lina29 10.03.04, 21:11 Kiedyś koleżnka zrobiła mój horoskop moja data to 29.09.1976 godz. 11:30 wyszło mi że mam ascendent w strzelcu wenus w skorpionie i coś nie tak z saturnem, ale nie wiem co CZy mógłbyś sieustosunkować tak pokrótce.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekinek01 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:09 Znam dobrze Lidzbark Warmiński, bo chodziłem tam do ogólniaka :) Słońce masz w Wadze – jesteś uprzejma, masz zdolność do współodczuwania i zmysł piękna. Szukasz miłego towarzystwa. Ascedent w Strzelcu – jesteś optymistką. Ambitnie wytyczasz sobie nowe cele. Jesteś towarzyska, kochasz przyrodę i sport. Oddajesz się chętnie przygodom. Księżyc w Strzelcu – łatwo przystosowujesz się. Szybko nawiązujesz kontakty. Masz różnorodność zainteresowań. Masz częste zmiany nastroju. Merkury w Pannie – twój pęd do wiedzy idzie w parze z dociekliwym i uporządkowanym myśleniem. Praca umysłowa staje się u ciebie rutyną. Wenus w Skorpionie – działasz silnie pociągająco na płeć przeciwną. Jesteś bardzo zmysłowa i zazdrosna. Mars w Wadze – usilnie zabiegasz o zachowanie wewnętrznej równowagi. Masz silne pragnienie uciech zmysłowych. Możesz eksperymentować w miłości. Medium Coeli w Wadze – nadajesz się do zawodów odwołujących się do doznań estetycznych bądź sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:12 To może mamy wspólnych znajomych, czy można zapytać kiedy skończyłeś liceum Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:21 Jestem o pięć lat starszy od ciebie, to chyba nie mamy. Ale mieliśmy chyba wspólnych nauczycieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:24 dzięki za odpowiedź, pozdrów Lidzbark jak tam będziesz dawno tam nie byłam, ale i nie mieszkam tam od dawna jeszcze raz dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:28 Ja też tam od dawna nie mieszkam :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Do Rekinka 10.03.04, 22:13 Ojejje ale jestem nie wychowana dzięki serdeczne super zgadza się:) Odpowiedz Link Zgłoś