Dywinacja 1/37 14.06.24, 11:50
      Rodzina może wesprzeć w każdy sposób.
      Można jeszcze dodać do siebie numery heksów, aby sprawdzić, czy odpowiedź jest na temat. 1+37 daje 38, Opozycję. Która w jakiś sposób trwa. Opozycja to wykluczenie, osamotnienie w tłumie, nieprzystawalność, ale też niezgoda na bieg spraw, na zdanie otoczenia itp. To już musisz sobie sama uzmysłowić jak jest.
      Dalsze dodawanie to 3+8=11. Te dodatkowe sumowania dopiero testuję, ale wydają mi się mieć związek z biegiem spraw, choć niekoniecznie. To trzeba sprawdzić. W każdym razie do motywów należy również osiągnięcie spokoju, choć 11 może się manifestować jako obojętność.
      No, i 1+1=2, Biorczość, bierność, poddanie się biegowi wydarzeń, czasem odnosi się do rzeczy odbywających się poza świadomością w ukryciu takim jak np, procesy trawienne w brzuchu, pora menstruacji, wzrost płodu w brzuchu czy jaju ptasim. Itd.
      W każdym razie, jak dobrze przemedytujesz pierwszy heks w obliczu swojej sytuacji i pytania to zapewne ukażą ci się nie brane pod uwagę świadomie aspekty dotyczące pytania, motywacji, sytuacji psychicznej, z czego łatwiej przyjdzie ci zrozumieć zawczasu ku czemu rzeczy biegną. ES
    • jasnygrom Re: Dywinacja 1/37 18.06.24, 11:34
      :)
      Esencja pyta: Jak rozwinie się moja sytuacja w związku z dzisiejszymi informacjami z wyników badań?
      Księga mówi: 1.2.4 / 37
      ----

|||||| 01.2 Smok pojawia się na łące.
      ||||:| 13.4 Wspina się na mury, ale nie atakuje. Szczęście.
      ||:|:| 37.0 Korzystna jest stałość kobiety.
      ----

Przypuszczalnie w wynikach wykryto jakiegoś smoka. Na szczęście nie atakuje, czyli nie jest tak groźny, jak wygląda. Bądź dobrej myśli.

trzymające kciuki i życzące zdrówka pozdro :)
      jasnygrom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka