ash_74 Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 13:58 Witam, czy wróci do mnie chłopak z którym się rozstałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:05 Ash_74: Powinien wrócić. Czeka Was jednak czas wielkiej pracy nad związkiem. Przygotuj grunt. Możliwy ślub w ciągu roku (runa Jera). Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: Wróżba 12.07.10, 14:11 Bardzo dziękuję za wróżbę :) Tak, jesli wróci będziemy musieli popracować ale wierzę, że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: Wróżba 12.07.10, 14:34 Chciałbym jeszcze tylko zapytać jak duże są szanse na jego powrót?Ten możliwy ślub dotyczy jego osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: Wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:37 Ash_74: Jak najbardziej dotyczy to Twojego byłego partnera. Pokazała się runa Gebo, gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: Wróżba 12.07.10, 15:40 Jeszcze raz bardzo dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.10, 14:07 Czy warto angażować się w związek na odległość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:21 tak, możesz się zaangażować. Wszystko jest na dobrej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.10, 14:26 A czy runy pokazały pod jakim względem osoba która mi się podaoba nie będzie dobrym partnerem dla mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:32 Viki, zadaj proszę jeszcze raz konkretne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.10, 14:35 Pod jakim względem osoba która mi się podoba nie będzie dla mnie odpowiednim partnerem ?. A czy w ogóle ta osoba darzy mnie sympatią i widziałaby we mnie partnera na przyszłe życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 14:39 Czy z Anna bedziemy kiedys malzenstwem. Maciej 5.07.1973 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:30 Maciej, Data urodzenia nie jest mi potrzebna, to tak na przyszłość:) Możecie być małżeństwem. Mam pytanie, czy nie ignorujesz pewnych informacji o związku? Musicie więcej rozmawiać. Nazywajcie swoje uczucie i obway po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 15:35 Wiem, ze mimi iz krotko sie znamy ona rozmawia o problemach z moja mama. Wzszlo na to, ze obawz ma i jedna i druga strona... Czy grozi nam rozstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:42 Mati: Grozi Wam rozstanie, bo ktoś w waszym związku jest emocjonalnie zablokowany. I znów pokazały sie opóźnienia. Musisz wprowadzić ruch w ten związek, grozi Wam stagnacja, która nie sprzyja rozkwitowi miłości. Związek może okazać sie destrukcyjny jeśli pozostaniecie w miejscu. Do roboty:)) - wycieczka, rower, rolki, kawa, kino etc... Nie bój się ruszyć z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 15:56 cz runy pokazuja kto jest emocjonalnie zablokowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:01 Mati, raczej Twoja dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 17:02 Dobrze to jeszcze ostatnie pytanie. Czyli jesli dogadamy sie pod wzgledem naszych <obaw> to zalozymy razem rodzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:08 A czy żona wniesie pozew o rozwod ? Jeżeli się rozwiodę mam szansę na zbudowanie nowego szczęśliwego związku z kimś innym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:14 Patryku, Twoja żona tak szybko nie wniesie pozwu o rozwód. Runy pokazały, że będzie chciała z Tobą bardzo usilnie rozmawiać. Ułożysz sobie życie z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:09 Mati, runa Nauthiz nie wróży dobrego małżeństwa. To tylko wróżba, pamiętaj o.k.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 17:14 Moze jestem upierdliwy, ale malzenstwo bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:16 Mati, według run nie dojdzie do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 12.07.10, 17:24 Ona tak zadecyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:39 Mati, runy pokazały, że to Ty zdecydujesz o tym, bo nie będziesz czul się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:27 Runy pokazują konieczność separacji. Sepracji od osób bądz starych przyzwyczajeń. Tak darzy Cię sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.mofnet.gov.pl 12.07.10, 14:40 Czy mój partner jest ze mną dlatego, że mnie kocha czy dlatego, że jest w jakiś sposób odemnie uzależniony i przyzwyczajony do mnie ? Może boi się, że nie spotka kogoś innego na swojej drodze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:47 Gapa ze mnie :) Dziękuję Panu bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:34 Stella, Czujesz się samotna? W rozwoju waszego związku czekają Was opóźnienia. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Uważaj na fałszywych przyjaciół. Ty lub ktoś z Twojego otoczenia jest chorobliwie zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:50 Tak czuję sie samotna. A co najgorsze niedoceniona w związku. Czy tak jest, czy po prostu czegoś nie widzę i w zupełności wszystko wygląda inaczej. A jeżeli chodzi o zazdrosna osobę z otoczenia jest to mężczyzna czy kobieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:59 Stella, To zdecydowanie facet, dosyć wojowniczo nastawiony, trochę agresywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:02 Dziękuję Pani za poświęcony czas i wskazowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:05 Stella, jestem facetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:09 Upss, przepraszam, ale i tak dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:00 Podoba mi sie jeden męzczyzna, powiedziałam mu o tym.Rozmawialismy ze sobą.Powiedzial, że zadzwoni ale tego nie zrobił. Tak więc czy zadzwoni do mnie jeszcze i kiedy ? Czy przestraszyl się mnie i unika kontaktu dlatego nie dzwoni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:03 Pati, nie widzę takiego kontaktu. Oszczędzaj energię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:11 A czy runy pokazały co jest przyczyną braku kontaktu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:18 Zadam Ci dziwne pytanie, Czy on kogoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:20 Przepraszam, czy pytanie: Czy on ma kogoś skierowane jest do mnie? bo niestety ale nie wiem czy tak jest rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:30 Tak Pati, bo wyszło jakby on był w szczęśliwym związku z kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:32 Ma żonę ale nie układa im sie. Jakiś czas temu wyprowadził się z domu, myśli o sprzedaży domu i spodziewa się, że żona wniesie pozew o rozwód. Czyżby było inaczej i dlatego nie dzwoni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:37 Pati, runy znów pokazały, że jest on w silnym związku, gdzie jest przywiązanie do rodziny i silne seksualne pożądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ever Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 195.205.137.* 12.07.10, 15:39 Czy były odezwie się jeszcze do mnie. Co prawda wolałabym, żeby nie, ale mam dziwne przeczucia... Chodzi mi czasem po głowie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:48 Ever: Lepiej żeby się do Ciebie nie odzywał. To zły człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ever Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 195.205.137.* 12.07.10, 15:52 Dziękuję za odpowiedź!:) Czy Ty oby na pewno jesteś początkujący?:). Pozdrawiam chłodno;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 12:38 Czy bede w związku z Tomaszem 17-07-\1980 ja Alicja 24-02-1982?? Pozdrawiam Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:14 Czy kiedyś będę miala własne dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:19 Marta, tak będziesz miała. Bądz bardziej otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:36 Czy mam szansę na szczęśliwe malżeństwo. Z żoną mi się nie uklada, czy coś się zmieni i kiedy na lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:46 Andrzeju, Macie szansę na szczęscie, ale pod warunkiem otwarcia sie na siebie. Chyba nie rozmawiacie ze sobą za częśto? Jeśli tak to zacznijcie. Podobnie jak wcześniej pisałem, musisz się otworzyć, zacząć spędzać wspólnie czas i przede wszystkim jasno nazywać rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:47 Myślę o rozwodzie. Czy to jest dobre posunięcie, czy jednak powinnam poczekać i przetrwać ciężkie chwile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:52 Gonia, jesteś kolejną osobą, która ma trudności w porozumiewaniu się z partnerem. Zacznijcie rozmawiać ze sobą, zaproś go do kina lub restauracji. ROZMOWA!!! i Jasno sprecyzowane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:51 Od trzech miesięcy szukam mieszkania celem zakupu ale nie mogę znaleźć nic odpowiedzniego. Kiedy jest szansa, że znajdę coś odpowiedniego,w rozsądnej cenie i kupię mieszkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:55 Martyno, Narazie nie widzę takiej możliwości. jeśli chcesz dopytać zadaj bardziej precyzyjne pytanie np czy w ciągu 6 miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:16 Czy do 3 miesięcy kupię mieszkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:20 Martyna, powinnaś kupić mieszkanie. Chociaż runy pokazały, że teraz już powinna nadarzyć się okazja, w której będziesz musiała podjąć męską decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:28 Już jedna okazja mi uciekła bo za długo się zastanawiałam, przynajmniej tak mi się wydaje, że to była dobra okazja. A niedługo to może oznaczać w przeciągu kilku najbliższych tygodni ? A czy runy pokazaly, że będzie to nowe mieszkanie od dewelopera czy używane z rynku wtórnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:47 Będzie to raczej nowe mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:52 Dziękuję za wróżbę.Dam znać czy sie sprawdziła.Pozdrawiam i zyczę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:55 Żona wyrzuciła mnie z domu.Czy jest szansa, że się pogodzimy,czy to już koniec i rozpad małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:01 Patryku, niestety nie widzę szansy na pogodzenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:14 Podoba mi się inna kobieta, która jest w zwiąku i jak mi powiedziala jest w nieszczęśliwym związku, zresztą podobnie tak jak ja. Czy jest szansa między nami, że stworzymy dobry i szczęśliwy związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:18 Tadeusz, Runy pokazały, że wpadniesz z deszczu pod rynnę (Uruz w pozycji odwróconej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:21 Mam 2 córki i męża z ktorym nie żyję od kilku tygodni. Od jakiegoś czasu (raczej tego dłuższego czasu) nie potrafimy ze sobą rozmawiać. Wyprowadził się odemnie bo mu kazałam. Czasami żaluję swojej decyzji chodź juz nie widzę dla nas przyszłości. Czy powinnam pozwolić mu wrócić ze względu na córki i czy mamy jeszcze szansę jako małżeństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:32 Agnieszko, runy pokazały, że z całą swoją mocą powinnaś walczyć o to małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_cytrynka Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 17:40 Witam, Jeśli można, to i ja poproszę o wróżbę ;-) Czy stworze kiedyś szczęśliwą rodzinę? Czy w moim związku z Piotrem odnajdę szczęście, czy on mnie wreszcie doceni i obdarzy mocnym uczuciem? No i z bardziej przyziemnych, czy znajdę w najbliższym roku pracę (zmiana), która będzie satysfakcjonująca mnie pod względem finansowym i mentalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 22:33 słodka_cytrynka: Z piotrem wszystko powinno się ułożyć. Z pracą może być gorzej, powinnaś bardziej intensywnie jej szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:24 Czy to oznacza, że ta kobieta nie jest dla mnie odpowiednia ? Razem nam się świetnie rozmawia a to jest bardzo ważne w związku ? Jest jedyną dziewczyną z którą mam tak dobry kontakt. Potrafimy rozmawiać godzinami i nie kończą nam sie tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:44 Tadeuszu, zapytałem run jeszcze raz. Pokazało się pójście do przodu, ale również wielka odpowiedzialność. Jesteś bardzo silnym czlowiekiem. Masz mnóstwo nieokiełznanej siły życiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 18:33 Witam, prosze o powiedzenie co runy pokazuja w sprawie mojej sprawie sercowej i finasowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:50 Witam.Chciałbym zapytac mo moją karierę zawodową.Za 4 lata konczy mi się kontrakt w pracy. Czy przedlużą mi go na następny okres czy będę musiał szukać innej pracy, ponieważ kontrakt nie zostanie przedlużony ?. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POczątki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:57 Andrzeju, widzę duży konflikt w pracy, manię wielkości i nadużywanie stanowiska. Zastanów się sam, czy chcesz tam pracować, jeśli to o czym piszę się wydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:01 A z czym ten konflikt jest związany ? Kiedy jest wszystko wporządku to mogłbym tam pracować ale gdy się wszystko wali to nie jest przyjemnie. Ale mimo to zastanawiam się czy warto się starać i czy przedłużą mi kontrakt, po mimo atmosfery jaka tam panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:55 Czy jest w najbliższym (czyli do 1 roku począwszy od dzis) czasie szansa dla mnie na awans w pracy i podwyżkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:00 tak dostaniesz awans. Co pokazały runy - bardzo lubisz swoją pracę, panują tam bardzo fajne, partnerskie stosunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:05 Tak to prawda lubię swoja pracę i staram się żyć z każdym w zgodzie. Też jest prawdą że panują tam dobre stosunki partnerskie. Wkładam cale swoje serce w pracę i chciałabym aby ktoś to docenił. Dziekuję za wrożbę, jestem pełna nadziei, że się sprawdzi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:08 Czy w tym tygodniu zadzwoni do mnie Grzesiu ? nie mogę się doczekać jego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:18 Nie zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:58 Chciałabym założyć własną dzialalność gospodarczą w postaci biura rachunkowego. Czy jeżeli je otworzę to będzie dobrze prosperowało i przynosiło dochody czy będę miała dużo klientów ?, czy raczej powinnam pomyśleć o innej branży działalności gospodarczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:09 Maju, możesz śmialo otwierać własny biznes. Runy pokazały swiatny układ dla Twojego przedsięwzięcia. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 94.254.167.* 12.07.10, 18:00 Czy w ciągu tygodnia - dwóch, Artur się odezwie - zaproponuje spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:13 Joanno, Artur się nie odezwie, on się czegoś boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:22 Joasiu, To trudne pytanie. Boi się związku, otwacia na Ciebie, wspólnej przyszłości. Porozmawiaj z nim proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.83.* 12.07.10, 19:05 Czy mogę prosić o radę? Porozmawiam z nim! Ale jak postępować, co robić aby on się otworzył - chciał związku - wspólnej przyszłości? Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:15 Joasiu włóż więcej woli i wysiłku. Musisz silniej stąpać po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.83.* 12.07.10, 19:52 Proszę Pana, czy się uda? Będziemy razem - związek? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 20:10 Joasiu - uda się tylko miej odwagę działać. Jeśli pozostaniesz wierna swoim ideom to wszystko Ci się uda, na kazdej płaszczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.83.* 12.07.10, 20:14 Dziękuję PIĘKNIE! ;) Poczekam 2-3 dni i biorę się do roboty!!! Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 20:17 przepraszam że sie narzucam ale to co Pan napisał nie daje mi spokoju -chodzi o tą ciąże czy to ja w niej będe , czy może mój były partner bedzie miał dziecko , o co konkretnie chodzi , może mógłby Pan uchhylic rabek tajemnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 20:27 Moniko, pytałem o Ciebie, więc Ty możesz być w ciąży w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 20:33 bardzo dziekuję za ostrzeżenie hahah , bowiem wiecej dzieci nie planuje...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:23 to jeszcze zapytam jesli mogę :) -kiedy wyjdę za mąż ? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:38 Sylwio, nie widzę małżeństwa do roku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 18:43 pytam ponownie bo widze że może Pan nie zauważył mojego pyt. - jak beda wyglądały relacje miedzy mną a mężczyzną urodzonym 11.07.1962 ja 02.02.1972 z góry dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:43 tak tak bo tyle tych przygotowań:) chciałam sie zapytac kiedy może byc, źle ujełam pytanie, może zapytam za ile lat? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:51 Sylwio maksymalnie dwa lata:) Daj znać po ślubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:14 ojej:) bo wie Pan tak sie zastanawiałam czy urodzę po ślubie czy przed,a znając mojego chłopaka on będzie chciał wziąśc ślub a ja nie bo u mnie wesele ma byc huczne wiec trzeba bedzie uwazac z ciążą:) wiec ja bym wolała wziąść ślub jak dzidzi przyjdzie na swiat a on najpierw ślub (pytałam go nawet to tak mi powiedział) a z tym wszystkim to taka ciekawa jestem bo my jestesmy 3,5 roku a wiem ze i tak bedziemy razem i tak , tyle ze on przez swoja prace ma mało czasu:( i stąd to moje pytanko z ciekawosci :) Dziękuję bardzo Panu :) bardzo chętnie dam znac ale jak to bedzie za dwa lata to jak ja Panu dam znac skoro to tyle czasu i może Pana juz tu nie byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:21 Muszę sobie tu maila założyć, to wtedy mi napiszesz ok? Ja już pisałem, że przygladam się temu forum długi czas i pamietam wiele wróżek z tego forum, których już nie ma tu. Dlaczego ich nie ma? Bo wykorzystywały ludzi - nie można napisać komuś, że coś będzie na bank, na 100%. Można podopowiedzieć co pokazują karty, ale każdy jest kowalem swojego losu. Runy nie zawsze pokazują przyszłość, one często pokazują co jest teraz i co musimy zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:25 Sylwio, runy pokazały, że urodzisz przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 19:32 I już założyłem konto. -- Sami kierujemy swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 19:40 no to fajnie że jest Pan osiągalny @ - witamy na forum )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:48 To pewnie to bedzie cywilny ;) bo ja musze na slubie swoim wyglądac przepięknie a z brzuchem nie wezme bo bedzie za ciezko , ja lubie na spokojnie a nie na szybko :) ale miło mi usłyszec taką wróżbę od Pana bardzo dziękuję :) Wszystkiego dobrego ! dziękuję serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.chello.pl 12.07.10, 18:15 Witam. Chciałam zapytac o siostrę. Ma kochającego męża, fajnie się dogadują, ale brakuje im "drobiazgu" w postaci własnego mieszkania:( przez co siostra nie chce miec dziecka, a latka lecą. Czy uda im się w ciągu roku zdobyc pieniądze na własne cztery kąty? Z góry dziękuję za Pana czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:20 Maju, Siostrze uda się zdobyć pieniądze na mieszkanie. Musi być bardziej otwarta na propozycje męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 18:22 czy poprawią sie moje relacje z mężczyzną ur. 11.07.1962 rok , ja 02.02.1972 rok z góry dziekuję za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:46 Moniko, Widzę zamrożenie waszych stosunków, stagnację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 18:50 dziekuje bardzo za odp - czy jest szansa że to ulegnie zmianie na lepsze , jak można to zmienić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początek Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:55 Moniko, runy pokazały, że musisz być skupiona i cierpliwa. Nie mozesz działać na oślep. Co ciekawe pokazały teraz ciążę. Czy przeszłość nie odbija się na Twojej teraźniejszości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.10, 19:02 tak - przeszłość jak najbardziej sie odbija i dlatego jestem tym zmęczona i pragne aby sie to wreszcie skonczyło , abyśmy znów byli rodziną , co do ciąży ja w niej nie jestem o ile chodzi o teraźniejszośc , chyba że to przeszłość, teraz mam jeszcze większa zagadkę ale bardzo dziekuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 18:34 Witam, prosze o powiedzenie co runy pokazuja w sprawie mojej sprawie sercowej i finasowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:50 master-corrector: W sprawach miłosnych widzę zamrożenie, stagnację. Sprawy finansowe też moga nie iść w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 19:05 Ale " to tylko wrozna, sami kierujemy swoim zyciem " ;) czyli jeden drobny ruch w inna strone i juz wszystko moze sie zmnienic na inne - przeciwienstwo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Początki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:09 Dokładnie!! Master, masz tu 100% racji - jeśli runy pokazały u Ciebie zamrożenie stosunków z partnerem (Isa) to nic innego jak ruszyć do przodu i je odmrozić. A Ty już dobrze wiesz jak to zrobić, prawda? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 19:11 No i została jeszcze kwestia kasy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 19:13 master-corrector napisał: > No i została jeszcze kwestia kasy ;)))) Sorry uciekło mi, ktora to rowniez mozna zmienic ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.83.* 12.07.10, 19:14 Czy mogę prosić o radę? Porozmawiam z nim! Ale jak postępować, co robić aby on się otworzył - chciał związku - wspólnej przyszłości? Dziękuję! Ps.powtórzyłam pyt.,bo nie wiem czy Pan je zauważył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.bialystok.vectranet.pl 12.07.10, 21:26 Kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna z którym stworzę trwały i stabilny związek? Jeśli mozna to chciałabym się zapytać w imieniu mojej przyjaciólki Marty - kiedy w jej zyciu pojawi sie mężczyzna za którego wyjdzie za mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 22:48 Agnieszko w przeciągu najbliższego roku nie widziałem u Ciebie szansy na stały związek. Boisz się czegoś w związkach, zostałaś skrzywdzona? Twoja koleżanka ma większe szanse, ale musi o to ostro zawalczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 21:56 Poznałam męzczyznę który przypadl mi do gustu i jak mi sie wydaje to wzajemnie. Mamy wspólne zainteresowania i potrzeby. Wydawało bysię, że między nami coś zaiskrzyło. Przez kilka dni co dziennie ze soba rozmawialiśmy, aż tu nagle cisza. Coś się stało, skończyły sie nasze rozmowy nie odpowiada na moje sms-y, nie dzwoni. Miło było rano i wieczorem usłyszeć jego głos, na sercu robiło się od razu cieplej. Co się stało, dlaczego on milczy, czy to juz jest koniec naszej bliskiej znajomości, nie zadzwoni do mnie na dzien dobry ani na dobranoc, nie spotkamy się już więcej?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: WRÓŻBA Z RUN-wróżba nie trafiona IP: *.mofnet.gov.pl 13.07.10, 13:47 Wróżba się nie sprawdziła. Unikał kontaktu, nie dzwonił, wróżba pokazała cyt.:"raczej koniec związku", ale okazało się inaczej. Dzisiaj sam zadzwonił, rozmawialiśmy, wszystko zmierza ku dobremu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN-wróżba nie trafiona 13.07.10, 15:46 Smutna, wróżba ma to do siebie, że jest WRÓŻBĄ. Pisałem już o tym kilka razy. Dziękuję Ci za wiadomość dotyczącą sprawdzalności i teraz życzę Ci wszystkiego dobrego. Możesz na waszym wspólnym zdjeciu, z tyłu namalować czerwonym mazakiem runę GEBO. Napewno pomoże. Pozdrawiam serdecznie, no chyba już nie Smutną :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: WRÓŻBA Z RUN 12.07.10, 23:14 Witam. Chciałam się tylko przypomnieć, miałeś napisać do mnie na priv. Pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.180.* 12.07.10, 23:27 Wpadł mi super pomysł, aby spędzić razem naprawdę szalony weekend (mam już nawet plan - dzisiaj jest lepszy niż parę dni temu). Wspomniałam jemu o tym w zeszłym tyg, nie powiedział NIE (zależy czy będzie na miejscu). Czy uda mi się go przekonać? Czy spędzimy go razem? Pozdrawiam serdecznie :) i życzę spokojnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 00:13 Joasiu, sprawdzałem i chyba nie uda Ci się spędzić tego weekendu razem. Oczywiście jak się uprzesz, to cały wszechświat Ci pomoże. Poczytaj trochę o Prawie Przyciągania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 109.243.130.* 13.07.10, 00:26 Czy w najblizszym czasie stworze jakis powazniejszy zwiazek i kto to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 08:43 Alexa, widać związek, spotka Cię nagroda za to co przeszłas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 109.243.208.* 13.07.10, 09:02 serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwoscia wyczekuje tej nagrody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 91.198.179.* 13.07.10, 08:34 Czyli mam rozumieć, że jeśli ja nie "powalczę" o NAS to on nie zacznie sam działać? (o przyszłość pytam) Pisze Pan "chyba" Nieeee no chociaż kolację musi ze mną zjeść!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 08:41 Joasiu, runy wyraźnie wskazują, że jeśli bedziesz walczyć to 'zbierzesz plony'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 91.198.179.* 13.07.10, 09:03 Nawet Pan nie wie jaka jestem wdzięczna za te wskazówki. Jestem trochę w kropce - nigdy o nikogo nie musiałam walczyć, zawsze było dowrotnie :) Proszę mi tylko jeszcze powiedzieć, odczekać parę dni czy od dzisiaj kuć żelazo póki gorące? Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 195.205.137.* 13.07.10, 09:18 Czy w ciągu 2 lat wyjdę za mąż? /podobno nie ma głupich pytań:P/ Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 09:34 Eve, jasne, że nie ma głupich pytań. Ludzie pytają mnie nawet o numery toto-lotka :D Jak najbardziej do dwoch lat ślub będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 195.205.137.* 13.07.10, 10:12 Fajnie;-)! Dziękuję za odpowiedź!Pozdrawiam Pana serdecznie:-).Ps.O numery toto-lotka też, hehe, mają ludzie fantazję:P. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 09:23 Pojawiam się ponownie :) Napisał Pan wczoraj że mój byly chłopak powinien do mnie wrócić i że możliwy jest ślub (runa Gebo). On ma się ze mną skontaktowac pod koniec tego miesiąca w sprawie części swoich rzeczy, które nadal są u mnie. Powiedzieliśmy sobie w złości mnóstwo przykrych słów, czego bardzo żałuję. Nigdy jednak nie chodziło o zdradę tylko problemy z komunikacją. Teraz czy powinnam czekać spokojnie na jego powrót i na jego pierwszy krok? Przeczucie mówi mi że powinnam cierpliwie czekać a co pokazują runy? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 09:35 Ash - powinnaś poczekać na jego pierwszy krok. Szanuj swoją energie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 91.198.179.* 13.07.10, 10:17 Ostatnie pytanie i uciekam :) bo jeszcze chwila i sam mnie Pan popędzi :) Czy w trakcie rozmowy, którą Pan sam zasugerował żeby z nim przeprowadzić, mam byc szczera, prawdziwa? Otwarcie powiedzieć jemu co czuję i że mi zależy? Pytam ponieważ nie chcę go wystraszyć czy zrazić. Jak ją przeprowadzić aby on też się choć trochę otworzył - zbliżył? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 22:21 Joasiu powinnaś być szczera, ale runy pokazazały, że nie powinnaś się 'gorączkowac'. Więc spokojna, szczera, zrównoważona rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 91.198.179.* 14.07.10, 09:13 Pięknie dziekuję! Czyli na spokojnie :) bez pośpiechu :) w sumie mam czas :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.171.108.178.static.crowley.pl 13.07.10, 10:25 Mam pytanie 3 miesiace temu stracilem prace 30-10-1961 Mariusz czy znajde w najblizszym czasie prace? Jak to niepowodzenia chodza parami - ochlodzily sie miedzy mna a moja partnerka uczucia 11-11-1972 Agnieszka. Czy mamy sznase na rodzine i dziecko Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:36 Własnie dowiedziałam się że sklep w którym pracuję niedługo się zamknie, jestem z tego powodu bardzo smutna ponieważ to moja nowa praca a już dowiaduję się że firma chce go zamknąć, proszę Pana czy to prawda i będę musiała szukac nowej pracy? i jeśli okażę się to prawdą jak to dalej będzie ze mną czy znajdę pracę z której będę zadowolona? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 22:31 Sylwio znajdziesz dobrą pracę, w której będziesz bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś