Dodaj do ulubionych

Kto korzytstał z algiz9 ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 20:45
Jestem ciekawa opinii osób, które korzystały z usług algiz9.Trochę wątków dotyczących tej osoby poczytałam.Wciąż się zastanawiam.W rozmowie jest dosyć dziwny.Ale jak się sprawdzają jego wróżby?Może ktoś napisze na temat swojego doświadczenia z tym panem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 21:07
      Trzepie kase z ludzi tak jak i laguz i greg.
      Bardziej lepsza w tym byla lilka
      Skutecznosc u wszystkich zerowa
      • Gość: bibik Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 22:23
        Algiza nie polecam...

" Trzepie kase z ludzi tak jak i laguz i greg"-nie powiedziałabym ,że tak jest
        tj. że Laguz czy Greg trzepie kasę ...
    • paris-ienne Re: Kto korzytstał z algiz9 ? 02.07.10, 13:49
      Nie polecam, jego wrozby nie sprawdzaja sie, a na pytanie co sie
      dzieje- zwala wine na klienta
    • Gość: Algizjestbeznadzie Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:01
      Jest beznadziejny...
    • Gość: ja Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 10:41
      sam jesteś beznadziejny. tu na tym forum o nic nie mozna zapytać bo od razu lecą sępy
      • Gość: Algizjestbeznadzie Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 11:23
        Nie jestem beznadziejna. To jest moja opinia o nim, nic mi nie
        pomógł, zgarnoł kasę, obiecywał takie rzeczy, że miło było sluchać a
        nic sie nie stało. nie ma mocy, chwali się jednym uzdrowieniem (tego
        mu gratuluję, brawo!!!), ale to wszystko.
    • Gość: kiepski Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 11:57
      Stawialbym go na rowni z Laguzem w sensie skutecznosci, jednak Algiz jest
      bardziej stonowany, skutecznosc u obu ZERO
    • Gość: łi Re: Kto dal sie naciagnac algiz-owi 9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 09:58
      Nic nie potrafi!!!
      Tylko opowiada pieknie.
    • stokrotka030279 Re: TA, jasne, ściema. 12.07.10, 12:53
      najlepiej myśleć że wszyscy tu są kłamcy i ściemniacze:]
      • Gość: Jo Re: TA, jasne, ściema. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:08
        Bo są:D
    • leelay Re: TA, jasne, ściema. 12.07.10, 16:20
      zaraz bedzie ze Lilka jestem. Dajcie sobie spokój.
      • stokrotka030279 Re: TA, jasne, ściema. 12.07.10, 18:30
        leelay możliwe ze tak zaraz będzie:D hehe
        • Gość: gosc Re: TA, jasne, ściema. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 11:09
          Niestety skutecznosc Pana A jest rowna zeru, podobnie jak Pani Lila czasem i on
          sam ze soba pisuje, to bywa zarazliwe.
      • Gość: ja Re: TA, jasne, ściema. IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 22:31
        a ja mam wrażenie że jedna osoba pisze z tego samego konta;]
    • klaudynianka Re: Algiz- ściemniacz 13.02.11, 19:25
      Czy ten Algiz to ten sam facet co chce numer telefonu?
    • algiz76 Re: Kto korzytstał z algiz9 ? 13.02.11, 20:52
      To, co mi sie nie podobalo, to w jaki sposob ze mna rozmawial, troszke arogancki.
    • Gość: pp Re: Kto korzytstał z algiz9 ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 22:55
      czy można się z Tobą skontaktować:mail/gg/??? (zależy mi...)
    • Gość: Mimi Re: Proszę o kontakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 13:52
      Już raz wysłałem maila na podany wcześniej mail : oszukani.... i w ramach odpowiedzi dostałem czystą chamówę... Chętnie bym się z kimś podzielił swoimi niemiłymi doświadczeniami z algizem... ale już się pogubiłam kto tu jest kim :(
    • Gość: Gogo Re: Proszę o kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 09:24
      Jak tak można ludzi oszukiwać!! Dobrze, że ktoś nim się zajmuje!
    • Gość: gosc Re: Kto dal sie naciagnac algiz-owi 9 ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 19:37
      Mnie u niego nie wyszlo, widac latwy zarobek wybral Pan Slawek, ale wyleczyl mnie z glupoty, wszak zaplacilem mu za nic.
      Pewnie nie tylko ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka