Dodaj do ulubionych

powroze z kart anielskich i klasycznych

IP: *.centertel.pl 31.07.10, 00:14
Powroze paru osobom za darmo .. Wroze znjomym i nadal sie ucze .. Pamietaj
traktuj wrozbe jako pomoc nie jako wyrocznie , karty nie wyrokuja lecz
wskazuja drage na ktorej my decydujemy ..
Moga byc opoznienia w odpowiedzi potrzebuje czasu n rozlozenie kart ..
Podaj tylko imie oraz date urodzenia
Pozdrawiam serdecznie ..
Hurrikana

Obserwuj wątek
    • Gość: Ł Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.146.232.154.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 00:27
      Czy w sierpniu znajde nowa prace (obecnie pracuje ,ale szukam czegos innego ,lepszego,stabilnego i z umowa o prace),jesli nie w sierpniu to kiedy bardzo prosze i bardzo dziekuje za poswiecony czas Łukasz 28-09.1989 z kart pewnie nie wyczyta pani ,w jakim sektorze ewentualnie szukac a szukam b.aktywnie i bez skutecznie ,jak to wyglada w kartach ,prosze o odp.
      • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 00:54
        Witam Lukaszu .. Karty mowia ze znajdziesz to czego szukasz ,ale takze daja ci
        wskazowke , zebys przemyslal co najwiecej mogloby dac ci radosci w twojej
        przyszlej pracy gdyz nie jestes calkowicie pewien co chcialbys robic .
        pytasz w jakim sektorze moje karty niestety dokladnie nie pokazuja , Nie wiem
        czy zajmujesz sie ezoteryka ale widze to duzy potencial energetyczny ,zadbaj o to
        .. Czas w ktorym zmienisz prace w cigu 3 miesiecy ..
        Powodzenia
        HURRIKANA
        • Gość: Ł Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.146.20.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 10:26

> Witam Lukaszu .. Karty mowia ze znajdziesz to czego szukasz ,ale takze daja ci
          > wskazowke , zebys przemyslal co najwiecej mogloby dac ci radosci w twojej
          > przyszlej pracy gdyz nie jestes calkowicie pewien co chcialbys robic .
          > pytasz w jakim sektorze moje karty niestety dokladnie nie pokazuja , Nie wiem
          > czy zajmujesz sie ezoteryka ale widze to duzy potencial energetyczny ,zadbaj o
          > to
          > .. Czas w ktorym zmienisz prace w cigu 3 miesiecy ..
          > Powodzenia
          > HURRIKANA
          Nie nie myslalem o tym i nie mam zielonego pojecia na ten temat faktycznie nie
          mam sprecyzowanych planow bo szukam pracy dla pieniedzy i jest mi wszystko jedno
          co bede robil byle nie to co teraz (harówka za małe pieniadze)czyli dopiero w
          listopadzie znajde prace wysyłam po 5 cv dziennie skonczylem szkole i studiuje
          zaocznie .dziekuje bardzo za odp pozdrawiam łukasz
          • hurrikana Do Lukasza 02.08.10, 02:45
            Lukaszu potencial energetyczny nie zawsze musi oznaczac jakis predyspozycji do
            ezoteryki , ale masz ten potencial dlatego spytalam ..
            Do 3 miesiecy nie oznacza za 3 miesiace , ale karty daja porade zebys
            sprecyzowal co by Ci dalo radosc i w tej dziedzinie najlepiej szukac i
            znajdziesz ale pierwsze musisz wiedziec , W innym razie mozesz miec nie tylko
            problem ze znalezieniem pracy ale mozesz ja znalezc lecz nie da Ci stysfakcji
            takze finansowej .. karty dokladnie pokazly ze nadal nie wiesz co chcialbys
            robic ,, poswiec temu troche czasu, i szukaj w tych dziedzinach gdzie czulbys
            sie dobrze , przemysl to abys mial sukcess ktorego bardzo Ci zycze ..i trzymam
            kciuki
    • Gość: ja Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.direct-adsl.nl 31.07.10, 01:05
      Czy znajde szybko dobra prace-Ola 22-01-1964
      serdecznie pozdrawiam :)
      • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 01:18
        Doroga Olu .. karty mowia ze po pewnych przemianach w twoim zyciu nadchodzi czas
        nowego projektu , nawet jesli w tej chwili mozesz tego nie czuc ,I nie jest
        latwo znajdziesz to czego szukasz , Karty moje nie wyznaczaja czasu ,ale pokzuja
        terazniejszosc mowia ze twoje pragnienie nie tylko pracy spelni sie , tak wiec
        zapewne w szybkim czasie .
        Zycze powodzenia i trwaj przy swoich zamiarach .. a one sie spelnia ..
        HURRIKANA
        • Gość: ja Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.direct-adsl.nl 31.07.10, 01:25
          jeszcze raz pozdrawiam , zycze spokojnej nocy i milych snow :)
    • Gość: Justyna87sss Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.10, 07:19
      czy zwiazek z Jakubem bedzie w przyszłości szczesliwy?

Justyna 14 04 1987
      Jakub 04 03 1988

pzdr Justyna

• Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 23:05
        Witaj Justyno ..
        Wyglada na to ze twoj zwiazek z Jakubem jest troche jak morze lub tez jesli
        wolisz ocean , Czujesz sie bardzo dobrze , relaxujesz sie , lecz ocean czasami
        nie jest taki spokojny i przyjazny , masz troski zwiazne z przyszloscia z
        Jakubem , chcialabys ale jest cos w glebi duszy co troche cie nie pokoi , ..
        pozwol sobie na odprezenie moze byc nad morzem lub jak pisalam oceanem ,zrelaxuj
        sie i pozwol odplynac wszystkim troskom zwiazanym z Jakubem a wszystko sie ulozy
        i napewno bedziecie szczesliwi :-)
        Pozdrawiam
        Hurrikana
        • Gość: Justyna87sss Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 06:03
          dziękuje bardzo za wróżbę ;) właśnie tak się czuje:)
          pozdrawiam Justyna
    • wrozkabonita Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 31.07.10, 10:43
      Dlaczego od 7 lat nie udal mi sie zaden związek. Co mi doradza mi sprawach
      uczuciowych, kiedy nadejdzie Ten mezczyzna,jaki bedzie, wskazowki - cokolwiek

Agata 17.04.1983
      • Gość: a-n-e-t-a Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 22:12
        Dlaczego ciągle sama?Kiedy znajdę wreszcie mężczyznę?Czy samotnosc mi jest
        pisana-ja długo to bedzie trwac, zaczynam miec juz dosyc tego wszystkiego.
        Aneta-4.06.1979r.
        • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 23:26
          Witam Aneto ...
          Postwilam karty anielskie dlatego ze daja troszke wgladu w twoja sytuacje ...
          Karty mowia ze trzeba dokonac pewnych zmian ktory kurczowo sie trzymasz , Anetko
          uwolnij sie od mysli ze jakis moze pech przesladuje cie , ze bardzo chcesz miec
          ta druga polowe a nie mozesz jej spotkac , To nie pech to energia ktora
          kumulujesz przez swoj niespelniona potrzebe blokuje i odcina ciebie od spotkania
          osoby w twoim zyciu , Postaraj sie aby twoimi sprawami pokierowaly sily wyzsze
          ,Przemysl sobie kogo i jakiego mezczyzne chcialabys poznac jako partnera
          .Trzymaj jego wyobrazenie w pamieci i mysl o tym z radoscia . Rozgladaj sie za
          miloscia , ale poddaj sie temu i uwolnij od uczucia kontroli .. I nie martw sie
          tym w jaki sposob bedzie spelnione twoje pragnienie .. Jesli tak postapisz a mam
          nadzieje ze rozumiesz co karty Tobie sugeruja do konca tego roku Spotkasz jego :-)
          Pozdrawiam Ciebie i z calego serca zycze sukcesu ...
          Hurrikana
      • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 22:52
        Droga Agato ..
        Tutaj nie kart potrzeba , prosze nie licz na 100% ze karty odpowiedza na to
        pytanie i bedzie to w 100 procentach .. dlaczego tak pisze.. dlatego ze takze
        jestem zwyklym czlowiekiem z problemami , i takze pytalam wrozek dlaczego nie
        uklada mi sie tak jak bym chciala ..
        Po pierwsze jest cos co musisz przerobic , cos co musisz zmienic , moze to byc
        twoja niepewnosc o partnera , lub tez nadal nie wiesz jakiego partnera bys
        chciala , jego zachownie , status , obowizki , uczucie , nie zawsze dostajemy to
        co chcemy dlatego ze musimy odrobic swoje lekcje a takze wiedziec o jakiego
        partner chcemy ,
        Stawiam karty znjomym pomagam jak tylko moge , zawsze i wszedzie ,, ale sama
        odrabiam lekcje w swoim zyciu , Tak jak ty czekalam dlugo na tego jednego mozna
        powiedziec bardzo dlugo , ale w tym czasie nauczylam sie czegos co mi teraz w
        tym zwiazku bardzo pomaga a mam juz swoje latka :-) ..mysle ze wiessz o czym
        mowie ..Jesli tyczy sie kart , postawilam karty anielskie czy w ciagu roku czasu
        spotkasz swoja polowke , karty jasno okreslaja cos co powinns spelnic ..Po
        pierwsze przebaczyc komus kto cie zranil ( bardzo wazne ) ,zapomniec o tym i
        skupic sie na przyszlosci i terazniejszosci ,dostrzegaj w ludziach to co dobre
        ,nie mysl o obawach lecz o pragnieniu ,kiedy koncentrujesz sie na milosci
        zniknie wszystko co nia nie jest ... a znajdziesz to czego szukasz Agato ..
        ....
        jeno wiecej zdanie odemnie
        Agatko jest taka dobra ksiazka , ktora bardzo mi pomogla zrozumiec cos i takze
        inaczej postepowc z facetami , jesli chcesz to podaj maila a ja wysle ci tytul i
        autora , tutaj niestety nie chce gdyz bylaby to reklama ..
        • Gość: gosc Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.146.52.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 23:27
          Droga Hurrikano napracowalas sie a ta cwaniara cie oszukala nie wiem czy wiesz
          ona oglasza sie jako wrozka Bonita w co 2 watku co ja skasuja bo robi to nie
          legalnie znow sie pojawia tu i na ezoteryka i bioterapia wejdz wjej watek i
          przeczytaj co napisala.Ten wpis odnosi sie do Agaty-bonita ciebie prosi za darmo
          sama zebrze o 20zl
          • Gość: Hurrikana nie placcie nikomu tutaj IP: *.centertel.pl 31.07.10, 23:50
            Dziekuje drogi Gosciu :-)
            Ja tu jestem bardzo krotko i nie na dlugo , wpadlam tu z nadzieja ze moze pomoge
            komus naprawde potrzebujacemu ..
            Powiem tak .. na oszustwie mozna byc szczesliwym ale nie na dlugo , tak wiec
            dajmy jej fora i niech sie pobawi , aby tylko nikomu krzywdy nie zrobila ..
            Ja nie chce zadnych pieniedzy tutaj, wazne tylko zeby proszacy o porade
            zrozumial ja i zeby marzenia sie spelnily :-)
            Nie placcie nikomu tutaj .. to nie jest salon ezoteryczny nie wiecie kto jest
            po drugiej stronie ..

Dziekuje jeszcze raz i pozdrawim serdecznie
            Hurrikana
        • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 00:22
          Hurrikanko! ja tez poprosze ten tytol ,jesli moge oczywiscie :)
          Mam tu konto , wiec jak mozesz napisz do mnie na konto lub moj email jest jak moj login tylko dodajesz gazeta.pl . dziekuje
          Anna
          • hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 00:43
            Aniu podaj mi jeszcze date urodzenia i imie twojego partnera prosze .. odpowiem
            Ci jutro na twojego maila wraz z tytulem ksizki ...
            :-))
            Pozdrawiam
            Hurrikana
            Hurrikanka :-)
            • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 06:33
              Krzysztof 08.04.82
    • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 31.07.10, 22:27
      witaj, moje imie Anna 23.10.1980
      • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 31.07.10, 23:34
        Droga Anno ..zycie prywatne to zwiazki praca dzieci , rodzice , jest to obszerny
        temat , na tego typu pytania moglabym odpowiedziec tylko osobiscie rozkladajc
        cala talie kart .. nietety tak zrobic nie moge gdyz do takiego rozkladu
        potrzebuje energie osoby dla ktorej wroze ,to znaczy kontakt bezposredni .. tak
        wiec wolalabym jakies konkretne pytanie ...
        Z powazaniem
        Hurrikana
        • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 00:16
          Czy bede szczesliwa z moim obecnym partnerem?
    • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 31.07.10, 22:32
      zapomnialam zadac pytania..:) chyba ze nie potrzebujesz pytania? chciala bym wiedziec cos na temat mojego zycia prywatnego .. dziekuje
    • jeanny_s Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 02:21
      Dorota, ur. 01.12.1977r.Czy stworzę szczęśliwy udany związek? Kiedy to może
      nastąpić? Oraz czy Adam ur. 07.11.1975 r. ma szansę stać się dla mnie właściwym
      partnerem?
      • Gość: Karolina Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 07:55
        Witam, chciałabym wiedzieć czy mężczyzna z którym się teraz spotykam
        jest tym jedynym z którym stworze rodzine?
        Karolina 9.11.1986
        Pozdrawiam ciepło
        • hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 23:26
          Karolino prosze podaj takze imie i date urodzenia twojego partnera ..
          Dziekuje
      • hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 23:23
        Droga Dorotko ...
        Tak stworzysz szczesliwy zwiazek , moje karty nie pokazuja daty kiedy to nastapi
        , Ale pokazuja ze tak bedzie ,
        Karty mowia takze ze w twoim sercu sa jakies rany jeszcze calkiem nie zagojone
        ,Teraz tez jest wspanialy czas do przebaczenia i zagojenia tych ran , Wszystko
        zacznie sie ukladac kiedy pogodzisz sie i przebaczysz komus kto cie zranil, i
        powtarzajace sie negatywne schematy z twojego zycia znikna , nalezy zmienic
        takze troszke toksyczne myslenie skup sie na tym czego pragniesz nie na obawch
        .. zwiazek z Adamem ma szanse bardzo duze i na dlugo .
        P.S
        jedna z kart mowi takze bys byla bardziej asertywna ..
        Pozdrawiam Cie cieplutko
    • Gość: Paulina Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 09:31
      Witam.
      1. Chciałam zapytać, czy poprawią się relacje między mną a ojcem?
      2. I mam jeszcze jeden problem ... Otóż przez około 8 lat pracowałam w pewnym
      urzędzie, gdzie byłam źle traktowana i wykorzystywana. Pomimo, że już minęło
      około 2 lat odkąd tam nie pracuję, nadal są we mnie jakieś nieprzyjemne emocje,
      żale, pretensje i poczucie bycia ofiarą. Bardzo proszę o odpowiedź, czy w
      przyszłości będę wdzięczna za pracę w tamtym urzędzie? Czy jakieś dobro z tego
      wyniknie, pozbędę się tych żalów, uraz?
      Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna za odpowiedź.
      Paulina 02.12.1981.
      • Gość: gosc Re: Wrozba gratis- Uczaca sie do Paulina IP: *.146.71.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.10, 22:43
        Paulina 02.12.1981.<<Upokorzenia jakich doznawalas mialy wypelnic cel tego wcielenia ,nauczyc cie odnalezc sie w odwrotnej roli:szefa,pozostajac jednoczesnie soba.Od wrzesnia rozpoczynasz nowy etap,w twoim zyciu pojawia sie nowe sposobnosci i zwiazki,wlasnie w twojej glowie widze rodzi sie nowy projekt.Po lancuszku wydarzen zaczniesz isc w gore ku swojemu przeznaczeniu,pokora, wytrwalosc i dyplomacja to cechy ,ktorych tam sie nauczylas a teraz otworza ci droge do kariery.Pozdrawiam
        Zadawalas innej darmowej wrozce to pytani wklejam ci odp (jak darmo to trzeba wykorzystac....)
      • hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 23:31
        Paulino ..
        Odpowiem i pomoge na ile bede mogla .. ale wymaga to troche obszernejszego
        podejscia , mowie o problemie z emocjami .. mysle ze chcialabym Ci pomoc ,
        prosze wiec podaj mi swoj adress mail a ja odpowiem na twojego maila
        Czekam
        • Gość: Paulina Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 08:15
          Bardzo dziękuję za chęć pomocy:-)Mój adres prześlę na Twoją skrzynkę
    • Gość: Łukasz Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.08.10, 09:54
      Łukasz, 14 05 1985 Chciałem zapytać czy uda mi się spotkać osobę z którą stworzę
      szczęśliwy związek, czy może będę sam?
      Pozdrawiam
    • Gość: lu1 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.range86-171.btcentralplus.com 01.08.10, 11:57
      witam serdecznie,rowniez poprosze o wrozbe,luiza ur 2 sierpien
      1978.pytanko brzmi czy poznam przyszlego meza w tym roku lub
      wkrotce,jesli to mozliwe cos o tym panu wiecej..dziekuje pozdrawiam
      • Gość: Witam i poproszę.. Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 12:13
        Proszę kiedy znajdę nową pracę bo własnie straciłam i czy z moim
        ukochanym Hubertem bedziemy miec dziecko w przyszłośći? Sylwia
        16.09.1986r. dziękuję
        • paciaciakowa Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 13:04
          Witam. Chciałabym abyś sprawdziła czy zamieszkam z obecnym partnerem, jeżeli tak to kiedy. Ewelina 21,10,1988 Partner 14,10,1987
          Z góry dziękuję i pozdrawiam!
          • Gość: Kasia Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.159.51.226.static.crowley.pl 01.08.10, 13:23
            Czy moje dzieci będą Mulatami? Katarzyna 30,04,1988
            Proszę o odpowiedź na mojego maila kchmielcka@interia.pl
            • renata0 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 16:55
              w tym tygodniu ma sie odbyć nasza rozmowa, jestesmy pokloceni. Jakie mamy
              rokowania/ dojdziemy do porozumienia?
              • renata0 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 17:02
                renata0 napisała:

> w tym tygodniu ma sie odbyć nasza rozmowa, jestesmy pokloceni. Jakie mamy
                > rokowania/ dojdziemy do porozumienia?
                moja data urodzenia 11.05.1971 Renata
                • Gość: Hurrikana Do Renaty IP: 178.56.12.* 02.08.10, 01:16
                  Droga Renato ..
                  Nie wiem niestety jaki macie problem i jaki powod klotni ale Karty mowia o tym
                  ze Twoj zwiazek potrzebuje jakby sie tu wyrazic .. Swiezego powietrza '' I to
                  jest takze przyczyna nieporozumien i problemow .
                  Przed spotkaniem sprobuj sie zrelaxowac , dobry spacer w srod zieleni , spokojna
                  muzyka , idz do jakiegos parku , powdychaj swierze powietrze , duzy realx
                  ..Niestey nie wiem gdzie spotkanie ma sie odbyc , jesli w restauracji to
                  przygotuj sie jakbys szla na randke pierwszy raz , badz sexy , zrob cos lub tez
                  ubierz sie tak zeby go zaskoczyc , usmiechaj sie , nie badz smutna i
                  przygnebiona sytuacja , postaraj sie byc troche inna jak zawsze .. To powinno
                  dac bardzo pozytywne rezultaty na ktorych Ci zalezy .. zrob cos co go zaskoczy ,
                  jak wiesz oni sa wzrokowcami , Zostawijac im w pamieci dobre zdjecia to jest
                  nasz sukcess .. Karta mowi ze moze byc sytuacja troszke ciezka , ale twoje
                  dzialanie spowoduje porozumienie miedzy wami ..
                  Powodzenia glowa do gory ..
                  Hurrikana ..
            • Gość: Hurrikana Do Katarzyny IP: 178.56.12.* 02.08.10, 00:59
              Droga Katarzyno .. Niestety nie posiadam kart ktore pokazuja jakiego koloru
              skory beda twoje dzieci ..Ale uwazam ze jesli chcialaby miec dzieci mulatki nie
              ma najmniejszego problemu , wystarczy dobrac tylko odpowiedniego tatusia ..
              Powodzenia
              Hurrikana
          • Gość: Hurrikana Do Eveliny IP: 178.56.12.* 02.08.10, 00:53
            Droga Evelino ..
            Chcialaby byc blisko swojego partnera ale jest jakis problem tego stanu i to z
            Twojej winy gdyz jest cos przyczyna tego stanu w Tobie samej .
            Nie zawsze wszystko zalezy od nas ale w duzej mierze tak .. Jak narazie nie
            widac w kartach Ciebie i partnera pod jednym dachem , ale jak zawsze
            moje karty daja wskazowke .. tak wiec Krta szczescie w nieszczesciu podpowiada
            zebys szla za glosem swojego serca ktore podpowiada Ci w postaci uczuc , mysli ,
            wizji i slow to co powinnas zrobic , i przestac sie obawiac o wynik , gdyz jedne
            dzwi moga byc zamkniete ale drugie sie otwieraja . Masz szanse na zamieszkanie z
            nim ale musisz byc tego pewna ze tego chcesz a nie jest to tylko obawa przed
            utrata .. Mam nadzieje ze rozumiesz o czym mowie ...
            Zycze Ci spelnienia tych marzen ktore masz w serduszku ..
            Hurriakan
        • Gość: Hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: 178.56.12.* 02.08.10, 00:27
          Droga Sylwio ..
          co sie tyczy pracy , nie obawiaj sie znajdzesz prace szybko , moje karty zawsze
          wskazuja co trzeba zrobic zeby dokonac to czego pragniemy , pokazuja takze ze
          powinnas troche wykorzystac swoje umiejetnosci i zdolnosci ktore posiadasz ,
          nawet jesli trzeba by bylo cos zrobic za darmo , to zozstanie to odplacone Tobie
          podwojnie . do 3 miesiecy bedziesz miala prace , wiec sie nie martw .
          Co sie tyczy dziecka .. tak bedziesz miala dziecko .. w tym kierunku karty
          wskazuja zebys troche sie uziemnila ze tak sie wyraze .. potrzeba Ci kontaktu z
          ziemnia , spacery po trawie , jesc warzywa pochodzace z ziemi , ogolnie mowiac
          kontakt z ziemia , aby pozbyc sie pewnych energi .. i nabrac energie ktora
          potrzebujesz ..
          Powodzenia ...
          Mam nadzieje ze troszke pomoglam ..
      • hurrikana Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 01.08.10, 23:52
        Droga Luizo ..
        Nastal czas zeby ktos pojawil sie na twojej drodze , masz juz to czego
        potrzebowals do przyjecia partnera w swoim zyciu , Wszelkie przeszkody
        ktore wynikaly w przeszlosci dlatego ze nie nadszedl czs . Dzis ten czas
        nadszedl , Tak wiec rozgldaj sie i jak trzeba bedzie zrob pierwszy krok .. Moje
        karty nie pokazuja daty ale pokazuja ze to juz czas . I takze czas twojego
        dzilania .. mysle ze do 7 miesiecy ,, do 7 miesiecy nie znaczy ze on sie nie
        moze pojawic za tydzien .. lub tez jest juz , ale Ty o tym nie wiesz , lub nie
        zauwazasz pamietaj o tym :-)
        Zycze powodzenia i wybrania tego jednego na dlugi i szczesliwy czas !!!
    • Gość: chebika Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.multimo.pl 01.08.10, 18:43
      witam panią:)
      mam prośbę o pomoc w interpretacji:
      pytanie brzmiało--czy dojdzie do ożywienia naszej relacji?--znamy się od
      niedawna, czekam na wiadomość od niego...
      i wyszły takie karty- królowa kielichów, 8 buław, paź denarów..
      czy można mieć nadzieję że TAK?
      dziękuję
      • Gość: Hurrikana Do chebika IP: 178.56.12.* 02.08.10, 01:23
        Chebika ... niestety nie stawiam kart tarota ,(choc go posiadam ) wiec nie moge
        zinterpretowac twoich kart , moje karty inaczej dzialaja .. zawsze daja rady co
        trzeba zrobic zeby zwiekszyc szanse powodzenia .. nie wyrokuja ,ale pomagja ,
        gdyz zycie nasze zalezy od nas samych .. I od naszych wyborow ..
        Pozdrawiam serdecznie
        Hurrikana
        • Gość: Sylwia Pani Hurrikano... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 10:04
          Tak pomogła mi Pani bardzo;) chciałabym pracowac w jednym miejscu
          gdzie złożyłam swoje cv , ale za duzo jest tam chętnych a praca tam
          jest mi wymarzona i chciałabym by się udało. Dziękuję za pomoc ale
          Pani Hurrikano dziecko będę miała z moim ukochanym którego kocham
          Hubertem? w przyszłosci? bo teraz różnie to jest kocham go, ale
          ostatnio się kłócimy a jest ktoś kto się o mnie bardzo stara, mam
          nadzieję że to tylko żarty bo nie chce komuś zranic serca albo sama
          dokonac złego wyboru i żałowac. Dziecko z Hubertem którego kocham i
          z którym jestem od lat czy Paweł który się o mnie bardzo stara?

Dziękuję
          • hurrikana Do Sylwia 02.08.10, 14:47
            Droga Sylwio wiem ze nie zadowoli Ciebie moja odpowiedz , Tak jak kazdy z nas
            chcialabys ten zloty srodek ale uwierz mi zadne karty i nikt nie zdecyduje za
            twoje posuniecie , Ta jedyna odpowiedz masz w swoim serduszku , Naprowadze
            Ciebie troszeczke , Dzis Kochasz Huberta , ale czujesz ze cos jest nie tak , bo
            gdybys byla pewna wiedzialabys dokladnie Hubert jest wszystkim czego oczekujesz
            natomiast w twoim serduszku pojawia sie zwatpienie . A jesli sie pojawia
            zwatpienie nalezy otwarcie o tym porozmawiac , i chodz nie jest latwo czasami
            podajc decyzje . Natomiast moje karty nie mowia w tej chwili o dziecku , one
            wskazuja Ci ze musisz najpierw cos przerobic , czegos sie nauczyc zanim bedziesz
            gotowa na przyjecie nowej duszki w Twoim zyciu , Oczywiscie mozesz podjac inna
            decyzje ,, ale moze ona nie byc w przyszlosci ta najlepsza , takze skup sie na
            swoim pragnieniu ,zajrzyj w serce i w swoje odczucia poswiec chwile na to by to
            dostrzec co sie dzieje z Twoimi emocjami o dziecku i partnerze . Moje karty
            wskazuja ze Hubert nie jest ta osoba ktora bardzo bys chciala zeby byl.. Co sie
            Pawla tyczy to karta wskazuje na wstrzymanie sie z decyzjami zanim nie zrobisz
            przegladu w swoim sercu , karty mowia '' ufaj swoim decyzjom nawet gdy inni sie
            z tym nie zgadzaja ,Skup uwage na pragnieniach a nie obawach .
            Hurrikana
    • tola_wiercipieta Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.08.10, 10:30
      Witam!Czy poznam mężczyzne,z którym będe szczęśliwa?Jeśli tak,to kiedy to może
      być?Z góry dziękuje za odpowiedż!Justyna 24.01.1981
      • hurrikana Do Justyna 02.08.10, 15:02
        Droga Justyno .. Znajdziesz mezczyzne :-)
        Karty mowia ze powinnas spedzac duzo czasu na swiezym powietrzu , wskazuja ze za
        duzo przebywasz w pomieszczeniach , Ze powinnas wyjsc ze swoim pragnieniem a nie
        oczekiwac ze ono samo przydzie , Sugeruja Ci nawet wyjazd na wies o ile
        mieszkasz w miescie , spacery , parki ogrody ... wszystko co wiaze sie z
        zielenia i swierzym powietrzem .
        Tak wiec karty mowia wyjdz z ukrycia a znjdziesz a ten mezczyzna pojawi sie ..
        Pozdrawiam
    • bb07 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.08.10, 11:17
      Droga koleżanko. Czy mogę prosić o wskazówkę,Otóż jakiś czas rozstałem się z
      moją dziewczyną. Ale nie wiem czy mam szansę że ona jeszcze do mnie wróci?Czy
      jej uczucie pozostało w stosunku do mnie? Dlatego proszę o poradę, wróżbę czy
      mam szansę na jej powrót. Ja jarek 18.07.1971 ona Jola 12.03.1975. Bardzo,
      bardzo dziękuje
      • hurrikana Do Jarek 02.08.10, 15:12
        Drogi Jarku ..
        Kraty anielskie wskazuja ze masz szanse na odnowe zwiazku z Jola , ale jest cos
        co Ciebie blokuje , moze za malo wiary ze sie moze udac ???
        nie w pelni rozumiesz w jaki sposob mozesz to zrobic , ufaj ze sily Cie
        poprowadza ,bo to Ty musisz podjac te kroki . Niestety ona tego nie zrobi ...
        Wiec do dziela ! i powodzenia
    • czosnkowa_panienka do Hurrikana 02.08.10, 12:11
      Witam Cie serdecznie!

Pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie prywatną wiadomość na Twoją skrzynkę, gdyż nie chcialam tutaj pisać o wszystkim. Jesli znalazłabyś czas by odpisac będę bardzo wdzieczna.

Dziękuję i życzę miłego dnia
    • czarnobiala-fotografia Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.08.10, 12:32
      Witam Panią!

Jak będzie się kształtowała moja sytuacja zawodowa i finansowa? czy będzie stabilna czy niestety nie?
      I kwestie zdrowotne mnie bardzo interesują
      Szczepan 03.08.1955 r.
      • Gość: Karolina Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 13:11
        Pozwoliłam sobie napisać mail na adres hurrikana@gazeta.pl
        Będę wdzieczna jeżeli znajdzie Pani chwilkę żeby odpisać ;)
        Pozdrawiam ciepło
        Karolina
      • hurrikana Do Szczepana 02.08.10, 15:41
        Drogi Szczepanie ..
        Jestes bardzo konkretna osoba stawiajaca obowiazki w kazdej dziedzinie zycia
        jako pierwsze , osoba zdysciplinowana , stawiajaca sobie czasem bardzo wysoko
        poprzeczki itp.. Sa to cechy bardzo pozytywne , ale nierzadko takze wyczerpujce
        , nawet prowadzace do melancholi i takzwanego zmeczenia wewnetrznego , stad tez
        pojawiaja sie pewne dolegliwosci . Troche uciekla Ci pasja zycia ,Karty
        doradzaja Ci w tej kwesti .. pisz . graj , maluj ,szyj ,nie wazne czy Twoje
        dziela beda sie nadawaly na sprzedaz czy nie , cos jest co chcialbys robic w tej
        dziedzinie wiec zrob to teraz ,A moze jakies zajecia z rekodziela ? A moze
        wlasnie fotografa ktora masz w nicku ?? Bo cos wyjatkowego pojawi sie na twojej
        drodze wlasnie po przez tego typu dzialanie . Gdyz karty wskazuja ze jest to
        takze twoj zyciowy cel .. Drogi Szczepanie wyglada na to ze poprzez tego typu
        dzialania nie tylko poprawi sie twoja sytuacja finansowa ale spelni sie takze
        twoj cel zyciowy , a z tym z kolei poprawi sie zdrowie gdyz kiedy sie spelniamy
        nasz organizm reaguje takze pozytywnie ..Nie bede pisala zebys chodzil do
        lekarza chodzby na badania i przyjmowal leki ktore Ci przepisuja , bo dobrze o
        tym wiesz .. i ja lekarzem nie jestem .. ale wskazuje Ci tylko droge do tego o
        co pytasz ( tak zeznaja moje karty )
        Zycze Ci powodzenia i duzo zdrowka ..
        • Gość: Sylwia ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 16:57
          Wiem że kocham Huberta a w Pawle mi nie odpowiada charakter czyli
          skoro czuje ze Hubert jest tym wymarzonym to jest tak jak czuje to
          tak bedzie skoro go kocham od lat? Dziękuję, tak mi podpowiada
          intuicja ze Hubert
    • Gość: attika Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.cable.net-inotel.pl 02.08.10, 17:03
      Witam
      Czy z Hubertem stworzymy trwały związek?
      Ania 8.11.1981
    • verdinen Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.08.10, 17:52
      Witam mam na imię Łukasz, 14 05 1985 Chciałem zapytać czy uda mi się spotkać
      osobę z którą stworzę
      szczęśliwy związek, czy może będę sam?
      Pozdrawiam
      • hurrikana Do verdinen 02.08.10, 23:16
        Drogi Lukszu ..
        Jestes osoba ktora ceni zycie rodzinne i jest dla Ciebie wazne zycie w harmoni z
        ukochana , pragniesz ta druga polowke chcesz kochac i byc kochanym .jest to
        piekna cecha .
        Masz takze ceche ktora powoduje malutki konflikt otoz boisz sie odzucenia i
        bardzo analizujesz za i przeciw , podejmowanie decyzji nie jest Twoja
        najmocnejsza strona ,a to powoduje problem z wyborem partnerki ,przemysl to ..
        Moje karty zawsze doradzaja co zrobic zeby stalo sie to czego pragniemy . Tak
        znajdziesz swoja partnerke , badz bezposredni i autentyczny w relacjach ,
        partnerke powinienes spotkac jakby sie wyrazic ,, na zewnatrz domu , to znaczy ,
        park , spacer , ogrod , moze jakis wyjadz , wycieczka , nie bedzie to dyskoteka
        , kino , pub, praca w budynku itp ... karty radza na szuknie tej ktora spelni
        twoje oczekiwania na lonie natury ze tak sie wyraze .Sam nie bedziesz
        Pozdrawiam serdecznie i zycze spelnienia marzenia jeszcze tego lata ..
    • Gość: Paulina Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:52
      Witam,
      1. Chciałabym w tym roku zmienić pracę. W związku z tym zależy mi na tym, aby
      się dowiedzieć, jak znajdę nową pracę? Czy o nowym miejscu pracy dowiem się od
      kogoś znajomego, czy też znajdę ją sama np. przez internet?
      2. Czy w tym miesiącu spotkam mojego byłego chłopaka Piotrka (ur. 06.05.1979)?
      Będę wdzięczna za wróżbę.
      Paulina 02.12.1981.
    • funk-doc Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 02.08.10, 19:22
      witam
      Kacper 29.07.1982
      chciałem zapytac jak wyglada najblizsza przyszłosc,jak sprawy finansowe,moze
      wyjazd za granice ?oraz co dalej ze mna i Agnieszka 1.2.1982 ?
      pozdrawiam
    • fryka80 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 03.08.10, 06:50
      kochana cos sie wydarzylo....czy mogla bys mi powiedziec czy moj zwiazek ma jakis sens? bo wlasnie sie zakonczyl... tak sadze.. czy on wogole ma jakis szacunek do kobiet? I po co chcial ze mna byc? skoro teraz powiedzial slowa ktore nie pasuja do slow ktore mowil gdy chcial ze mna byc. Krzysztof 08.04.1982 i ja Anna 23.10.1980. Byla bym bardzo wdzieczna gdybys mogla zajrzec raz jeszcze w karty.Pozdrawiam
      Ania
    • tranka Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 03.08.10, 08:57
      Witam
      proszę o zerknięcie w karty i odpowiedź na moje pytanie: kiedy sprzedam mieszkanie - sprawa jest dla mnie i mojej rodziny bardzo ważna. Mieszkanie stoi puste i ponosimy jego koszty co powoduje, że powolutku wpadamy w długi.
      Pozdrawiam Ania
      • tranka Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 03.08.10, 08:58
        tranka napisała:

> Witam
        > proszę o zerknięcie w karty i odpowiedź na moje pytanie: kiedy sprzedam mieszka
        > nie - sprawa jest dla mnie i mojej rodziny bardzo ważna. Mieszkanie stoi puste
        > i ponosimy jego koszty co powoduje, że powolutku wpadamy w długi.
        > Pozdrawiam Ania 30.03.1980
    • Gość: Magda Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:48
      Magdalena ur. 29.04.1980r.
      Czy w swoich kartach widzisz czy i kiedy wyjdę za mąż i ile będę
      miała dzieci?. Z góry dziękuję za wróżbę:)
      • Gość: Yoko jest jeszcze szansa na wróżbę? IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.10, 15:25
        witam,

byłabym wdzięczna za odpowiedz na poniższe pytania: czy mój powrót do domu i do
        pracy to dobry pomysł? I czy znajdzie się w tym roku ktoś z kim się zwiąże..
        Małgorzata 04.05.1980

Z góry dzięki
        • Gość: Karolina Bardzo dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 23:43

Dziekuję za wnikliwą i pouczająca odpowiedź a przede wszystkich za
          chęć poświęcenia swojego prywatnego czasu :)
          pozdrawiam ciepło
    • elwira0 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 04.08.10, 11:44
      witam chciałam się dowiedzieć jak ułożą się moje sprawy zawodowe i materialne ?
      Ewa 01.11.1983 pozdrawiam
      • Gość: Anna74 Re: Hurrikano proszę o wróżbę IP: *.centertel.pl 05.08.10, 17:19
        Trochę mi się pogmatwało w życiu :( Co mnie teraz czeka? :( Anna 16.11.74
        • hurrikana Re: Hurrikano proszę o wróżbę 05.08.10, 18:54
          Oh Droga Aniu .. bez smutku prosze ..
          Troszke musze poswiecic czasu na tego typu pytanie , moje karty nie wyrokuja ,
          pokazuj droge jak wyjsc z problemu lub tez co zrobic zeby znow bylo wesolo ..
          prosze Cie podaj mi swoj mail adress odpowiem na niego .. Jesli chcesz mozesz
          ale nie musisz przyblizyc problem bo pytnie Twoje jest bardzo ogolnikowe .
        • Gość: Anna74 Re: Hurrikano proszę o wróżbę IP: *.centertel.pl 05.08.10, 19:25
          droga Hurrikano , napiszę krótko- czeka mnie wkrótce rozwód...którego bardzo nie
          chcę. Boję się co mnie dalej czeka . :( Czy ułożę sobie jeszcze życie, czy będę
          miała gdzie się podziać? Boję się samotności :( Anna 16.11.74
          • Gość: Anna74 Re: Hurrikano proszę o wróżbę IP: *.centertel.pl 05.08.10, 19:29
            przepraszam, jeśli nadal pytanie ogólnikowe, to po prostu czy ktoś mnie jeszcze
            pokocha??? :(
            • hurrikana Do Anny 05.08.10, 19:42
              Aniu odpowiem Ci obszerniej poznym wieczorem .. mam jeszcze cos do skonczenia ..
              Teraz Ci tylko powiem tak bedziesz kochana ale i tez bedziesz kochala ...
              • Gość: Anna74 Re: Do Anny IP: *.centertel.pl 05.08.10, 19:45
                Dziękuję Hurrikano i czekam na resztę odpowiedzi. Nie bardzo rozumiem, co masz
                dokładnie na myśli z tym kochaniem. ;)
                • hurrikana Re: Do Anny 06.08.10, 00:59

Droga Aniu ..
                  Jestes osoba ktora nie ma wiekszych problemow do dostosowywania sie do zmian
                  sytuacji oraz srodowiska .Jestes osoba zywiolowa oraz dynamiczna . Lubisz ruch
                  Masz takze troszeczke sklonnosci innych takze ryzyka ale to juz Twoja natura
                  Droga Anno .. ten okres dal Ciebie jest dosc ciezki , ale przejdziesz to . Po
                  wrzesniu beda nastepywac zmiany .
                  Karty zalecja kontakty i przebywanie miedzy ludzmi ,W niedlugim czasie ( moje
                  karty nie pokazuja dat ) ale do poltora roku poznasz mezczyzne ktory Cie
                  zauroczy , nie bedzie to wybuch milosci ale krok po kroku zrodzi sie we
                  wspanialy zwiazek , On bedzie bardzo dbal o Ciebie .. ( bedziesz kochana i
                  bedziesz kochac ) ta osobe mialam na mysli :-)
                  Poradzisz sobie nie martw sie o to .. I zawsze pamietaj ze kazde doswidczenie
                  jest pewna lekcja ktora musimy przejsc .. Odrobisz ja i ona juz sie nie powtorzy
                  , egzamin zdany i idziemy dalej ..
                  Trzymam kciuki i wysyalm Tobie moc pozytywnej energi ..

..
                  • Gość: Anna74 Re: Do Hurrikany IP: *.centertel.pl 06.08.10, 08:49
                    Nie dziękuję za wróżbę...aby się spełniła. ;) Dziękuję,że poświęciłaś mi swój
                    czas. Zgadza się- zmiany od września, we wrześniu rozwód :( Mam nadzieję,że ta
                    "lekcja" jak napisałaś, już się nie powtórzy. Szkoda,że karty nie pokazały czy
                    będzie dzidziuś ;) pozdrawiam i dziękuję!
      • elwira0 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych 06.08.10, 14:23
        a ja bardzo prosze o odpowiedz :( pozdrawiam
        • Gość: artur Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.wapgw.era.pl 06.08.10, 14:46
          Witam Panią, mam pytanie, jak ułożą się moje sprawy sercowe. Artur,
          23:10:1984. DZIĘKUJĘ
    • Gość: katarzyna 70 Re: powroze z kart anielskich i klasycznych IP: *.centertel.pl 05.08.10, 23:17
      Droga Hurrikano witam serdecznie jestem 7 lat po rozwodzie, mam córkę i
      muszę dawać sobie radę, ale odnoszę wrażenie, że stoję w miejscu i
      martwi mnie to w moich sprawach zawodowych wszystko się gmatwa mimo
      moich chęci nie wychodzi. Spotkałam też kogoś z przeszłości, kto był
      dla mnie ważny, ale spotkałam jego za późno ..jakoś wszystko idzie nie
      tak a mi jest zwyczajnie przykro. Pozdrawiam i z góry dziękuję za
      cokolwiek
      • hurrikana Do Katarzyny 06.08.10, 01:18
        Droga Ktarzyno
        Odpowiem na Twoje pytanie i postaram sie pomoc ale bardzo wazne dla mnie jest
        Twoja data urodzenia i imie .. Gdyz stawiam Ci karty na odleglosc i chociaz
        musze miec wibracje daty i imienia ..

Gość portalu: katarzyna 70 napisał(a):

> Droga Hurrikano witam serdecznie jestem 7 lat po rozwodzie, mam córkę i
        > muszę dawać sobie radę, ale odnoszę wrażenie, że stoję w miejscu i
        > martwi mnie to w moich sprawach zawodowych wszystko się gmatwa mimo
        > moich chęci nie wychodzi. Spotkałam też kogoś z przeszłości, kto był
        > dla mnie ważny, ale spotkałam jego za późno ..jakoś wszystko idzie nie
        > tak a mi jest zwyczajnie przykro. Pozdrawiam i z góry dziękuję za
        > cokolwiek
        • Gość: katarzyna Huriikano IP: *.centertel.pl 06.08.10, 11:29
          Zaskoczyła mnie Pani szybką odpowiedzią za co bardzo serdecznie
          dziękuję :) może to przez moje urodziny zaczęłam się nad wszystkim
          zastanawiać..moja data 7.08.1970r. i czy faktycznie za późno spotkałam
          jego- Maciej 9.1.68r. Pozdrawiam bardzo mocno Panią
        • kaasia777 Re: Do Katarzyny 06.08.10, 11:48
          założyłam konto więc proszę o odpowiedź na adres kaasia777@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka